FANTOM Dik Süpürge Torbası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FANTOM Dik Süpürge Torbası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Fantom Dik Süpürge Torbası

Elektrikli süpürgeler gelişen teknoloji ile beraber form ve şekil değiştirir. Her ev için olmazsa olmaz teknolojik ürünlerden biri olan elektrikli süpürgeler evinizi temizleme konusunda sizlere destek olur. Her elektrikli süpürge modelinin kendi ölçülerine göre toz torbası da farklılık gösterir. Fantom dik süpürge torbası müşterilere yüksek hacim sunar. Fantom dikey süpürge torbası sayesinde toplanmış tozu boşaltmaya gittiğinizde oluşan kirlilik ile karşılaşmazsınız. Kolay kullanımı ile eski torbayı çıkarıp çöpe atabilir ve yerine yeni Fantom dikey süpürge toz torbası yerleştirebilirsiniz. Toz torbalı süpürgelerde filtrasyon daha iyidir. Fantom dik süpürge toz torbası, yüksek toz tutma oranı sağlar elektrikli süpürgenizi bu ürün sayesinde daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz

  • Yüksek toz tutma oranı
  • Verimli kullanım
  • Geniş hacim

Yüksek Toz Tutma Oranı

Yüksek Toz Tutma Oranı

Elektrikli süpürgeler, bugüne kadar icat edilen faydalı ev aletlerinin başında gelir. Yaşam alanınızdaki havanın temizlenmesini sağlar ve alerji oluşumunu engeller. Elbette herkes evinde en verimli süpürgeyi kullanmak ister. Fantom dikey süpürge torbası, elektrikli süpürgenize verim katar. Dayanıklı malzemesi sayesinde yüksek toz tutma özelliği bulunur. Hijyenik ve antialerjik özelliğine sahiptir. Dikey elektrikli süpürgeler, özellikle halı olan yerlerde yüksek vakum gücü sağlayarak ortamların kolaylıkla temizlenmesini sağlayarak size temiz alanlar sunar. Kalabalık ve zeminleri sürekli kirlenen yerlerde işe yararlar. Uç kısmına takılan fırçalı başlık halıya yapışan saçları temizleyebildiği için, evcil hayvanı olanlar tarafından tercih edilir. Çektiği tüm kiri ve tozu Fantom dik süpürge torbasının içine hapseder. Kolay kullanımı sayesinde süpürgenizden hızlı bir şekilde çıkarıp, yerine yeni Fantom dikey süpürge toz torbası koyabilirsiniz. Yüksek çekim hacimle uzun süreli kullanım sağlar.

Fantom Dik Süpürge Torbası Avantajları

Fantom Dik Süpürge Torbası Avantajları

Fantom dikey süpürge toz torbası, ergonomik yapısıyla kolay kullanıma sahiptir.Özel dokusundan dolayı nemden ve sudan etkilenmez. Malzeme kalitesi sayesinde dayanıklıdır. Her kullanıma uygundur ve kolay yırtılmaz. Elektrik süpürgenizin verimini arttırarak daha güçlü bir çekim gücü size sunar. Kullanımı kolaydır. Toz haznesi hacimlidir ve uzun süreli kullanım sağlar. Fantom dikey süpürge toz torbası kullananlar elektrik süpürgelerinde yüksek toz tutma özelliğini deneyimler. Kağıt torbalardan daha yüksek verime sahiptir. Üstün performansa sahip bez torba ile süpürgenizin emiş gücünü artar. Kağıt torbalarda toz tutma oranı % 80 iken SMS kumaş torbalarda bu oran % 99’a ulaşır. Bu da yüksek filtrasyon seviyesi sayesinde toz emiş hacmini arttırır. Fantom dik süpürge torbası doğa dostudur. Fantom dikey süpürge toz torbası yorumlarına bakarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

Avantajlı Fantom Dik Süpürge Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Fantom Dik Süpürge Fiyatları ve Yorumları

Fantom dikey süpürge toz torbası fiyatları; ürünün kalitesi ve tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün sayesinde, elektrikli süpürgenizin kullanım süresi uzar. Kolaylıkla yırtılmaz ve nemden etkilenmez. Fantom dikey süpürge torbası, elektrikli süpürgenize tam uyum sağlar. Fantom dik süpürge toz torbası, kağıt torbalardan daha yüksek çekim gücüne sahiptir. Süpürgenizin emiş gücünü arttırır. Kullanımı kolay ve doğa dostudur. Bu ürün yüksek performansıyla çok avantajlıdır. Fantom dik süpürge toz torbasının çok katlı olması nedeni ile emiş kaybı daha azdır. Filtreleme özelliği sayesinde çektiğiniz tozları içinde muhafaza eder. Fantom dikey süpürge toz torbası kullananların toz torbası kullanım sırasında çekilen küçük yırtıcı maddelerden zarar görmez. Fantom dik süpürge toz torbası müşteri yorumlarına göz atarak ürünü değerlendirebilir, ürün hakkında yapılan yorumları okuyabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol aracılığıyla uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.