Fakir Makine Klasik Nano Halı Ve Koltuk Şampuanı 1000 ml X 4 Adet

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fakir Makine Klasik Nano Halı Ve Koltuk Şampuanı 1000 ml X 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Annebebekmarketi Satıcı Ünvanı: BURAK KAYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370734865
    Bu ürün Annebebekmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Makine Klasik Nano Teknolojili Halı ve Koltuk Şampuanı 1000 ml x 4 Adet

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Üstün Temizlik İçin 2'li Fakir Halı Şampuanı

  • Üstün Temizlik
  • Mükemmel Parlaklık
  • Uzun Süreli Hijyen

Fakir Halı Şampuanı Makine Özellikleri

Günümüzün hızlı yaşamında açık alanlarda halı yıkamak hem mekansal hem de zamansal olarak mümkün değildir. Daha iyi performans ve daha pratik ürünler nedeniyle halılar artık tercihen makinede yıkanmaktadır. Bu aşamada ise günlük hayatın yoğun temposunda halı şampuanı en büyük yardımcılardan biridir. Makineler için özel olarak üretilen Fakir halı şampuanı makine 1000 ml 2'li 8690394561625, köpük kontrolü ile ön plana çıkmaktadır. Bu ürünü kullanırken ise makine içinde çok köpüğe ihtiyacınız yoktur. Belirli bir miktar 8690394561625 şampuan, ev makinelerinde uzun süreli kullanıma izin verir. Ancak endüstriyel makineler genellikle geniş alanları temizler. Bu nedenle bu ürünü daha büyük bir miktarda satın almanız gerekebilir. Bu makinelerin çalışma mantığında sıcak su kullanılması, kirli suyun toplanması ve vakumlanarak yumuşatılması, verim açısından daha yüksek performanslı bir çalışma sağlar.

Fakir Halı Şampuanı Makine Kullanımı

Fakir halı şampuanı, makine kullanımına uygundur. Halıların yüzeyini temizlemek ve ilk günkü gibi temiz tutmak için kullanılır. Halıları temizlerken kuru bir vakum yeterli olmayabilir. Bu aşamada Fakir markasının özel olarak ürettiği halı temizleme şampuanı, halının üzerindeki mikropların ve görünmeyen bakterilerin dahi temizlenmesini sağlar. Ayrıca halının üzerine dökülen sıvı lekeler ve küçük kırıntılar bu şampuanla yıkanarak temizlenebilir. Halı şampuanı, halı temizleme işleminde köpürtülüp kullanılan ve halının içini ve dışını temizlemek için kullanılan bir üründür. Düzenli aralıklarla halı şampuanı kullanımı halı saçak ve tiftiklerinin temizliğini kolaylaştırırken, uzun süreli hijyen sağlar. Çünkü düzenli olarak halı yıkamak evde yaşayan kişilerin toza maruz kalmamasını sağlar. Çeşitli alerjilere neden olan tozlar, şampuan ile temizlendikten sonra ortadan kalkar ve hijyenik bir ortama sahip olabilirsiniz.

Fakir Halı Şampuanı Makine Fiyatları

Fakir halı şampuanı makine 1000 ml 2'li fiyatları sayesinde kaliteli içeriği ile yüksek performans gösteren bir şampuana sahip olabilirsiniz. Ayrıca tekli halı şampuanı yerine set halinde satılan bu halı şampuanını tercih ederek uzun süreli bir kullanımdan da yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda bu şekilde daha sık ve daha fazla miktarda halı temizleyebilirsiniz. Bu açıdan 2’li halı şampuanı kullanmak daha ekonomik olmaktadır. Fakir halı şampuanı makine 1000 ml 2'li yorumları, önerileri, ürün incelemeleri, fiyat bilgileri ve daha fazlası için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz. Fakir halı yıkama makinası şampuanı fiyatları ve Fakir halı şampuanı makine 1000 ml 2'li özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak için inceleyebilirsiniz. Her halı için kullanılabilecek şekilde tasarlanmış ve formüle edilmiş bu ürünü dilerseniz hemen sipariş verebilirsiniz.