Fakir 1-3 Glidy Tıraş Makinesi Erkek Bakım Seti Saç Sakal Kesme Yok Kuru Resmi Distribütör Garantili Şarj

888,88 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fakir 1-3 Glidy Tıraş Makinesi Erkek Bakım Seti Saç Sakal Kesme Yok Kuru Resmi Distribütör Garantili Şarj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞANALYAPIMARKET Satıcı Ünvanı: ONUR ŞANAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7990297804
    Bu ürün ŞANALYAPIMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1-3 Glidy Tıraş Makinesi Erkek Bakım Seti Saç Sakal Kesme Yok Kuru Resmi Distribütör Garantili Şarj Glidy Tıraş Makinesi Erkek Bakım Seti Saç Sakal Kesme Kablolu kullanım özellikleri sunan kablolu tıraş makinesi, sürekli güç sağlar. 60 dakika kullanımsüresi mevcuttur. Hızlı şarj özelliği ile şarjlı tıraş makinesi, hızlı dolaşım için hazır hale gelir. Saç kesimi, sakal tıraşı ve şekillendirme için uygun başlıklarla gelen 3 başlıklı tıraş makinesi, dilediğiniz tıraş şeklini kullanmanıza olanak tanır. Pil şarjıyla uğraşmadan tıraş makinesi erkek bireyler istedikleri zaman kullanabilirler. Şarj edildikten sonra kabloya ihtiyaç kalmadan kullanabileceğiniz kablosuz tıraş makinesi, hareket özgürlüğü sağlar. Hijyenik bir kullanım sunan yıkanabilir tıraş makinesi, temizlik kolaylığı verir. Temizleme fırçası ile kullanım sonrası hijyen sunar. Kompakt tasarımı sayesinde taşınabilir tıraş makinesi, seyahatlerde veya taşıma kolaylığı sağlar. Çanta veya valizde az yer kaplar. Şarj edilebilir bataryası sayesinde kablosuz kullanım imkanı sunar. Üç farklı kabloyla çeşitli tıraş makinesi seçenekleri sunulur. Erkekler için özel olarak tasarlanmıştır. Yüz ve saç bölgesi için özellikleri vardır. Kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış çok yönlü bir cihazdır. Şarj edilebilir bataryası ile kablosuz kullanım rahatlığı sağlar. Kompakt tasarımı sayesinde taşıma kolaylığı ve hijyenik bir tıraş etme deneyimi sunar. Yüksek performanslı motoru sayesinde hızlı ve etkili kesim sağlar. Cihaz içeriği genellikle dayanıklı plastik veya metal olarak üretilir. Dayanıklı paslanmaz çelik bıçağı ile uzun ömürlü kullanım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Şarjlı
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Gri
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Fakir Glidy Saç ve Sakal Kesme ve Şekillendirme Cihazı

Tıraş olmak, erkeklerin günlük yaşamda bakımlı görünmelerini sağlar. Fakir Glidy saç ve sakal kesme ve şekillendirme cihazı 8682511900929 ile son derece kolay bir şekilde tıraş işlemi yapılabilir. Ürün, kuru bir şekilde kullanıma uygundur. Kullanım sırasında sakallarınızı köpürtmeye gerek kalmaz. Saç ve sakal bölgelerindeki kıl alımına da uygundur. Bu modelle kolayca kesim yapıp, saç ve sakalınıza şekil verebilirsiniz. Ürünün şarjlı kullanımı da mevcuttur. 60 dakika ve üstünde dayanıklılığı bulunur. Ürüne ait temizleme fırçası, bakım yağı, şarj kablosu ve berber tarağı bulunur. Fakir Glidy saç ve sakal kesme ve şekillendirme cihazı, adeta berberdeymişsiniz gibi kendi bakımınızı yapmanıza olanak sağlar. Kolay kullanımı ile kişileri memnun eder. Son derece kaliteli bu tasarımı uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

