Fakir Multicare Saç Kesme, Kulak Burun Kılı Temizleme ve Favori Şekillendirme Seti 8690394651715

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Multicare Saç Kesme, Kulak Burun Kılı Temizleme ve Favori Şekillendirme Seti 8690394651715

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAĞAZA PARK Satıcı Ünvanı: MUKADDES HAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5969501193800001 Vergi Kimlik Numarası: 4600677038
    Bu ürün MAĞAZA PARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8 saat şarj süresi
  • 50 dakikaya kadar kablosuz kullanabilme
  • Kaymayı önleyen kauçuk tutma yüzeyi, şık ve modern tasarım
  • Ayarlanabilir kesme tarağı ile 3 mm’den 15 mm uzunluğa kadar saç kesebilme
  • Kaymayı önleyen kauçuk tutma yüzeyi
  • Boyun kılları için değişebilen başlıklar
  • Başlık koruma kapağı
  • 1 adet aa pil ile çalışabilme (dahildir)

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Şarjlı Kullanım Süresi 6 Saat ve Üstü
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Var
Geri Bildirim Ver

Fakir 8690394651715 Multicare Saç Kesme, Kulak Burun Kılı Temizleme ve Favori Şekillendirme Seti

Görünüşüne özen gösteren erkeklerin yardımına koşan bakım setleri, geniş bir kullanım alanı sunar. Fakir Multicare erkek bakım seti, şık tasarımı ve pratik kullanımıyla hemen herkesin beğenisini kazanır. Saç kesme, kulak burun kılı temizleme ve favori şekillendirme için kullanabileceğiniz bu alet sayesinde yüz bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Fakir Multicare erkek bakım seti güçlü yapısı ve pratik başlıklarıyla, pek çok farklı işlemi yalnızca iki aletle yapmanıza olanak tanır. Temiz ve bakımlı bir görünüm elde etmek isteyen erkeklere pratik bir deneyim sunar. Berbere gitmenize gerek kalmadan da pratik ve keyifli bir bakım yaparak iyi görünebilirsiniz.

  • 6 saat ve üstü şarjlı kullanım süresi
  • Kablosuz kullanım
  • 50 dakika faaliyet süresi

Fakir Multicare Erkek Bakım Seti Kullanımı

Fakir Multicare Erkek Bakım Seti Kullanımı

Fakir Multicare saç kesme kulak burun kılı temizleme favori şekillendirme seti, günlük bakımını yapmak isteyen kişilere kolay kullanım imkânı tanır. Set içerisinde bulunan tıraş makinesi, kablolu ve kablosuz olarak kullanılabilir. Fakir Multicare saç kesme aleti saç uzunluğuna göre tarak ayarı yaparak kullanılır. Tarağın kesme ayarını; 3, 6, 9, 12 ve 15 mm’ye kadar ayarlayarak saçınıza uygun kesim işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Cihazın bıçak kısmının altında bulunan inceltme fonksiyonunu kullanarak, uzunluk ayarını değiştirmeden saçınızın hacmini azaltabilirsiniz. Dış çizgiler ve ense tıraşında, ayarlanabilir tarağı çıkararak cihazın paslanmaz çelik bıçaklarıyla bakımınızı yapabilirsiniz. Fakir Multicare kulak burun kılı temizleme aletini kulağınızın veya burnunuzun içerisine dikkatlice yerleştirerek istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. Favori, ense ve boyundaki tüylerin temizlenmesinde kullanılan küçük bıçağı, değiştirilebilen başlığa yerleştirerek Fakir Multicare favori şekillendirme aletini kullanabilirsiniz.

Fakir Multicare Erkek Bakım Seti Tasarımı Nasıl?

Fakir Multicare Erkek Bakım Seti Tasarımı Nasıl?

Fakir Multicare erkek bakım seti işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da ön plana çıkar. Siyah rengiyle hemen herkesin beğenisini kazanan erkek bakım seti oldukça hafiftir. Setin portatif yapısı seyahatlerinizde kolaylıkla yanınızda götürmenize olanak tanır. Kablosuz çalışma seçeneği ve uzun süre dayanan şarjıyla, acil durumlarda istediğiniz her yere yanınızda götürerek bakımınızı yapabilirsiniz. Fakir Multicare erkek bakım setinde yer alan cihazlar kaymayı önleyen kauçuk tutma yüzeyleriyle oldukça kullanışlıdır. Hassas başlıkların zarar görmesini önleyen başlık koruma kapağı sayesinde daha uzun süreli bir kullanım sağlar. Fakir Multicare erkek bakım seti siyah ve bakır rengi tasarımının kattığı şık ve modern bir görünüme sahiptir. Bu sayede, kaliteli ve şık bir görünüme sahip olan ekipmanlarla tıraş olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Fakir Multicare Erkek Bakım Seti Şarj Süresi Nasıl?

Fakir Multicare Erkek Bakım Seti Şarj Süresi Nasıl?

Fakir Multicare erkek bakım seti uzun süreli kullanıma uygun dizayn edilmiş dayanıklı bir üründür. Saç kesme cihazı ilk kullanımdan önce 8 saat şarj edilmelidir. Cihazı şarj standına yerleştirerek adaptör fişini prize takmanız şarj olması için yeterlidir. Aletin üzerinde yer alan LED göstergelerinden şarj durumunu takip edebilirsiniz. Tam kapasiteyle şarj olması halinde 50 dakikaya kadar kablosuz kullanılabilir. Bataryanın daha uzun ömürlü olması için pil tamamen boşaldığında yeniden şarj etmeniz önerilir. Fakir Multicare erkek bakım setinde yer alan kulak ve burun kılı temizleme cihazı ise 1 adet AA pille çalışır. Pilin bitmesi kullanım sıklığına göre değişebilir. Dilerseniz Fakir Multicare saç kesme kulak burun kılı temizleme favori şekillendirme seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Fakir Multicare erkek bakım setini Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.