Fakir Veyron Öko Toz Torbasız Kuru Vakum Süpürgesi Mor

5.589 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL

Ürün Bilgileri

Fakir Veyron Öko Toz Torbasız Kuru Vakum Süpürgesi Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsat Dünyası Satıcı Ünvanı: FIRSAT DÜNYASI ELEKTRONİK BİLGİ İŞLEM VE TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386081664600001 Vergi Kimlik Numarası: 3860816646
    Bu ürün Fırsat Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Veyron Öko toz torbasız süpürge 1000 Watt gücünde çalışır. Yüksek emiş gücü ile mükemmel bir süpürme işlemi sağlar.
  • Torbasız elektrikli süpürge 1.5 litre toz torba haznesine sahiptir. Özel toz toplama haznesi ile pratik bir kullanım vadeder.
  • 1000 Watt toz torbasız elektrik süpürgesi kenar ve köşe aparatları ile dip köşe her yerin hijyenik şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Sert zemin aparatı ile sert yüzeylerde dahi etkili bir süpürme işlemi yapar.
  • Hassas mobilya aparatı ile turbo başlıklı toz torbasız süpürge narin mobilyalarınızın kumaşlarına zarar vermeden süpürme işlemi sağlar. Yer aparatı sayesinde yüzeyleri çizmeden süpürür.
  • HEPA filtreli toz torbasız süpürge çelik telli esnek vakum aparatına sahiptir. Yüksek emiş gücü ile dip köşe her yerin mükemmel şekilde temizliğine yardımcı olur.
  • Torbasız el süpürgesi otomatik kablo sarıcı özelliği sayesinde zorlanmadan makinenin kablosunun toplanmasını destekler.
  • Şık tasarımı ile dikkat çeken toz torbasız süpürge haznesi kolayca yıkanabilir özelliktedir. Hazne dolduğunda boşaltılabilir ve temizliğini yaptıktan sonra yerine yerleştirerek yeniden kullanım sağlayabilirsiniz.
  • Cihaz kompakt bir tasarıma sahiptir. İşiniz bittiğinde rahatça İstediğiniz yere park konumunda yerleştirebilirsiniz.
  • Çıkarılabilir aparatları rahatça yerine söküp takılabilir. Parçalarını temizleyip yeniden yerine takabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H13
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Fakir Veyron Öko 850 W Toz Torbasız Süpürge

Fakir Veyron Öko 850W toz torbasız süpürge siyah mor, evlerin ve diğer kapalı alanların temizliği için son derece işlevsel bir üründür. Bu cihazı kullanarak çok daha az eforla, kısa süre içinde ev işlerinin tamamlanması mümkündür. Fakir Veyron Öko 850 W siyah mor toz torbasız süpürge, sahip olduğu gelişmiş özelliklerle öne çıkar. Yüksek emiş gücüne sahip motoruyla etkili bir temizlik sağlayan bu süpürge, aynı zamanda kullanım rahatlığıyla da dikkat çeker. Performansını uzun süre koruyacak kaliteli bir elektrikli süpürge almayı planlıyorsanız Fakir Veyron Öko 850 W modelini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Emiş Gücü: 850 W
  • Toz Kapasitesi: 2 litre
  • Cyclone teknolojisi sayesinde etkili temizlik

Fakir Veyron Öko 850 W Elektrikli Süpürgenin Özellikleri

Fakir Veyron Öko 850 W Elektrikli Süpürgenin Özellikleri

Fakir Veyron Öko 850 W toz torbasız elektrikli süpürge, modern çizgilerin hâkim olduğu bir dizayna sahiptir. Tasarımda mor ve siyah renkler kullanılmıştır. Ürünün ağırlığı 9,78 kg, boyutları ise 49 x 32 x 40 cm'dir. Fakir Veyron Öko 850 W siyah mor toz torbasız süpürge, yüksek emiş gücüyle kullanıldığı tüm alanlarda üst düzey temizlik sağlar. Toz kapasitesinin 2 l olması da ürünün önemli özelliklerinden biridir. Bu sayede fazla miktarda tozu bünyesinde hapsederek ortamın tüm kirleticilerden arındırılmasına yardımcı olur. Fakir Veyron Öko 850 W siyah mor toz torbasız süpürgenin sahip olduğu Cyclone teknolojisi, tozları havadan ayırır. Dolayısıyla bu süpürge sadece zeminlerdeki değil havadaki tozu da etkili şekilde emerek kullanıldığı alanın hijyen seviyesini yükseltir.

Fakir Veyron Öko 850 W Toz Torbasız Mor Süpürge Kullanışlı mıdır?

Fakir Veyron Öko 850 W Toz Torbasız Mor Süpürge Kullanışlı mıdır?

Fakir Veyron Öko 850 W siyah mor toz torbasız süpürge, farklı alanların temizliği için tercih edilebilecek son derece kullanışlı bir üründür. Hem halıların hem de parke ve fayans gibi sert zeminlerin temizliğinde etkili sonuç verir. Bunun yanında sahip olduğu farklı uç aparatları sayesinde ulaşılması güç alanlara dahi girebilir. Gövdesinin iki yanında bulunan tekerlerin yardımıyla kolayca hareket ederek temizlik esnasında hissettiğiniz konforu artırır. Fakir Veyron Öko 850 W siyah mor toz torbasız süpürgenin boşaltılması da oldukça pratiktir. Kilit tuşuna bastıktan sonra kulp kısmından tutarak hazneyi çıkartıp içinde toplanan kirleri istediğiniz yere boşaltabilirsiniz. Fazla alan kaplamaması dolayısıyla bu süpürgenin kullanılmadığı zamanlarda saklanması kolaydır. Fakir Veyron Turbo Öko 850 W toz torbasız süpürge yatay ya da dikey pozisyonda muhafaza edilebilir.

Fakir Veyron Öko 850 W Toz Torbasız Mor Süpürge Kimler İçindir?

Fakir Veyron Öko 850 W siyah mor toz torbasız süpürge, HEPA 13 filtresine sahiptir. Bu filtre, tozlara ek olarak virüs, bakteri ve polen gibi zararlı olabilecek partikülleri de hapseder. Böylelikle ortamları daha da hijyenik kılar. Yaşam alanlarını temizlerken sağlığı da es geçmek istemeyen herkes bu ürünü tercih edebilir. Fakir Veyron Öko 850 W siyah mor toz torbasız süpürge son derece kaliteli bir üründür. Tüm aksamlarında dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Zaman içinde fiziksel sorunların ortaya çıkmasına izin vermez. Benzer şekilde Fakir Veyron Öko 850 W siyah mor toz torbasız süpürge, performans açısında da ilk günkü seviyesini uzun yıllar boyunca korur. Yani aldığı ürünü senelerce kullanmak isteyen kişiler için de ideal bir seçenektir. Fakir Veyron Öko 850W toz torbasız süpürge siyah mor yorum olarak da aldığı pozitif geri dönüşlerle dikkat çeker. Siz de bu ürünü Trendyol'dan hemen sipariş ederek keyifle kullanmaya başlayabilirsiniz.