Fakir Rubra İnox Ekmek Kızartma Makinası

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL1.219 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.759,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fakir Rubra İnox Ekmek Kızartma Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: incehesap Satıcı Ünvanı: İNCEHESAP SANAL MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0477020547500001 Vergi Kimlik Numarası: 4770205475
    Bu ürün incehesap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Rubra İnox Ekmek Kızartma Makinası

Ürün Özellikleri

  • Ekmek Dilim Kapasitesi 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Buz Çözme Fonksiyonu Var
  • Isı Ayarı 2 Kademeli
  • Kırıntı Çekmecesi Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Rubra İnox Ekmek Kızartma Makinası ile Hızlı Kahvaltılar

Ekmek, yüzyıllardır her öğünün yanında tüketilen vazgeçilmez bir besin unsurudur. İçeriğindeki kalsiyum, fosfor, protein, B1 ve B6 vitaminlerinin yanında lif yönünden de oldukça zengin bir gıdadır. Özellikle çavdar, buğday, yulaf içeriği bakımından doygun bir besin olan ekmek vücudun ihtiyacı olan tahıl besinlerini kolayca karşılayabilmek açısından önemli bir yiyecektir. Kolay ulaşılabilen doyurucu bir besin olan ekmeğin içeriğindeki karbonhidrat, günlük enerjinizin bir kısmını karşılamanıza yardımcı olur. Ekmekler, ateşte, fırında veya tandırda çeşitli şekillerde pişirilebilmektedir. Ekmek, içerdiği besin unsurları sayesinde tokluk hissini arttırır ve aşırı yemek yenmesini engeller niteliktedir. Lif açısından zengin olan ekmek çeşitleri vücuttaki kan dolaşımını düzenlemeye de yardımcı olur. Ayrıca, çavdar ekmeği gibi türleri kolesterolün düzenlenmesinde yardımcıdır. Ekmekler hangi çeşit olursa olsun sabah, öğle ve akşam vazgeçilmez besin öğelerinden biridir.

  • Buz Çözme Özelliği
  • Yeniden Isıtma Özelliği
  • Otomatik Kapanma Özelliği

Fakir Rubra Inox Ekmek Kızartma Makinesi

Ekmek, yüzyıllardır sofralarda, her öğünde elinizin altında olan vitamin ve lif kaynağı olarak yüksek besin değerlerine sahip bir yiyecek maddesidir. Kahvaltılarda, ara öğünlerde ve akşam yemeklerinin yanında tüketilen bir besin olan ekmeğin çeşitli sunum ve tüketilme şekilleri vardır. Siz de ekmeğinizi kızarmış olarak tüketmek isterseniz Fakir Rubra ekmek kızartma makinesi sizi memnun edecektir. Öğünlerinize eşlik edecek lezzetli ve doyurucu ekmek kızartmaları için Fakir Rubra, beklentilerinizi sorunsuzca karşılar. Pratik ve kolay kullanımı sayesinde Fakir Rubra ile vaktinizden tasarruf edersiniz. Tek tuşla ayarlanabilen kızartma seviyeleri ve hızlı kızartma süreleri sayesinde Fakir Rubra ekmek kızartma makinesi beklentilerinizi fazlasıyla karşılamak üzere tasarlanmıştır. Şık ve modern tasarımıyla mutfağınızı renklendirecek Fakir Rubra ekmek kızartma makineniz ile artık ekmekleriniz daha leziz ve daha kıtır!

ınox Ekmek Kızartma Makinesi

Fakir Rubra Ekmek Kızartma Makinesi, 1,67 kg ağırlığında ve 21x32x21 cm boyutlarındadır. Kızartma makinesinin yanında çıkartılabilir kırıntı tepsisi de yer almaktadır. Fakir Rubra Ekmek Kızartma Makinesi 50-60 Hz performans özelliğine, 220-240 V gerilim özelliğine ve tek seferde 2 dilim ekmek kızartma kapasitesine sahiptir. Inox ekmek kızartma makinesi, ekmekleriniz kızardığında onları haznesinden dışarı otomatik olarak çıkartır ve ekmeklerinizin makinenin sıcaklığında istemediğiniz bir kızartma seviyesine geçmesini önler. Kızaran ekmeğin yukarı çıkmasından sonra makine kendisini otomatik olarak kapatır. Yeniden ısıtma ayarıyla ekmeklerinizin sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz. Ekmeklerinizi farklı bir şekilde kızartmaya veya tüketmeye karar vermeniz halinde kızartmayı iptal etme ayarı sayesinde kontrol her zaman parmaklarınızın ucunda. Fakir Rubra, incelikli tasarımı sayesinde tezgâhınızda az yer kaplar ve hareket özgürlüğünüzü kısıtlamaz.

Fakir Rubra Ekmek Kızartma Makinesi

Fakir Rubra ekmek kızartma makinesi üzerinde yer alan tuşlar çeşitli fonksiyonlar içindir. Isıtma ve kızartma ayarı düğmesi, buz çözücü özelliği çalıştıran düğme, durdurma düğmesi ve ısı ayarlama düğmesi ile ekmeklerinizi ister kızartabilir, isterseniz de yalnızca ısıtabilirsiniz. Kızartma makinesinin alt kısmında yer alan kırıntı tepsisi ise kolayca çıkarılabilir özelliktedir, böylece makinenizi kolaylıkla kırıntılardan temizleyebilirsiniz. Ekmek kızartma makinesinin iki ekmek kapasiteli geniş hazneleri sayesinde her boyuttaki ekmeğinizi rahatlıkla kızartabilirsiniz. Kızartma derecesi ayarı ve otomatik kapanma özelliği sayesinde ekmeklerinizi yakma korkusu artık tarihe karışacak. Buzdolabınıza kaldırdığınız ve kahvaltı anına kadar çıkarmayı unuttuğunuz donmuş ekmeklerinizi Fakir Rubra’nın buz çözme özelliği sayesinde ısıtabilir, lezzetli ekmeklerin tadını çıkartabilirsiniz. Fakir Rubra ekmek kızartma makinesi yorumları ile kullanıcıların memnuniyetini görmek mümkün.