Fakir Stubby Red-black Sakal Şekillendirme Cihazı

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
641,23 TL

Ürün Bilgileri

Fakir Stubby Red-black Sakal Şekillendirme Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OVA MAGAZALARI Satıcı Ünvanı: ÇUKUROVA TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM VE AMBALAJ MAMULLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0264004439400017 Vergi Kimlik Numarası: 2640044394
    Bu ürün OVA MAGAZALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Stubby Red-black sakal traş makinesi, hem ıslak hem kuru kullanım özelliğiyle pratik bir tıraş deneyimi sunar. Bu özellik sayesinde istediğiniz zaman ve koşulda sakalınızı rahatlıkla şekillendirir, istediğiniz tarzı elde edersiniz.
  • Fakir tıraş makinesi, çıkarılabilir başlık özelliğiyle kullanımında oldukça kolaylık sağlar. Başlığın çıkarılabilir olması, tıraş işlemini daha pratik ve kullanışlı hale getirir.
  • Şarjlı tıraş makinesi, 40 dakika kablosuz kullanım özelliği sayesinde özgürlük sunar. Uzun süreli kablosuz kullanım imkanıyla pratik ve rahat bir tıraş deneyimi yaşamanızı sağlar.
  • Kablosuz tıraş makinesi, yıkanabilir başlık ve kolay temizleme özelliği sayesinde rahat bir tıraş olma deneyimi vadeder. Bu özellik sayesinde tıraş makinesinin bakımı ve hijyeni oldukça kolay bir hale gelir.
  • Siyah renkli, dış yüzey malzemesi plastik olarak üretilen kuru tıraş makinesi, modern ve şık tasarımı ile dikkat çekerken, etkili tıraş performansı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Renk Siyah
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Fakir Stubby Red-Black Sakal Şekillendirme Cihazı

Kişisel bakım alanında her geçen gün farklı ürünler kendini gösterir. Müşterilerin hayatını kolaylaştıran ve belli noktalarda destek olan bu ürünler, geniş bir kitleye hitap eder. Sakal bölgesinde şekillendirme işlemini gerçekleştirmek için üretilen cihazlar, erkek müşterilerin ihtiyacını karşılar. Belirli aralıklar ile gereksinim duyulan bu ürünü temin ederek uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz. Modern bir tasarıma sahip olan Fakir sakal tıraş makinesi, müşterilere keyifli bir deneyim elde etmeleri noktasında yardımcı olur. Gerekli gördüğünüz her an kullanıma hazır bulunan model, çeşitli sayıda ve özellikte başlıklara sahiptir. Bu gibi özellikler, ürün kullanımını keyifli bir hale getirirken arzu ettiğiniz sonucu elde etmenize de büyük oranda yardımcı olur. Kişisel olarak kullanmak için sipariş edeceğiniz bu modeli yakınlarınıza hediye etmek amacıyla da almayı düşünebilirsiniz.

  • Kablosuz
  • Siyah renk
  • Sakal bölgesine uygunluk

Fakir Sakal Şekillendirici Tıraş Makinesi ile Gelen Pratiklik

Fakir Sakal Şekillendirici Tıraş Makinesi ile Gelen Pratiklik

Kişisel bakım, kadın ve erkekler tarafından üzerinde durulan ve birçok farklı işlemi içeren bir süreçtir. Haftalık ya da günlük rutinlerden oluşan bakım sürecinizi çeşitli cihazlar ile destekleyebilirsiniz. Teknolojinin gelişimine paralel olarak pek çok açıdan müşterileri tatmin edecek şekilde kendini gösteren ürünler, hayal ettiğiniz görünüme kavuşma noktasında size yardımcı olur. Fakir sakal şekillendirici olarak bilinen model, erkek müşteri kesimi tarafından ihtiyaç duyulan bir cihazdır. Belirli uzunluktaki sakala istediğiniz şekli kolay ve hızlı bir şekilde verebilmek için bu üründen yararlanabilirsiniz. Cihaz, kablosuz olarak çalışabilme özelliğine sahip olduğundan dolayı oldukça talep görür. Kablosuz olması, arzu ettiğiniz alanda ürünü kolaylıkla kullanmanıza yardımcı olur. Ayrıca priz olmayan alanlarda da ihtiyacınızı karşılayabilme fırsatı sunar. Pek çok açıdan öne çıkan Fakir Stubby sakal şekillendirme cihazı kırmızı siyah renkleriyle şık bir tasarıma sahiptir.

Kullanımı Kolay Fakir Stubby Sakal Tıraş Makinesi

Kullanımı Kolay Fakir Stubby Sakal Tıraş Makinesi

Teknolojik cihazlar, kompleks yapılarının yanı sıra pratik bir şekilde kullanımı da beraberinde getirir. Bu gibi avantajlar, özelliklerini gün içerisinde yoğun bir tempo halinde olan müşteriler tarafından ilgi çekicidir. Fakir Stubby sakal şekillendirme cihazı, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Uzun süre boyunca kullanım sonucu eli rahatsız etmez. Şık ve modern görünümü ise ürünün öne çıkan özellikleri arasında yer alır. Siyah renge sahip olan model, kırmızı detaylar ile süslenerek müşterilerin ilgisini çekmeyi başarır. Siz de kullanımı kolay ve işlevsel olan bu ürünü satın alarak belli başlı gereksinimlerinizi karşılayabilir, sakal bölgesini istediğiniz görünüme kavuşturabilirsiniz. Fakir Stubby red-black sakal şekillendirme cihazı, dış görünümünün yanı sıra hizmet kalitesi ile müşterileri memnun eder. 1-3 aralığında değişim gösteren başlık sayısına sahip olan model sayesinde uzun yıllar boyunca sakalınızı kendiniz şekilendirebilirsiniz.

Fakir Stubby Sakal Tıraş Makinesi Özellikleri ve Fiyatları

Fakir Stubby Sakal Tıraş Makinesi Özellikleri ve Fiyatları

Her bir ürün, sahip olduğu ayırt edici özellikleri ile birlikte müşterilerin kullanımına sunulur. Fakir marka Stubby sakal şekillendirme cihazı kırmızı siyah renge sahiptir. Bu gibi öne çıkan niteliklerin yanı sıra kullanım sırasında dikkat edilmesi gereken noktaları da bulunur. Ürün kuru yüz bölgesinde kullanım için uygundur. Tıraş bölgesi ise sakal olarak sınırlandırılır. Modeli kullanım amacına uygun şekilde değerlendirerek cihazdan uzun yıllar boyunca yararlanma imkanı elde edebilirsiniz. Fakir Stubby red-black sakal şekillendirme cihazı yorum kısımları, cihaz hakkında çeşitli detaylar ortaya koyar. Ürün kablosuz olarak kullanıldığı için bir süre boyunca şarj edilmesi gerekir. Şarjlı olarak kullanım süresi ise 30-59 dakikadır. Uzun bir süre kullanılabilen ürünü her kullanımdan sonra şarj ederek ihtiyaç duyduğunuz an kullanmaya başlayabilirsiniz. Fakir Stubby red-black sakal şekillendirme cihazı fiyat aralıklarını dikkate alarak Trendyol üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.