fame-stoned Travis Scott Astroworld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt

696 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

fame-stoned Travis Scott Astroworld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fame-stoned Satıcı Ünvanı: SEMİHA DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5420270385600013 Vergi Kimlik Numarası: 2420284737
    Bu ürün fame-stoned tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Travis Scott Astroworld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt

Ürün Özellikleri

  • Desen Baskılı
  • Materyal Pamuklu
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Model Kapüşonlu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Fame-Stoned Travis Scott Astroworld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt

Sweatshirt, her yaşta sevilerek giyilen modellerden biridir. Fame-Stoned sweatshirt kategorisinde yer alan baskılı tasarımlar ve kapüşonlu modeller her sezonda ilgi görür. Bunlar biri olan ve siyah zemin üzerine basılan Travis Scott sweatshirt seçeneği unisex bir modeldir. Ürün hem kadınlar hem erkekler tarafından tercih edilebilir. Özellikle sonbahar ve kış ayları için sizi soğuktan korumak üzere tasarlanan bu model, kötü havalarda motivasyon kazanmanız için rengarenk bir yazı ile sunulur. Modelin üzerinde renkli harflerle AstroWorld yazısının baskısı vardır. World kelimesindeki o harfi yerine dünya resmi bulunur. Sonraki harflerin grafikleri de farklı şekillerle hareketlendirilir. Dinamik bir görünüm kazanan model gençler kadar yetişkinler tarafından da sevilir. Ürünün ön yüzünde baskı vardır ve arkası düz renklidir.

  • Organik içerikli materyaller
  • Sağlığa zararsız güvenli boyalar
  • Kalıcı baskı teknolojisi

AstroWorld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Özellikleri

AstroWorld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Özellikleri

Fame-Stoned Travis Scott AstroWorld baskılı kapüşonlu sweatshirt 3 iplikli kumaş cinsi ile üretilir. Özel bir dokuma olan bu kumaş türü soğuk havalara karşı dirençli olmanızı sağlar. Sık yıkama ve sert rüzgarlı ya da kızgın güneşli havalarda dışarıda kurutmaya karşı dayanıklıdır. Ürünü, ters çevirerek yıkamanız önerilir. Tavsiye edilen su sıcaklığı ise 30°C veya daha altıdır. %100 bitkisel içerikli boyalarla hazırlanan ürün, uzun yıllar ilk günkü canlılığını koruyabilir. Bunun için kullanma ve yıkama talimatlarına uymanız yeterlidir. Sıcak suyla yıkama yapmanız veya kurutma makinesinde kurutmanız önerilmez. Cildinize zarar vermeyen sağlıklı kumaşı yumuşak bir dokuya sahiptir. Kanserojen madde içermeyen bu modeli hem kendiniz hem de yakınlarınız için güvenle satın alabilirsiniz. Geniş bir beden skalası olan modeli sevdiklerinize kullanışlı bir hediye seçeneği olarak değerlendirebilirsiniz.

AstroWorld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Yorumları

AstroWorld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Yorumları

Fame-Stoned Travis Scott AstroWorld baskılı kapüşonlu sweatshirt yorumları bu ürünü satın alarak deneyen, giyen, yıkayan veya başkalarına hediye eden müşterilerin bizzat deneyimlerini içerir. Müşterilerin tecrübelerinden faydalanarak kullanım detayları hakkında geniş bilgi sahibi olabilirsiniz. Geniş ve rahat kalıpta üretilen bu modelleri satın almak istediğiniz zaman kendi bedeninize uygun olan seçeneği tercih edebilirsiniz. Bu şık ve modern tasarımı okulda, işte, alışverişte veya arkadaş toplantılarında severek giyebilirsiniz. Ürün, %100 pamuklu kumaşla üretildiği için terletme yapmaz ve tamamen sağlıklıdır. Yıkandığı zaman çekmesi de söz konusu değildir. Kullandıktan sonra defalarca yıkama yapan müşteriler ürünün baskısında solma olmadığından ve bozulmadığından memnun kaldıklarını dile getirir. Her iki yanında gizli dikişle hazırlanan cepleri sayesinde kullanışlı bir alternatif olan bu modeli güvenli ödeme sistemi ile sipariş verebilirsiniz.

AstroWorld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Fiyatı

AstroWorld Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Fiyatı

Fame-Stoned Travis Scott AstroWorld baskılı kapüşonlu sweatshirt fiyatı kumaş kalitesi, baskı teknolojisi, kapüşonlu ve cepli olması gibi çeşitli faktörlere göre belirlenir. XS ile 5XL arasında geniş bir beden seçeneği sunan model her yaştan müşteriye hitap eder. Hem kalitesi ile hem de görsel şıklığı ile beklentilerinizi karşılamayı vadeden modeli günlük ya da özel kombinleriniz için değerlendirebilirsiniz. Herhangi bir kot pantolon veya eşofman ile tamamlayacağınız kombin sayesinde sportif ve dinamik bir stil yakalayabilirsiniz. Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin tercihi olan bu tasarımı Trendyol’dan uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. Renkli tasarımı ile girdiğiniz her ortamda dikkat çekebilirsiniz. Modelin kalitesi ve kullanım deneyimleri ile iligli aklınıza takılan soruların yanıtlarını müşteri yorumları kısmında bulabilirsiniz. Eni 48 ile 68 cm arasında değişen her ölçüyü rahatlıkla sipariş edebilirsiniz.