Fakir Taffy Blender Seti - Siyah

199,11 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Taffy Blender Seti - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Keeva Satıcı Ünvanı: ARPAŞ KEEVA MAĞAZACILIK ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080110906900001 Vergi Kimlik Numarası: 0801109069
    Bu ürün Keeva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1700W motor gücü - Uzun ömürlü paslanmaz çelik blender ayağı ve çırpıcı - Çıkarılabilen paslanmaz çelik bıçak - Paslanmaz çelik 4 bıçaklı blender başlığı - Turbo fonksiyonu1,5 litre kapasiteli tutma saplı doğrayıcı haznesi - Ergonomik tasarımKaymayı önleyen ve kullanım kolaylığı sağlayan kaymaz taban - Kolay saklama için asma halkası
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Güç 1200 Watt +
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Hacim 1,5 L
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Plastik
  • Çırpıcı Var
  • Hız Ayarı Turbo
  • Rendeleme ve Dilimleme Diski Yok
Geri Bildirim Ver

Fakir TAFFY-S Taffy Siyah Blender Seti

Fakir Taffy blender seti siyah 1700W, kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Bu ürünün 1,5 litrelik geniş hanesi sayesinde başka hiçbir kaba ihtiyaç duymadan kek hamuru hazırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra cihaz, lahmacun harcı, meyve püresi, smoothie, cheesecake tabanı ve daha birçok karışımı elde etmeniz için idealdir. Setin doğrama ve çırpma aparatlarını, dilediğiniz tüm karıştırma kabı ve tencerelerin içinde kullanabilirsiniz. Cihazın iki kademeli hız ayarından ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Bu setin üretiminde sağlığa zararı olmayan malzemeler tercih edilir. Setteki tüm parçaları, bebeğiniz için hazırlayacağınız gıdalarda bile güvenle kullanabilirsiniz. Dayanıklı malzemeleri sayesinde kolay deforme olmayan bu ürünle uzun yıllar birbirinden lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz.

  • 1700 W elektrik gücü ile çalışma
  • Gıda ile temas eden parçaları çelikten
  • Buz kırma özelliği

Fakir Taffy 1700W Siyah Blender Setinin Özellikleri

Fakir Taffy 1700W Siyah Blender Setinin Özellikleri

Fakir Taffy 1700W blender set siyah olarak sunulan çok fonksiyonlu bir üründür. Setin içeriğinde doğrayıcı haznesi, motor gövdesi, blender ayağı ve ikili çırpıcı mevcuttur. Ürün, 63x51x29 cm ölçülere sahiptir. Motor gövdesinden çıkan kablo uzunluğu ise 1,1 metredir. Bu uzun kablosu sayesinde cihazı prizin yanı başında çalıştırmak zorunda kalmaz, mutfakta hareket özgürlüğü kazanırsınız. Blender seti, 1500 ml'lik hazne kapasitesiyle kullanıcıya yeterli çalışma alanı sunar. Ancak bu haznenin yetmediği zamanlarda dilediğiniz başka bir karıştırma kabını kullanmanız mümkündür. Fakir Taffy 1700W blender seti, son derece güçlü bir motora sahiptir. 1700 W elektrik gücü ile çalışan motor, doğrama bıçaklarını ve çırpıcıyı sorunsuzca döndürür. Böylece kusursuz ve hızlı bir doğrama performansı sağlar. Üstelik hızlı kullanımı sayesinde cihaz, daha az enerji tüketir.

Fakir Taffy 1700W Siyah Blender Seti Dayanıklı mıdır?

Fakir Taffy 1700 W siyah blender seti, dayanıklı malzemelerden imal edilir. Setteki tüm aksesuarların ve doğrayıcı bıçakların üretiminde çelik kullanılır. Bu materyal, gıda ile temasa uygun olduğu için kullanıcıya güven verir. Bunun yanı sıra sağlamlığı, çeliği ön plana çıkarır. Kullanım, temizlik veya saklama sırasında alabilecekleri olası darbelerden etkilenmezler. Kolay deforme olmayan bu parçaların yüzeyinde kırılma, çatlama, çizilme gibi problemler gözlenmez. Bu setteki doğrayıcı haznenin malzemesi ise SAN'dir. SAN adı verilen materyal, şeffaf bir termoplastiktir. Bu malzeme, sertliğiyle ve ısıya ve kimyasal maddelere karşı gösterdiği yüksek direnç ile bilinir. Kendine has, çok yüksek bir mukavemete sahiptir. Dayanıklılığı sayesinde doğrayıcı hazne de tıpkı aksesuarlar gibi kolay deforme olmayan bir parçadır.

Fakir Taffy 1700W Siyah Blender Seti Kimler İçindir?

Fakir Taffy 1700 W siyah blender seti, tek bir ürünle çok sayıda işlem yapmanıza olanak tanır. Bu setle kek çırpabilir, çorbaları pürüzsüz hâle getirebilir, fındık ufalayabilir, birbirinden lezzetli soslar hazırlayabilirsiniz. Dolayısıyla bu ürün hem bütçeden hem alandan tasarruf etmek isteyen bireyler için idealdir. Ayrıca zamandan tasarruf etmek isteyenler için de uygun bir üründür. Bunun nedeni cihazda iki kademeli hız ayarı bulunmasıdır. Söz konusu ayarlardan biri standart, diğeri turbodur. Zamanınız kısıtlı olduğunda turbo modu çalıştırarak işlem süresini yarıya indirmeniz mümkündür. Bu blender seti; yalnızca bisküvileri parçalama ve muzları ezme değil, buz kırma yeteneğine bile sahiptir. Soğuk kahve, frozen, smoothie gibi buza veya dondurulmuş gıdaya ihtiyaç duyulan karışımlar hazırlamayı sevenler de bu seti tercih edebilirler. Eğer cihazı daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Fakir Taffy blender seti siyah 1700W yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu blender setini Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.