Farmasi Crush Vücut Spreyi 115 ml

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,99 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Crush Vücut Spreyi 115 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tatlı kavun ve erik notalarının kusursuz uyumu ile crush vazgeçilmez kokunuz olacak Üst notalar: Kavun, erik. Kalp notası: Frezya. Alt notalar: Misk.
Geri Bildirim Ver

Farmasi Crush Vücut Spreyi 115 ml

Vücut spreyleri, kozmetik sektöründe sık kullanılan ürünler arasında adından söz ettiren ürünlerden biridir. Parfüm ve deodorant çeşitlerine ek olarak kullanıma sunulan vücut spreyleri özellikle kadınların ilgisini kazanmayı başarır. Bu ürünlerin deodorant gibi terlemeye karşı etkili olması için vücudun belirli bölgelerinde kullanmak ile sınırlı kalmaması gerekir. Bunun yerine özellikle fazla koku sevmeyenler için parfüm niteliğinde de kullanıldığı görülür. Farmasi Crush vücut spreyi 115 ml 1107215 ferah kokusu ile beğenileri toplar. Zevkinize uygun tercih edeceğiniz vücut spreyi, dört mevsim güzel kokuya sahip olmanızı mümkün kılar. Farmasi Crush vücut spreyinin özel formülünün aromasına tam not verebilirsiniz. Etkili kokusu ile kendiniz iyi hissetmenize olanak sunan Farmasi Crush ile kendinizi özel hissedebilir, seçiminizde doğru karar verdiğinizi görebilirsiniz.

  • Ferahlık etkisi
  • Etkileyici koku
  • Uzun süre kalıcı

Uzun Süre Kalıcı Etkisiyle Farmasi Crush Vücut Spreyi

Uzun Süre Kalıcı Etkisiyle Farmasi Crush Vücut Spreyi

Farmasi Crush vücut spreyi 115 ml ile gün boyu ferahlık hissi sizinle olabilirsiniz. Bir vücut spreyinden beklediklerinize bu ürün ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan vücut spreyleri, sahip olduğu etkili kokuları sayesinde kadınların sevdiği ürünlerdir. Ürün, ferah ve kalıcı aromalara sahip olması nedeniyle parfüm gibi kullanıma da uygundur. Formül, gün içerisinde kaybolmayan esansa sahip olması konusunda da başarılı sonuçlar ortaya çıkarır. 115 ml boyutuna sahip olması ile uzun süre sizinle olacak ürünler arasında yer alır. Bu yönü ile Farmasi Crush vücut spreyi kullananlar gibi siz de etkili bir ürün elde edebilirsiniz. Boyutlarının yanı sıra sprey formunda olması ile de kullanım kolaylığı sunar. Sprey başlığa sahip olan ürün ile pratik bir kullanım deneyimi yaşarsınız.

Farmasi Crush Vücut Spreyi 115 ml Kullananlar

Farmasi Crush Vücut Spreyi 115 ml Kullananlar

Yetişkinlere özel olarak üretilen Farmasi Crush vücut spreyi ile gün boyu ferah kokuya sahip olabilirsiniz. Üst notada ağırlıklı olarak tatlı kavun ve erik kokularını hissedebilirsiniz. Ürünü uyguladıktan kısa bir süre sonra orta notalarda frezya ve miskin etkisini de net olarak duyumsayabilirsiniz. Bu aromatik notalar sayesinde bahar ve yaz esintilerinin uyumunu yakalayabilirsiniz. Farmasi Crush vücut spreyi 115 ml yorumları sayesinde ürün hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmanız da mümkündür. Üretim aşamasında zararlı bileşenleri içermemesi ile de kullanan kişilerin beğenisini toplayan ürün, yoğun aromadan hoşlanmayan kişiler için etkileyici bir alternatif sunar. Farmasi Crush vücut spreyi 115 ml kullananlar arasına katılarak siz de üründen uzun süre faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda farklı aromaları uyumlu bir bütün oluşturacak şekilde sunması ile girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Farmasi Crush Vücut Spreyi 115 ml Fiyatları ve Yorumları

Farmasi Crush Vücut Spreyi 115 ml Fiyatları ve Yorumları

Farmasi Crush vücut spreyi 115 ml fiyatları ürünün boyutları ve kalıcılık etkilerine göre belirlenir. Bir vücut spreyinden beklenen performansa göre ürünün uzun süre kalıcılık sağlaması önemlidir. Vücut spreylerinin fiyatlandırılması kısmında bir sonraki adım olarak sunduğu uzun süre kullanım imkanı gelir. Bunun yanı sıra sahip olduğu formları da etkilidir. Vücut spreyleri parfümler gibi özel kokulardan üretilir. Bu da günlük kullanıma uygun olmalarını sağlar. Parfümler kadar yoğun olmadan, yalnız vücut spreyi kullanarak da ferah bir koku elde edebilirsiniz. Kendi zevkinize uygun olarak seçeceğiniz Farmasi Crush vücut spreyi sayesinde gününüzü ferah bir koku eşliğinde geçirebilirsiniz. Farmasi Crush vücut spreyi yorumları satın alma aşamasında yol gösterici niteliğe sahiptir. Kullanan kişiler tarafından yapılan yorumları inceleyebilir ve ürünü Trendyol’dan cazip fiyat avantajları ile sipariş verebilirsiniz.