Fakir Multiplex Robot Çelik Taslı 1200W Döküm Dış Gövde Mikser 8690394639249

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Multiplex Robot Çelik Taslı 1200W Döküm Dış Gövde Mikser 8690394639249

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BilerekAL Satıcı Ünvanı: ÇUHADAROĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0264001851900017 Vergi Kimlik Numarası: 2640018519
    Bu ürün BilerekAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1200 W 5.5 litre kapasiteli paslanmaz çelik mikser kabı 8 adet değişebilen hız ayarıSıçramayı önleyen şeffaf kapak Çırpıcı aparatı, yoğurma aparatı ve mikser aparatıEliptik karıştırma özelliğiDöküm gövdePulse özelliği / turbo hız fonksiyonu

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Metal
  • Renk Gümüş
  • Hacim 5 - 15 L
Geri Bildirim Ver

Fakir Multiplex Robot Çelik Taslı 1200 W Döküm Dış Gövde Mikser

Mikserler mutfakta yemek hazırlama süreçlerine yardımcı olan küçük ev aletlerindendir. Farklı görevleri üstlenen mikserler, otomatik çalışma prensipleri sayesinde kullanan kişi için büyük kolaylık sağlar. Fakir Multiplex Robot çelik taslı 1200 W döküm dış gövde mikser de kullanım kolaylığını mutfağa getiren bir mikser olarak öne çıkar. Ergonomik kullanımı ve gelişmiş fonksiyonları sayesinde mutfaklarda vazgeçilmez yardımcı olarak öne çıkan ürün, çırpma ve karıştırmanın yanı sıra yoğurma sırasında da kullanılır. Böylelikle uzun süre boyunca yoğurmanız gereken hamuru kıvamına getirirken yorulmazsınız, diğer işleriniz için ise zaman kazanmış olursunuz. Güçlü motoru sayesinde yoğun hamurları bile ihtiyacınız olan kıvama kısa sürede getiren mikser, farklı hız ayarlarına sahip olması ile istediğiniz şekilde kullanmanıza imkan vererek işleri sizin için kolaylaştırır.

  • Ergonomik kullanım imkanı
  • Geniş döküm tas
  • Turbo hıza çıkabilme

Fakir Multiplex Robot Mixer Öne Çıkan Özellikleri

Fakir Multiplex Robot Mixer Öne Çıkan Özellikleri

Mutfaktaki yardımcınız Fakir Multiplex robot mixer, 1200 W güç ile çalışan motora sahiptir. Makinenin ana gövdesinde yer alan motorun çalışmasını yönetebilmek amacıyla 8 farklı hız ayarı bulunur. Bu ayarları işlem özelinde seçebilirsiniz. Bunun yanı sıra döküm gövde bir bütün olup karıştırma tası ise çıkarılabilir olması sayesinde hem ergonomik kullanım imkanı verir hem de temizleme esnasında kolaylık sağlar. Karıştırma kabı paslanmaz çelikten üretilir. 5.5 litre kapasitesi sayesinde tüm ürünlerinizi aynı kap içerisinde karıştırmanıza imkan verir. Mikser kabını gövdeye yerleştirdiğinizde herhangi bir sıçrama olmaması adına üzerine şeffaf sıçrama önleyici kapak gelir. Böylece sıvı halde karıştırdığınız malzemelerin yüksek hızda karıştırılırken sıçrarsa bile mutfağınızı kirletmesini önleyebilirsiniz. Fakir mikser ürünün gövdesi döküm olup karıştırma kabı ise paslanmaz çelikten üretilir. Böylece uzun ömürlü kullanım imkanına erişebilirsiniz.

Fakir Multiplex Robot Mixer ile Mükemmel Kıvamlı Hamur

Fakir Multiplex Robot Mixer ile Mükemmel Kıvamlı Hamur

Fakir Multiplex robot mikser, uzun ömürlü kullanımı yanında güçlü motoru sayesinde istenilen karıştırma ve yoğurma işlemlerini sağlamasıyla öne çıkar. 8 farklı hız ayarı olması, hamurun istenilen kıvamda hazırlanmasını sağlar. Hız seçenekleri içerisinde pulse özelliği ve turbo hız fonksiyonu da yer alır. Pulse özelliği sayesinde hamurun içerisinde oluşabilecek hava boşluklarını en aza indirebilir, malzemelerin yüzeyde kalmasının önüne geçebilirsiniz. Eliptik karıştırma özelliği sayesinde de yoğuracağınız hamuru daha homojen ve istenilen kıvama getirebilirsiniz. Bu özellik sayesinde kabın her yanında yer alan malzemeler kolaylıkla toplanır ve kıvamında hamurlar hazırlanır. Tam kıvamında ve pratik şekilde hazırladığınız hamurlarla en zor tarifleri bile başarılı bir şekilde yapabilir ve sevdiklerinize eşsiz lezzetler sunabilirsiniz. Üstelik mikserin kolay temizlenebilir özelliği sayesinde mutfakta geçireceğiniz zamandan tasarruf edebilir ve kendinize zaman ayırabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fakir Multiplex Robot Mixer Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Fakir Multiplex Robot Mixer Fiyatı ve Yorumları

Mutfakta tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bu mikser ile ister ekmek hamuru yoğurun ister yemek ve tatlılar için malzemeleri karıştırıyor olun, istediğiniz sonucu kısa sürede elde edebilirsiniz. Fakir imzası taşıyan robot mikser, gelişmiş özellikleri ve ergonomik tasarımı ise müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarabilmek amacıyla tasarlanır. Fakir Multiplex robot çelik taslı 1200 W döküm dış gövde mikser yorumlarında da vurgulanan bu özellik ve daha fazlası hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Müşteri yorumları ayrıca mikserin motor gücü, kullanımı, kalitesi ve performansı hakkında bilgi edinmenizi de sağlar. Ayrıca Fakir Multiplex robot çelik taslı 1200 W döküm dış gövde mikser fiyatı da tüm bu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Yüksek performans ve uzun ömürlü ergonomik kullanımı mutfağınıza getiren mikseri detaylıca incelemek ve satın almak için Trendyol’un avantajlarından yararlanabilirsiniz.