Falez 24 cm Profi Cook Premıum 6+9lt Düdüklü Tencere Seti

3.599 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Falez 24 cm Profi Cook Premıum 6+9lt Düdüklü Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Casa Milano Satıcı Ünvanı: KAAN ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1000549917
    Bu ürün Casa Milano tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tencere İç Seviye Göstergesi, tencereye koyacağınız miktarları kolayca tespit etmenizi sağlar. Kapağı çok kolay bir hareketle açmayı mümkün kılan ergonomik bir tasarıma sahiptir. Enerji Kapsül Taban, ısı iletkenliğini arttırıp, ısının tencerenin her yerine eşit şekilde yayılmasını sağlar. 1-Tencere Gövdesi: Pişirilecek yemek malzemelerinin konduğu kaptır. 304 kalite 18/10 Cr.Ni. paslanmaz çelikten imal edilmektedir. Isı depolayan termik tabana sahiptir. 2-Basınç Emniyet Kilidi: Düdüklü Tencerenizi ocağa koyduğunuzda tencerenin içinde bulunan oksijenin dışarı atılmasını sağlayan, tencere içindeki yemek kaynama seviyesine ulaştığında yukarı çıkarak buhar tahliyesini kesen ve kapağın yanlışlıkla açılmasını engelleyen emniyet sistemidir. Tencere içerisinde buhar olduğu sürece kapak açılmaz, basınç tamamen boşaldığında aşağı düşer ve kapağın açılması sağlanır. 3-Buhar Çıkış Ventili: Tencereniz ayarlanan pişirme basıncına ulaştığında artan basıncın tahliye edildiği parçasıdır. Buhar çıkış ventilinden yoğun buhar çıkıyorsa ocağınızın ısısını düşürünüz. Böylece gereksiz yere sıvı ve enerji kaybı olmaz. 4-Kademeli Basınç Ayar Ventili: Tencere içinde oluşacak basıncı ayarlamaya ve sabitlemeye yarayan basınç kontrol elemanıdır. Kademeli Basınç Ayar Ventili
  • A)Pişirme basıncını 1 ve 2. kademeye ayarlayarak doğru pişirme basıncı elde etmek. B) 0 konumunda basıncı tahliye etmek, üzere tasarlanmıştır. Kademe 0 = basınç yok Kademe 1 = 0.65 bar (Yeşil yapraklı sebzeler, vb.) Kademe 2=0.85 bar (Kuru baklagil, patates ve et çeşitleri, vb.) Bu düdüklü tencere için kabul edilebilir maksimum basınç değeri 3,0 bar olarak belirlenmiştir. 5-Açma Kapama Tutamağı: Düdüklü tencerenizin kapak kelepçelerini saat yönünde çevirince açan, saat yönünün tersine çevirince kapatmaya yarayan parçasıdır. 6-Kapak: Tencereye takılarak sabitlenebilen, düdüklü tencerenin çalışması için gerekli elemanların toplandığı parçadır. 7-Kapak Kelepçeleri: Düdüklü tencere gövdesi ve kapağını birbirine sabitlemek için tasarlanmış paslanmaz çelik parçalardır. 8-Taşıma Kulpları: Tencerenin kolayca tutulup taşınmasını sağlar. 9-Emniyet Ventili: Ayar Ventilinin herhangi bir nedenle tıkanması ve içeride bulunan basıncı tahliye eden böylece iç basıncın tehlikeli seviyeye ulaşmasını önleyen basınç kontrol elemanıdır. 10-Ana Conta: Tencere ile kapak arasında bulunan ve tencere içindeki basıncın dışarı çıkmasını engelleyen silikondan imal edilmiş sızdırmazlık elemanıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver