Farmasi Dr Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu 125 gr 3 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Dr Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu 125 gr 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Farmasi Dr.Tuna çay ağacı yağı sabunu 125 gr x 3 adet
Geri Bildirim Ver

Farmasi Dr Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu ile Cilt Bakımı

Cilt tipiniz ne olursa olsun, cilt bakım rutininizin ilk adımı daima cildinizi güzelce temizlemek ve kirden arındırmaktır. Güne başlamadan önce cildinizi temizlemek sizlere gün boyu bir rahatlık sağlamasının yanı sıra uzun yıllar boyunca taze bir cilt görüntüsüne sahip olmanızı destekler. Cilt temizliğinde kullandığınız ürünün cilt tipinize uygun olması önemlidir. Köpüren jeller, köpükler, temizleyici sular gibi pek çok farklı temizleyici ürün sunulmaktadır. Cilt temizliğinde kullanılan bir başka temizlik ürünü ise uzun yıllardır farklı işlerde de temizleyici görevi üstlenen katı sabunlardır. Farklı cilt tiplerine göre içeriği değiştirilen sabunlar arasında Dr Tuna çay ağacı yağı sabunu tercih edilir. Antibakteriyel özelliğe sahip olan çay ağacı yağı, bu sabunun içeriğinde bulunur ve ciltte bakteriyel rahatsızlıkları hafifletmek amacıyla kullanılabilir. Vücudunuzda ve cilt temizliğinizde kullanabilir, akne problemleriniz varsa düzenli kullanım ile bu problemlerden kurtulabilirsiniz.

  • Yağlı ve Karma Ciltlerde Etkili
  • Ferahlatıcı Özellik
  • Canlı Bir Cilt Görüntüsü

Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu ile Tertemiz Bir Cilt

Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu ile Tertemiz Bir Cilt

Cilt bakım rutinlerinin yaygın olarak yapılan ilk adımı cildi temizlemektir. Özellikle yağlı ve yağlıya dönük ciltlerin kullanımına uygun içeriğe sahip olan Dr Tuna çay ağacı sabunu düzenli kullanımda ciltte gözle görülür bir etki yaratabilmektedir. Akneli ve lekeli ciltlerin seveceği bir içerik olan çay ağacı yağı; akneleri azaltmaya, lekelerin solmasına ve hafiflemesine yardımcı olur. Bakterileri öldürme özelliğine sahip olan bu yağ ciltteki iltihaplanmalara, kızarıklık ve şişlik gibi problemlere de iyi gelebilmektedir. Yağlı ve karma ciltler için uygun olan Dr C Tuna çay ağacı sabunu ciltteki yağlanma sorununu kontrol altına alır. Böylelikle ciltte fazla sebum oluşmamasına ve sivilce problemlerini azaltmaya destek olur. Çay ağacı yağı yüksek oranda antiseptik içerir. Bu sayede ciltteki aşırı sivilcelenme sorununa çözüm olabildiği gibi akne lekeleri ile de savaşır. Bunların beraberinde çay ağacı yağı cildinize ferahlık hissi bırakır.

Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu Kullanımı

Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu Kullanımı

Çay ağacı yağı, sivilce ve akne lekelerine iyi gelen içeriğe sahip olması nedeniyle sık sık kullanılabilen bir yağdır. Toniklerde, nemlendirici kremlerde ya da losyonlarda, maske ve peelinglerde hatta dudak nemlendirici ürünlerde bile çay ağacı yağı ile karşılaşabilirsiniz. Bu ürünlerden temizleyici özelliği ile öne çıkan Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı yağı sabunu yalnızca sivilcelerle ve akne lekeleriyle savaşmakla kalmaz, aynı zamanda ferahlık hissini de beraberinde getirir. Sadece yüzünüze değil banyoda vücudunuzda da kullanabileceğiniz Dr. C. Tuna çay ağacı yağı sabunu antibakteriyel özelliği sayesinde doğal bir temizleyici olarak da kullanılabilmekte. Sivilce, siyah nokta ve yağlanmayı önleyerek sebum dengesini sağlayan çay ağacı yağı sabunu cildin sağlıklı bir nem kazanmasına da destek olur. Böylelikle tüm cildinizde ferahlığı hissederken canlı bir cilt görüntüsüne de sahip olabilirsiniz.

Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu Fiyatı

Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu Fiyatı

Yağlı ve yağlıya dönük ciltlerin yaygın olarak en büyük sorunu ciltlerindeki aşırı yağlanma ve akne problemleridir. Bu nedenle cilt tipinizi doğru bilmek ve buna uygun olan cilt bakım ürünlerini tercih etmek önem taşır. Yağlı ve karma ciltlere uygun formüle edilmiş bir temizleyici olan Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı yağı sabunu, düzenli kullanımda sebumu, sivilce ve akne lekelerini önlemeye yardımcı olur. İyi sonuçlar almak için düzenli kullanabilir, Farmasi Dr Tuna çay ağacı yağı sabunu 125 gr 3 adet olarak bulabileceğiniz temizleyicileri AKN2 ürün kodu ile Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Aşırı yağlanma problemini de kontrol altına almaya destek olarak gün boyu ferah bir cilde sahip olmanızı sağlar. Farmasi çay ağacı sabunu fiyatı ile ilgili bilgi sahibi olabilir ve bütçenize uygun olarak alışveriş yapabilirsiniz. Farmasi Dr Tuna çay ağacı yağı sabunu 125 gr 3 adet yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilir, ürünü daha önce deneyimlemiş olan kullanıcıların deneyimlerini öğrenebilirsiniz.