  • 60 dk ve üstü şarj kullanım süresi
  • Kuru kullanım
  • Dayanıklı materyal

Dikkat Çekici Fakir Sakal Şekillendirici Özellikleri

Dikkat Çekici Fakir Sakal Şekillendirici Özellikleri

Saç ve sakallarınız çok çabuk uzuyorsa Fakir Glidy, sizin için ideal bir seçim olabilir. Evde ya da istediğiniz herhangi bir yerde kolay kullanımıyla kaliteli hizmet sunar. Fakir Glidy tıraş makinesi kullanımı, son derece kolaydır. Ergonomik tasarımıyla elinizde rahat bir şekilde tutabilirsiniz. Model, kablolu ve kablosuz biçimde kullanılabilir. Pili bitse dahi şarj olurken kullanabilirsiniz. Şarj güç göstergesi ışığı vardır. Şarj süresi,8 ile 10 saat arasındadır. Modelin 1 ile 20 mm arasında kesme uzunluğu bulunur. Özel paslanmaz çelikten kesici ünitesi vardır. Ürüne ait malzemelerinin çokluğuyla kesme ve şekillendirme işlemlerini rahatlıkla halledebilirsiniz. Fakir Glidy tıraş makinesi yorumları aracılığıyla detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ürün, beyaz rengi ile şık bir görünüme sahiptir. Fakir sakal şekillendirici modelini rahat ve yüksek performansla deneyimleyebilirsiniz.

Fakir Glidy Saç ve Sakal Kesme Cihazı Avantajları

Fakir Glidy Saç ve Sakal Kesme Cihazı Avantajları

Saç ve sakallar, erkekler için son derece önemli bir detaydır. İlgilenildiği ve kontrol altına alındığı zaman gayet güzel bir görünüm elde edilir. Fakir Glidy saç ve sakal kesme ve şekillendirme cihazı kullananlar, modelin sunduğu tüm avantajlardan faydalanırlar. Bu çok yönlü ürün ile hem saçlarınıza hem de sakallarınıza istediğiniz görüntüyü verebilirsiniz. Kontrol tamamen sizin elinizde olur. Kuru kullanım özelliği ile yüzünüzü sabunlamak ya da köpük kullanmak zorunda kalmazsınız. Cildinizi tahriş etmez. Paslanmalara karşı da dayanıklıdır. Olası bir su gelmesi durumunda cihaz zarar görmez. Şarj kullanım süresi yeterlidir. Modelin şarjlı olması ekstra avantajdır. Sürekli pil değişimi yapmanıza gerek kalmaz. Yüksek performansının yanı sıra kalitesiyle de oldukça avantajlıdır. Fakir Glidy yorumları genel olarak pozitif yöndedir. Son derece dayanıklı bir üründür. Dilerseniz bu modeli hediye amaçlı da satın alabilirsiniz.

Fakir Glidy Saç ve Sakal Kesme Cihazı Fiyatları ve Yorumları

Fakir Glidy Saç ve Sakal Kesme Cihazı Fiyatları ve Yorumları

Fakir Glidy saç ve sakal kesme ve şekillendirme cihazı fiyatları, modelin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Cihaz, pek çok özelliği ile performansını yüksek şekilde gösterir. Kuru kullanımı ve çeşitli kesim özellikleriyle kaliteli bir hizmet sunar. Fiyat ve performans olarak fazlasıyla cazip bir üründür. Her evde olması gereken bir saç ve sakal kesme cihazıdır. Cihazın yan ürünleriyle bakımınızı rahat şekilde tamamlarsınız. Saç ve sakal kesme ve şekillendirme cihazı kullananlar, bu ürünün özelliklerinden çoğu zaman memnun kalırlar. Siz de bu kişiler arasında yer alabilirsiniz. Fakir Glidy saç ve sakal kesme ve şekillendirme cihazı yorumları ile model hakkında detaylı biçimde bilgi sahibi olabilirsiniz. Dikkat çeken bu tasarım, fazlasıyla avantajlı bir tercihtir. Bu ürüne cazip fiyata ve ekstra avantajlar dahilinde Trendyol’dan güvenle sahip olabilirsiniz.