Fakir Ranger 890w Toz Torbasız Süpürge Comfort Turbo Başlık Mor

9.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Ranger 890w Toz Torbasız Süpürge Comfort Turbo Başlık Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİNAHOME Satıcı Ünvanı: LİNA E-TİCARET İNŞAAT TAAHHÜT DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609076445000001 Vergi Kimlik Numarası: 6090764450
    Bu ürün LİNAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçlü teknolojiyle donatılan toz torbasız süpürge, etkili toz ayrıştırma ve yüksek emiş gücü ile ev temizliğini maksimum verimlilikle gerçekleştirir.
  • Yüksek performanslı emiş gücüne sahip olan Cyclone elektrikli süpürge, hava akışını döndürerek toz ve kirleri etkili bir şekilde ayırır. Modern temizlik ihtiyaçlarına uygun bir temizlik aracıdır.
  • Yüksek manevra kabiliyeti ile Fakir Ranger Comfort, kolaylıkla evlerin her köşesine ulaşabilirsiniz. Bu özelliğiyle temizlik işlemini daha pratik ve hızlı hale getirir.
  • Özel turbo başlıklarıyla donatılan Fakir Ranger Comfort Turbo Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, farklı zemin türlerinde etkili temizlikle evin her alanında kolaylıkla kullanabilirsiniz.
  • Filtreli sistemle donatılan güçlü bir temizlik aracı olan HEPA filtreli toz torbasız süpürge, ince partikülleri ve alerjenleri filtreleyerek temiz hava çıkışıyla evde daha sağlıklı bir hava kalitesi sunar.
  • Fakir Ranger Comfort Turbo Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge - Mor, estetik mor renkteki tasarımıyla evde modern ve zarif bir görünüm kazandırırken aynı zamanda etkili temizlik performansını vurgular.
  • Çeşitli fonksiyonel aksesuarları ile farklı zeminler, mobilyalar ve dar alanlar gibi çeşitli uygulama alanlarında etkili temizliği destekler.
  • Süpürge, zaman ayarlı temizlik fonksiyonu ile temizlik sürecini programlama ve belirli zamanlarda otomatik olarak çalıştırma imkanı sunarak pratik bir temizlik çözümü sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H13
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Fakir Ranger Comfort Turbo Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge-mor

Elektrikli süpürge; kısmi vakum oluşturan, toz ve kiri emmek için kullanılan bir cihazdır. Bu cihazlar arasında üstün kalitesiyle ön plana çıkan Fakir Ranger Comfort turbo başlıklı toz torbasız elektrikli süpürge mor renkli model, sahip olduğu nitelikli teknolojisiyle beğeni toplar. H.E.P.A 13 filtresi sayesinde toz partikülleri, evcil hayvan kılı ve polen gibi hem büyük hem de küçük boyutlu alerjenleri yakalar. Böylece havadaki partiküllerin %99'unun giderilmesine yardımcı olur. Torbasız oluşuyla vakum poşeti satın alma ve değiştirme zahmetinden kurtarır. Vakum kutusunu doğrudan çöp kutusuna boşaltabilirsiniz. Vakum poşetleri almayarak tasarruf edebilirsiniz. Haznenin ne zaman dolduğunu görmek kolaydır. Böylece emiş gücünü kaybetmeden hazne içi boşaltılabilir. Ses seviyesi 77.8 dB civarında olan modelin diğer öne çıkan özellikleri şu şekildedir:

  • Yüksek emiş gücü
  • Her yüzeye uyumlu tasarım
  • Torbasız tasarımıyla pratik kullanım

