Faprikadan Koltuk Kanepe Örtüsü Kaymaz Kılıf Gri 3+3+1+1 Ve Tüm Modeller

2.850 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Faprikadan Koltuk Kanepe Örtüsü Kaymaz Kılıf Gri 3+3+1+1 Ve Tüm Modeller

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Faprikadan Satıcı Ünvanı: YUSUF AKÇOVA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Vergi Kimlik Numarası: 0200735908
    Bu ürün Faprikadan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zaman içinde mobilyalarımız cazip görünümünü yavaş yavaş kaybeder veya bu durum zaman bile almayabilir :) birisi gelir dondurmasını döker, birisi sigarasının külünü düşürür düşürmese bile dumanı yeter:) birisi gelir rahat rahat meyve kompostosunu yer sizde bu arada tırnaklarınızı yersiniz:) evcil hayvanınız vardır tüy döker, koltuğunuzu tırmalar ve daha bir çok senaryo. bu tarz tedirginlikler yaşamak zorunda değilsiniz her zevke özel pratik koltuk örtüleri mobilyalarınızın hayatını kurtarır :) ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Elinizdeki koltuk kılıfları kayma yaparak sizi sürekli rahatsız ediyorsa bu ürün sayesinde koltuk kılıflarınızda kayma olmadan rahatlıkla oturabilirsiniz.
  • Uzun süreli kullanımlarda kişiyi terletmez ve yanma hissi oluşturmaz.
  • Yıkandıktan sonra ütüye ihtiyaç duymaz.
  • Kolay ve hızlı giydirilir.
  • solma yapmaz.
  • temizliği ve bakımı oldukça kolaydır.
  • Aşınmaya karşı dirençli malzemeden üretilmiştir.
  • Büyük renk yelpazemiz evinizi dekore etmekte en büyük yardımcınız olabilir
  • DAHA FAZLA MODEL İÇİN SATICI SAYFAMIZI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ Koltuk örtüleri, görseldeki koltuk ölçüleri için uyumludur.
  • Ürün fabrikasından yollanacaktır.
  • Ürün İçeriği 2 adet 3'lü ve 2 adet tekli divan için hazırlanmış koltuk kılıfı ve kılıfın koltuk üzerinden kaymasını engelleyici elastik sıkıştırılabilir aparatlar hediye olarak gönderilmektedir.
  • Kumaş türü: Jakar Kumaş UYARI jakar modelleri firmamızın patentli ürünü olup, 6769 sayılı sınai mülkiyet kanunu gereğince başka yerde üretimi ve satılması kesinlikle yasaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk Polyester
  • Boyut/Ebat 240 x 200
  • Renk Turkuaz
Geri Bildirim Ver

Faprikadan Koltuk Kanepe Örtüsü Kaymaz Kılıf Gri 3+3+1+1 ve Tüm Modeller

Kullanılan kanepenin rengi ve boyutu ev dekorasyonunda oldukça önemlidir. Toz, kir ve lekeden korunması için kanepe örtüsü oldukça işlevsel bir üründür. Faprikadan koltuk kanepe örtüsü kaymaz kılıf gri 3+3+1+1 ve tüm modeller seçeneği hem işlevsel hem de dekoratif kullanıma sahiptir. Kaymayan ve 240x200 cm boyuttaki kanepelere tam oturan modern yapısı müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmesine sebep olur. Gri rengi mekanlarınızdaki ferah görünümüyle beğeni toplar. 180x220 cm ölçüsü temizlik yapmanıza kolaylık sağlar. Çamaşır makinesinde 30 derecede kolaylıkla yıkanabilir. Eski kanepe veya koltuk görüntüsünü değiştirerek stilinize uygun modern bir görünüm sunar. Pamuk-polyester yapısı olmasına rağmen pamuklanma yapmaz. Dayanıklı olan bu örtüyü kullanmaya başladıktan sonra uzun süre yıpranma gibi sorunlar oluşturmadan yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

