FANTASTIC Ütü Ile Yapışan Dokuma Arma Seti Patch Yama

64,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FANTASTIC Ütü Ile Yapışan Dokuma Arma Seti Patch Yama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düğmeci Ahmet Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0240151014
    Bu ürün Düğmeci Ahmet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 POLYESTER DOKUMA ARMA.
  • ÜTÜ İLE KOLAYCA KUMAŞA YAPIŞIR.
  • ÜTÜLEYEBİLDİĞİNİZ HER ÜRÜN GRUBUNA UYGULANABİLMEKTEDİR.
  • ÜRÜN GÖRSELDEKİ GİBİ SET HALİNDE GÖNDERİLECEKTİR VE EBATLAR ÜZERİNDE BELİRTİLMİŞTİR.
  • 30 °C YIKAMAYA UYGUNDUR.
  • UYGULANAN YÜZEYE TUTUNMA ORANININ ARTIRILMASI İÇİN DİLERSENİZ DİKEREK DE KULLANIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
  • * Çeyrek asrı aşmış olan dokuma üretiminin verdiği tecrübe ile oluşturulan koleksiyon ürünlerimizi beğeni ile kullanacağınızı umarız.
Geri Bildirim Ver

Fantastic Ütü ile Yapışan Dokuma Arma Seti Patch Yama

Pek çok kişi, aldığı kıyafetleri kendi tarzına göre düzenlemek ister. Fantastic ütü ile yapışan dokuma arma seti patch yama ile bu işlem oldukça kolay olur. Yamaları dilediğiniz yüzeye uygulayabilirsiniz. Evde bulunan ufak bir pamuklu kumaş ile üstünü örtüp ütüyü bastırabilirsiniz. Böyle bir aktivite aynı zamanda çocuklarınız ile güzel vakit geçirmenizi sağlar. Onlar yamaları dilediği yere yerleştirdikten sonra ütü ile üzerinden geçerek yamayı yapıştırabilirsiniz. Küçüklerin yalnız başına uygulamaya çalışması önerilmez. Bu seti alarak dikiş makinesine ihtiyaç duymadan rahatça eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. İğne kullanımına gerek olmadığından eliniz zarar görmeden uygulamayı gerçekleştirebilirsiniz. Arma şeklinde yamaları işledikten sonra kıyafetleriniz yenilenmiş olur. Uygulaması ütü ile yapıldığından dikkatli olunması önerilir. Kendi tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olan bu setin özellikleri şunlardır:

  • 6 adet farklı yama
  • Polyester kumaş
  • Dokuma arma

Fantastic Ütü ile Yapışan Dokuma Arma Seti Özellikleri

Fantastic Ütü ile Yapışan Dokuma Arma Seti Özellikleri

Fantastic markasına ait olan arma seti epey kullanışlı ve pratiktir. Sıkıldığınız kıyafetlerinize yeni bir hava katmak için kullanabilirsiniz. Bu set, okul gösterilerinde kostüm tasarlarken de kullanabileceğiniz bir üründür. Armalar dokuma şeklinde olduğu için uygulama sonrasında ilk günkü gibi durur. Polyester kumaşı sayesinde esnek, dayanıklı ve parlak bir görünüme sahiptir. Temizliğini doğrudan makineye atarak gerçekleştirebilirsiniz. Setin içerisinde birbirinden farklı desende ve boyutta 6 adet arma şekli bulunur. Kıyafetleri ve eşyaları kişiselleştirmeyi oldukça kolay hale getiren bu parçaların uygulaması esnasında herhangi bir dikim işlemi yapmanıza gerek kalmaz. Yapıştırmak istenilen yüzeye konulur ve üzerine pamuklu bezin üstünden ütü ile bastırılır. Uygulaması kolay olduğu için kullananlar arasında oldukça popülerdir. Bütün seti tek bir kıyafete uygulayabilirsiniz. Böylece kişiselleştirilmiş bir giysiniz olur.

Fantastic Ütü ile Yapışan Dokuma Arma Seti Avantajları

Fantastic Ütü ile Yapışan Dokuma Arma Seti Avantajları

Fantastic marka arma şeklindeki yama seti oldukça kullanışlı bir üründür. Setin içerisinde 6 farklı boyut ve desende arma bulunur. Bu parçaları görüntüsünden sıkıldığınız kıyafetlerinizin üzerine kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Bez çantalarda da kullanabilirsiniz. Bu sayede de eşyalarınıza hareket katarak yenileyebilirsiniz. Yanınızda taşıdığınız eşyaların kendi tarzınızı yansıtmasını sağlayabilirsiniz. Armalar baskı şekiller yerine dokuma olarak yapılır. Bu sayede uzun ömürlü olur. Üretiminde polyester kumaş kullanılması ile esnek, parlak ve dayanıklı olur. Fantastic ütü ile yapışan dokuma arma seti patch yama fiyatı belirlenirken ürünün sağladığı kolaylıklar göz önünde bulundurulur. Bu set ile dikiş makinesi kullanmadan eşyalarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Ütünün ısısı ile doğrudan yapışır ve kıyafetiniz kullanıma hazır hale gelir. Dilerseniz çocuklarınızla bir etkinlik saatinde bu set ile eşyalarınızı yenliyerek kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Fantastic Ütü ile Yapışan Dokuma Arma Seti Yorumları

Fantastic Ütü ile Yapışan Dokuma Arma Seti Yorumları

Fantastic markasına ait olan bu setin içerisinde farklı şekillerde armalar bulunur. Bu sayede kıyafetlerinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Düz bir bez üzerine parçaları uygulayabilirsiniz. Bu bezi de boş duvarlarınızda hareket sağlaması için kullanabilirsiniz. Dikiş makinesini çalıştırmaya gerek kalmadan ürünü uygulayabilirsiniz. Ütüyü ısıtıp yamaları istediğiniz yere yerleştirmelisiniz. Isındıktan sonra da pamuklu bezin üzerinden yamaları eşyalarınıza yapıştırabilirsiniz. Ütüyle yapıldığı için küçük çocukların uygulaması önerilmez. Ancak çocuklarınızla birlikte güzel vakit geçirmek için de kullanabilirsiniz. Fantastic ütü ile yapışan dokuma arma seti patch yama yorumları ve değerlendirmeleri sayesinde memnuniyeti görebilirsiniz. Yorumlar bölümünde müşteriler tarafından yazılanları okuyarak içiniz rahat bir şekilde ürünü satın alabilirsiniz. Uzun süreli kullanımı ve pratik bir uygulaması olan bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.