Fakir Ranger Comfort Elektrikli Süpürgenin Faydaları

Fakir Ranger Comfort Elektrikli Süpürgenin Faydaları

Eviniz için kullanımı kolay olan ve eksiksiz temizlik çözümü sağlayan seçeneklere yönelmeniz gerekir. Mükemmel bir cihaz ararken kaliteye ve güvenilirliğe özen gösterilmesi önemlidir. Fakir Ranger Comfort toz torbasız turbo başlıklı elektrikli süpürge, sahip olduğu özelliklerle sizlere pek çok fayda sağlar. Yüksek emiş gücüne sahiptir ve günlük temizlik işlerinizi birkaç dakikada bitirmenize yardımcı olur. Arkasında toz bırakmaz ve hijyenden emin olduğunuz bir temizlik süreci yaşamanıza imkan tanır. Birçok kişi elektrikli süpürgeleri taşırken rahatsız olur. Bu cihaz sayesinde kablolarla uğraşmadan kolayca hareket edebilirsiniz. İşlevsel tasarımı ile mobilyalar arasındaki köşelerde ve boşluklarda derinlemesine temizlik yaparsınız. Evinizde yaşayan dostlarınızın tüylerini toplamaya yardımcı olur. Fırça ve rulo gibi aparatları sayesinde bu işi çok kolay ve güvenli bir şekilde yapar.

Ranger Comfort’un Torbasız Olmasının Avantajı

Ranger Comfort’un Torbasız Olmasının Avantajı

Günümüzde elektrik süpürgeleri, torbalı veya torbasız olma özelliklerine göre birbirinden ayrılır. Birçok kişi cihaz seçiminde toz toplama kapasitesi ve kalıntıları atma yöntemi üzerine yoğunlaşır. Bu tarz cihazlar, vakum sayesinde çekilen havanın torba içerisinden ayrılmasına izin verirken yabancı maddenin ve tozun torbanın gözüneklerinde kalmasını sağlar. Torbalı modellerde torba dolmaya başladıkça temizleme kalitesi düşer ve her dolduğunda torbayı değiştirmeniz gerekir. Fakir Ranger Comfort 890 W turbo başlıklı toz torbasız elektrikli süpürge ise torbasız tasarımıyla kolaylık sağlar. Cihazın bu açıdan sizlere sağladığı avantajlar ise şu şekildedir. Yanlışlıkla bir şeyi cihaza çekerseniz onu görebilir ve kolayca alabilirsiniz. Torbasız elektrikli süpürgenin bakımı ve çalışması için torbaya ihtiyaç duyulmadığı için torbalı süpürgelere nazaran bütçe dostudur. Çevre ve doğaya zarar verme konusunda birçok kişi torbasız modelleri tercih eder. Bu sayede çevre dostu bir deneyim elde edilir.

Fakir Ranger Comfort Fiyatları ve Yorumları

Fakir Ranger Comfort Fiyatları ve Yorumları

Eviniz için Fakir Ranger Comfort turbo başlıklı elektrik süpürgesi alarak eşsiz bir deneyim elde edebilirsiniz. Torbalı süpürgelerin en büyük dezavantajı torba masrafıdır. Torbasız modeller ise ekonomik olur ve kolay taşınır. Siz de Trendyol üzerinden bu benzersiz ürünü alarak konforlu bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. İşlevsel ve ergonomik tasarımı sayesinde keyifli bir deneyim sunan cihaz, oldukça geniş bir kullanım ağına sahiptir. Fakir Ranger Comfort toz torbasız turbo başlıklı elektrikli süpürge yorumlarına da göz atabilir ve cihazın işlevselliği konusunda yapılan olumlu yorumları inceleyebilirsiniz. Böylece gönül rahatlığıyla tercihinizi yaparak evinizi kolaylıkla temizlemenin keyfine varabilirsiniz. Ürün yüksek performansı ile verimliliği üst düzeye çıkarır. Fakir Ranger Comfort mor rengiyle evinize estetik bir görünüm katar. Bunun yanında hassas mobilya ve ek aparatlarla işlevselliği artar. Siz de bu benzersiz cihaza sahip olarak evinizin temizliğinde bir devrim yaratabilirsiniz.