FANTOM Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge Kırmızı

982,80 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FANTOM Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nice Teknoloji Satıcı Ünvanı: NİCE TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631059886300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310598863
    Bu ürün Nice Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge Kırmızı

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Fantom Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge Kırmızı

Fantom Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge Kırmızı

Elektrikli süpürge ev temizliği için en çok kullanılan elektronik cihazlardan biridir. Birçok modeli bulunan elektrikli süpürgelerin birbirinden farklı özellikleri ve kullanım alanları bulunmaktadır. Ergonomik ve pratik olması kullanıcılara avantaj sağlamaktadır. Fantom elektrikli süpürge tercih edebileceğiniz seçenekler arasında birçok modeli ile yer almaktadır. Pratik kullanımlı elektrik süpürgeleri herkesin rahat bir temizlik yapmasını sağlamaktadır.

  • Torbasız Motor Gücü
  • Ayarlanabilir Hız Kontrolü
  • Hafif ve Ergonomik

Günlük Temizlik İçin Fantom Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge

Günlük Temizlik İçin Fantom Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge

Ev temizliğinde en çok kullanılan elektronik cihazlardan biri olan elektrik süpürgelerinin pek çok modeli ve çeşidi bulunmaktadır. Fantom Pratik XL torbasız kuru elektrikli süpürge, kullanıcılara rahat bir kullanım deneyimi yaşatmak için üretilmiştir. Günlük temizlikte bu süpürgeler ideal bir seçenek olmaktadır. Günlük hızlı bir temizlik için pratik bir kullanım sağlamaktadır. Ayrıca toz kapasitesi de oldukça fazladır. Böylece temizliğinizi kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlamaktadır. Bu elektrikli süpürge torbasız kullanımı ile yüksek enerji tasarrufu yapılmasına yardımcı olmaktadır. Bu yüzden günlük temizlik için verimli bir süpürge modelidir. 2 litrelik toz haznesine sahiptir ve bu hazneyi temizlemek oldukça kolaydır. Rahat bir temizlik için el süpürgesi olarak tasarlanmış gövdeye sahiptir. 5 metre uzunluğundaki kablosu ile geniş bir alanı süpürmek mümkündür. Ergonomik tasarımı ve 2 kilogram oluşu ile günlük temizlikte rahat bir kullanım sunmakta ve taşıma kolaylığı sağlamaktadır. Fantom Pratik XL dikey süpürge yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek siz de bu süpürgeyi tercihleriniz arasında bulundurabilirsiniz.

Hafif Yapısı ile Fantom Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge

Hafif Yapısı ile Fantom Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge

Temizlik için gerekli olan elektronik cihazlardan biri elektrikli süpürgelerdir. Fantom Pratik XL torbasız kuru elektrikli süpürge 2 kilogramlık hafif yapısı ile kullanan kişilere rahat bir temizlik sağlamaktadır. Günlük temizliklerde ideal bir tercihtir. Hafif olmasından dolayı her ihtiyaç duyduğunuz anda rahatça kullanabilirsiniz. Kolay bir şekilde temizlenebilen toz haznesine sahiptir. Hepa filtresi ile yüksek toz tutma kapasitesi mevcuttur. Motor gövdesi üst kısmında bulunmaktadır. Bu sayede tavan ve koltuk ya da masa altı gibi ulaşılması zor yerlere ulaşılmasına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda dikey bir gövdesi bulunduğundan el süpürgesi olarak kullanılması amaçlanmıştır. Ergonomik ve pratik bir tasarıma sahip olan Fantom’un pratik süpürgesi günlük kullanım için oldukça rahattır. Hafif olması hızlı ve kolay bir temizlik için ideal bir özelliktir. Aynı zamanda taşıma kolaylığı sağlar ve her yerde kullanılabilmektedir. Ağır olmadığından duvara kolaylıkla asılmaktadır. Böylece fazla yer kaplamaz. Fantom Pratik XL kullanıcı yorumları ve değerlendirmeleri sayfamızda yer almaktadır. Yorum ve değerlendirmeleri inceleyip hemen sipariş verebilirsiniz.

Ergonomik Kullanım İçin Fantom Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge

Ergonomik Kullanım İçin Fantom Pratik XL Torbasız Kuru Elektrikli Süpürge

Kullanımı elverişli olan elektrikli süpürgeler rahat bir temizlik avantajı sunmaktadır. Fantom Pratik XL süpürge ergonomik oluşu ile hızlı ve rahat bir deneyim sağlamaktadır. Torbasızdır ve toz haznesi kolayca temizlenmektedir. Hepa filtresi yüksek toz tutma performansı sunmaktadır. Evcil hayvan sahipleri için avantaj sağlamaktadır. Kedi ya da köpek tüylerini kolayca temizlemektedir. Bunun yanı sıra kırıntı gibi tozlar için de idealdir. Dikey gövdesi el süpürgesi olması için tasarlanmıştır. Fantom’un bu model elektrikli süpürgesinin mevcut özellikleri günlük temizlik kullanımında pratik ve ergonomik olmasını sağlamaktadır. Hafif oluşu taşıma kolaylığı olması ve duvara rahatça asılması için bir avantajdır. 5 metre kablosu ile geniş bir alanda süpürme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Motor gövdesi üst kısımda bulunduğu için tavana ya da koltuk altına kolayca erişilmesini sağlamaktadır. Fantom Pratik XL kullananlar rahat ve hızlı bir günlük temizlik yapmaktadır. Siz de Trendyol’da bu elektrikli süpürgeleri bulabilir, inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.