Fakir Grate Manuel Ipli Doğrayıcı Rondo Beyaz

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Grate Manuel Ipli Doğrayıcı Rondo Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SıfırYedi Avm Satıcı Ünvanı: MERYEM GÜLÜŞEN TAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8180124726
    Bu ürün SıfırYedi Avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Body,img,div img {width: 100%
  • } güç (watt):500-1500 watt.Hacim:0 - 0,5 l.Materyal:Plastik.Renk:Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fakir GRATE Grate Manuel İpli Doğrayıcı

Mutfakta harcanan zamanı kısaltmaya olanak tanıyan rondolar, geniş bir kullanım alanına sahip olan küçük aletlerdir. Fakir Grate manuel ipli doğrayıcı rondonun keskin bıçakları sayesinde zahmetsizce doğrama işlemi yapabilirsiniz. Ürünü püre ve sos yapımında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elektrik kullanmadan çalışarak enerji tasarrufu yapmanıza olanak tanıyan bu alet, pratik kullanımı ve ergonomik tasarımı sayesinde mutfaktaki işlerinizi bir hayli kolaylaştırır. Portatif tasarım ve kullanım kolaylığı ile hemen herkesin ilgisini çekmeyi başarır. Mutfak kullanımına uygun plastikten üretilen bu ürün, kolayca temizlenebilir. Fakir Grate manuel ipli doğrayıcı rondo, dayanıklı tasarımıyla mutfağınızdaki sadık yardımcılarınızdan biri olur.

  • Enerji tasarrufu
  • Ergonomik yapı
  • Kaymaz taban

Fakir Grate Manuel İpli Doğrayıcı Rondonun Özellikleri

Fakir Grate Manuel İpli Doğrayıcı Rondonun Özellikleri

Fakir Grate 500 ml plastik beyaz manuel ipli doğrayıcı, ergonomik tasarımıyla ön plana çıkan bir üründür. Doğrama işlemini gerçekleştirmek üzere üç adet paslanmaz çelik bıçağı bulunur. Bu keskin bıçaklar sayesinde sebze ve yeşillikleri rahatlıkla doğrayabilir, irili ufaklı parçalar hâlinde olacak şekilde zırh kıyması çekebilirsiniz. 500 ml haznesi bulunan bu ürün, yemek yaparken etrafı temiz tutmanıza da olanak tanır. Söz konusu besini doğradıktan sonra başka bir kap kullanmanıza gerek kalmadan rondonun haznesinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede bulaşık ve mutfak temizliğine ayırdığınız süreden de tasarruf sağlayabilirsiniz. Fakir Grate manuel ipli rondonun kaymaz alt tabanı, olası mutfak kazalarının önüne geçer. Otomatik geri sarma özelliği sayesinde hızlı bir kullanım olanağı sunan bu rondo, mutfakta harcadığınız zamanı minimuma indirmenize katkı sağlar.

Fakir Grate Manuel İpli Doğrayıcı Rondo Nasıl Kullanılır?

Fakir Grate Manuel İpli Doğrayıcı Rondo Nasıl Kullanılır?

Fakir Grate manuel ipli doğrayıcı; mutfaklarda kolay kullanım sağlayan, enerji tasarrufuna olanak tanıyan ve güvenli kullanımıyla ön plana çıkar. Mutfakta çocuklarınızın kullanmasına bile gönül rahatlığıyla izin verebileceğiniz pratik ve güvenli bir üründür. Fakir Grate manuel ipli doğrayıcıyı sebze, meyve ve yeşillikleri doğramak için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz ürünleri hazneye yerleştirdikten sonra ipli mekanizmayı çekerek doğrama işlemini birkaç dakikada tamamlayabilirsiniz. Ürün, ipi her çekişinizin ardından otomatik olarak geri sararak zahmetsiz bir kullanımı mümkün kılar. Fakir Grate 500 ml plastik beyaz manuel ipli doğrayıcı, mutfak kullanımına uygun olacak şekilde kırılmaz bir plastikten üretilir. Ürünün şeffaf haznesi, dayanıklılığın yanı sıra doğrama işlemi yaptığınız yiyecekleri de rahatça görerek istediğiniz forma getirmenize olanak tanır.

Fakir Grate Manuel İpli Doğrayıcı Rondo Kullanışlı mıdır?

Fakir Grate Manuel İpli Doğrayıcı Rondo Kullanışlı mıdır?

Fakir Grate manuel ipli doğrayıcı rondo; yemek, sos ve püre hazırlama işlemlerinde kullanabileceğiniz pratik bir üründür. Mutfak tezgâhlarında az yer kaplayarak alandan tasarruf etmenize olanak tanır. Elektriksiz kullanım özelliği sayesinde enerji tasarrufu sağlar. Portatif yapısı sayesinde son derece rahat bir kullanımı mümkün hâle getirir. Manuel kullanımı sayesinde bu ürünü elektrik enerjisine ihtiyaç duymadan dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hafif tasarımı sayesinde kamp ve piknik alanlarına da kolayca yanınızda götürebilirsiniz. Fakir Grate manuel ipli doğrayıcı rondonun temizliği de oldukça basittir. Bıçakları rondo haznesinden kolayca çıkarabilir ve elinizde yıkayabilirsiniz. Bıçaklar oldukça keskin olduğu için bu noktada dikkatli olmanız önerilir. Hazne ve bıçakları bulaşık makinesinde de pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Dilerseniz Fakir Grate ipli doğrayıcı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu pratik Fakir Grate ipli doğrayıcısına sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.