Fan Karides Cipsi Kraker Pembe 227 Gr*3 Adet

195 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fan Karides Cipsi Kraker Pembe 227 Gr*3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PergeOnlineCom Satıcı Ünvanı: ERKAN SAVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7530839403
    Bu ürün PergeOnlineCom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karides cipsi kraker pembe 227 gr*3 adet
Geri Bildirim Ver

Fan Karides Cipsi Kraker Pembe 227 Gr * 3 Adet

Atıştırmalıklar, günlük olarak tüketime uygun olan keyifli yiyeceklerden biridir. Fan karides cipsi kraker pembe 227 gr*3 adet lezzetli tadı ve kıtır yapısıyla öne çıkar. Severek tüketeceğiniz içeriğe sahip bir üründür. Karides, düşük kalorili yapısı ve omega 3 ve selenyum gibi zengin içeriklerin bulunması ile vitamin açısından bolca katkı sağlar. Doğal içeriği ile faydalı bir besindir. Karidesten üretilen besini severek tüketmenize yardımcı düşük kaloride bir cips çeşidi olarak deneyebilirsiniz. Farklı bir lezzet denemek isteyenler ve zevkini değiştirmek isteyenler için ürün, ideal bir cips çeşididir. Denizden gelen lezzeti ile müşterilerin beğenisini kazanır. Uzun süreli kullanım ömrüne sahip güvenli ambalaj tasarımına sahiptir. Özenle hazırlanan ürünü dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz.

  • Çok lezzetli
  • Yoğun aroma
  • 3 adet cips

Fan Karides Cipsi Kraker Pembe 227 Gr * 3 Adet Özellikleri

Fan Karides Cipsi Kraker Pembe 227 Gr * 3 Adet Özellikleri

Bir çok insan cips yemeyi tercih eder. Film izlerken özellikle keyifli bir atıştırmalık olarak ilk akla cips gelir. Cips yemek çok lezzetli olabilir ancak pek çok kişi içeriğindeki yüksek orandaki kalori nedeniyle tercih etmeyebilir veya sağlıksız bir ürün olarak bildikleri atıştırmalıkları yemekte tereddüt gösterir. Karides içerikli cips ise düşük kalorisi ve zengin besin içeriği ile öne çıkar. Aynı zamanda farklı tadıyla ilgi çeker. Değişik lezzet denemek isteyenler için idealdir. Fan karides cipsi kraker pembe 227 gr*3 adet kullananlar ürünün lezzetinden genelde memnun kaldıklarını ifade ederler. Siz de farklı bir tat denemek istiyorsanız ürünü deneyebilirsiniz. Ürünü denedikten sonra ürünle ilgili izlenimlerinizi yorum köşesinde belirtebilirsiniz. Fan karides cipsi kraker pembe 227 gr*3 adet yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilir, diğer müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Fan Karides Cipsi Kraker Pembe 227 Gr*3 Adet Yorumları

Fan Karides Cipsi Kraker Pembe 227 Gr*3 Adet Yorumları

Sağlıklı ve farklı bir lezzet denemek isteyenler için değişik aromaya sahip karides cips müşterilerin beğenisini kazanır. Karides içerikli cipsi pembe renkten oluşur. Hafif yapısı ile her yaştan bireyin kullanımına uygundur. Sağlığa zararlı maddeler içermez. Ürün içerisinde 3 adet kadar cips bulunur. Kendiniz ve aileniz için lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık tercihinde ürünü deneyebilirsiniz. Karides aromasından yapılan ürün çıtır bir kıvama sahiptir. Alışık olduğunuz cipslerden farklı bir tat ve sunumla hazırlanan ürünü misafirlerinize farklı lezzette bir ikramlık olarak sunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde film ya da maç keyfi izlerken farklı bir tat denemek için ürünü tercih edebilirsiniz. Fan karides cipsi kraker pembe 227 gr*3 adet satın alarak bu leziz ve sağlıklı tadı sevdiklerinizle beraber deneyebilirsiniz.

Lezzetli Fan Karides Cipsi Kraker Pembe 227 Gr 3 Adet Fiyatı

Lezzetli Fan Karides Cipsi Kraker Pembe 227 Gr 3 Adet Fiyatı

Büyükler ve çocuklar tarafından sevilerek yenilen cips farklı aromasıyla öne çıkar. Fan karides cipsi içerisinde omega 5 gibi vitaminler bulunur. Çocuklarınızla birlikte güvenle tüketebileceğiniz sağlıklı bir cips çeşididir. Karides içerisinde bulunan faydalı vitaminler bağışıklığı, beyni ve sağlıklı kemik ve diş gelişimini güçlendirmeye yardımcı olur. Bir paket içerisinde 3 adet ürün bulunur. Kuru ve serin bir alanda muhafaza edilerek uzun süre kullanılır. 227 gramdan oluşan hafif yapısı sayesinde ürünü çantanızda taşıyabilir, dilediğiniz yere götürerek kullanabilirsiniz. Ürün kaliteli ve sağlıklı ambalaj tasarımına sahiptir. Bu sağlıklı cipsi uygun fiyata siz de satın alabilirsiniz. Fan karides cipsi kraker pembe 227 gr*3 adet fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Trendyol üzerinden ürünü satın alabilir, çocuklarınızla birlikte zevkli bir atıştırmalık tüketebilirsiniz.