  • Kolay temizlik
  • Kullanışlı yapı
  • Modern tasarım

Kaliteli Koltuk Kanepe Örtüsü Kaymaz Kılıf Gri Modeli

Kaliteli Koltuk Kanepe Örtüsü Kaymaz Kılıf Gri Modeli

Lastikli yapısı olan kanepe koltuk örtüsü, kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Bulunduğu mekanı daha temiz, modern ve şık gösterir. Model, çiçek desenli olduğu için dikkat çeker. Gri renkli yapısıyla göz alıcıdır. Bu ürün, pamuk- polyester olmasına rağmen tüylenme ve pamuklanma yapmaz. Lastiklerinin kalitesi uzun bir süre boyunca sürer. Aşınma ve yıpranmaya karşı dirençli yapısı temizleme ve kullanım kolaylığını gösterir. Yıkandıktan sonra ütüye ihtiyaç kalmayan bu modern tasarımlı ürün, kullanılan her koltuk üstünde mekana estetik bir görünüm katar. Koltuk kanepe kılıfı rahatlıkla kurutma makinesine atılabilir. Rahat temizlenebilen modeli, birçok kişi sıklıkla tercih eder. Üstüne oturan kişiyi terletmez ve yanma hissi oluşturmaz. Yıkandıktan sonra kolay giydirilebilir. Evinizin tasarımına uyum sağlayacak bu kanepe kılıfını tercih ederek ihtiyaç duyduğunuz zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Koltuk Kanepe Örtüsü Kaymaz Kılıf Gri Model Yorumları

Koltuk Kanepe Örtüsü Kaymaz Kılıf Gri Model Yorumları

Lastiklerinin kaliteli yapısı, beğenilen özellikleri arasında yer alır. Kılıf, kullanışlı yapıya sahiptir. Bu ürünü 240x200 cm boyutta olan her kanepede veya koltukta kullanmak mümkündür. Kanepelerin demode olmasını örten yapıya sahiptir. Çamaşır makinesinde pratik temizlik yapmayı sağlar. Bu ürünü kullanarak rahatlıkla evinizin kanepelerini koruyabilirsiniz. Yeni oturma takımı almadan bu çiçek dekoratifli seçenek sayesinde estetik görüntüler elde etmeniz kolaylaşır. Şık tasarımlı gri renkteki bu şık ürünün hijyenik yapısı sayesinde rahatça üzerine oturabilirsiniz. Çünkü terleme ve yanma hissi yapmaz. Üründen toz çıkmaması alerjisi olanlar için kullanım avantajı sağlar. İsterseniz siz de Faprikadan koltuk kanepe örtüsü kaymaz kılıf gri 3+3+1+1 ve tüm modeller yorumları kısmına göz atarak detaylı bilgiler elde edebilirsiniz. Dilediğiniz zaman kılıfı satın alarak oturma gruplarınızın görüntüsünü değiştirebilirsiniz.

Koltuk Kanepe Örtüsü Kaymaz Kılıf Gri Model Fiyatı

Koltuk Kanepe Örtüsü Kaymaz Kılıf Gri Model Fiyatı

Faprikadan kılıf modeli oturma gruplarınızı değiştirmeden farklı, şık ve zarif bir görünüm elde etmek için tercih edebileceğiniz kaliteli bir üründür. Etrafına rahatlıkla her dekorasyon ürünü kullanılabilir. Kullanışlı, dayanıklı ve pratik olan bu model, hem makinede hem de elde yıkanabilir. Ürün kolay temizliği ile müşteriler için avantaj sağlar. Gri rengi ile koyu tasarımlı eşyalarınızın havasını değiştirirek şıklık katar. Aynı zamanda pamuk-polyester yumuşaklığı ile üzerine oturduğunuzda bedeninize yumuşaklık verir. Bu zarif ve kokusuz olan Faprikadan koltuk kanepe örtüsü kaymaz kılıf gri 3+3+1+1 ve tüm modeller fiyatı, ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak verilir. Siz de Faprikadan markasının bu modeline göz gezdirerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Modeli cazip fiyat avantajı ile değerlendirip Trendyol aracılığıyla güvenle satın alabilirsiniz.