7
Maskara kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara

169,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (54)
18 saat 26 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
159,90 TL
8 saat 26 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
163,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
169,99 TL
18 saat 26 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adımda takma kirpik etkisi! özel fırçası sayesinde kirpikleri kökten uca kaldırırken, anında uzatır ve hacim verir. 1. Adım kirpiklerinize hacim verirken, 2. Adım kirpiklerinizi tek tek tarayarak, uzatma sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Etki Uzatma
  • Boy Mini Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Fırça Tipi Kıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara

Farmasi maskara kirpiklerinize maksimum hacim veren uzatma etkili ve çift aşamalı bir üründür. Fırçası özel silikondan üretilmiştir. Yüksek kaliteli ve sağlam ürün iki aşamada kullanılabilir. İlk adımda kirpiklerinizi hacim verirken ikinci adımda kirpiklerinizi tek tek ayırıp tarar ve uzatır. Topaklanma ve birbirine yapışma karşıtı özelliğine sahiptir. Double lash extend çift etkili maskara içeriğinde yer alan özel fırça yapısıyla kirpiklerinizi olduğundan daha uzun gösterir.

 
  • Kirpiklere maksimum hacim ve dolgunluk verir.
  • Silikon fırçası ideal ve hafif yapılı olup ergonomik kullanım deneyimi yaşatır.
  • Özel üretim fırçası pratik ve hızlı uygulama imkânı sağlar.

Farmasi Double Lash Extend Maskara Özellikleri

Farmasi Double Lash Extend Maskara Özellikleri

Farmasi double lash extend çift etkili maskara kısa, uzun, sert ya da seyrek tüm kirpik yapıları için idealdir. Yapay görünüm oluşturmayan özel tasarım ürün kirpik ve çevresinde kalıntı bırakmaz. İçeriğindeki çeşitli enzim, vitaminler sağlığınız için önem teşkil eder. Fırçanın ince telleri kirpikleri dipten uca kadar kavrayarak kirpiklere dolgunluk kazandırır. Tek başına bile iyi görünmenizi sağlayan özel tasarım ürün göz yapınıza uygun olarak üretilmiştir. Göz alıcı, derinlikli, etkileyici bakış etkisi yaratır. Spor yapmayı sevenler rahatlıkla kullanabilir. Üstün kalitesi, suya dayanıklılığı ve besleyici yapısı ile ön plana çıkar. Dermatolojik olarak test edilmiş olup kalite standardından ödün vermez. Çevreye duyarlıdır. Kusursuz göz makyajı yapmak isteyenlerin tercihidir. Siyah renk pigmenti içerir. Gün boyu kalıcı etki bırakan silikon fırçaları telleri belirginleştirir. Kıvrılmaya direnç gösteren kirpikler için ideal olup esnek yapıya sahiptir.

 

Farmasi Double Lash Extend Maskara Kullanımı

Farmasi Double Lash Extend Maskara Kullanımı

Farmasi Double Lash Extend çift etkili maskara kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Göz bebeklerinizle uyumlu olacak şekilde üretilmiştir. Etkileyici ve bakımlı görünüm kazandırır. Kalıcı, dayanıklı özel üretim ürün ıslak görünümlü, hacimli kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Farmasi double lash extend çift etkili maskara yorum ürünün kullanıcı üzerinde duruşuna uygun yapılmıştır. Kirpiklerinizden gözlerinizin içine doğru taşan, özel fırça yapısına sahiptir. Hayalinizdeki gözlere kavuşmanız için doğru uygulama yapmanızı sağlar. Fırçaları kıldan üretilmiş olup kirpikleri sorunsuz, rahat şekilde kavrar. Kolay kolay akmayan, gün boyu kalıcılığını devam ettiren özel üretim ürün kirpiklere yoğun bakım uygular. Kusursuz göz makyajı avantajı sunan ürün, suya dayanıklı yapı özelliği sayesinde terleme ve benzeri nedenlerle akmanın önüne geçer. Gözlerinizin parıltılı ve doğal görünüm kazanmasını sağlayan maskara ile başka göz makyaj yapmanıza gerek kalmadan ekstra siyah kirpiklere sahip olursunuz. Dolgun ve kalın yapıda olan kirpikler tek bir fırça darbesiyle daha dolgun hale gelir. Kirpiklerin eşit ve dağılmış şekilde görünmesini sağlar.

 

Farmasi Double Lash Extend Maskara Fiyatı ve Yorumları

Farmasi Double Lash Extend Maskara Fiyatı ve Yorumları

Farmasi double lash extend çift etkili maskara fiyat kampanya ve indirim seçenekleri ile bütçenize uygun olabilir. Doğal, dikkat çekici göz makyajı yapmak isteyenlerin tercihi olan özel tasarım ürünle hacimli kirpiklere sahip olabilirsiniz. Fırçası kirpikleri kökten uca doğru kusursuz şekilde kavrar. Düzenli aralıklara sahip olup dolgun, uzun kirpik görünümü kazandırır. Rimelin eşit şekilde dağılmasını sağlayan fırçaları topaklanmanın önüne geçer. Kısa kirpikleri kusursuz şekilde uzatabilir. Orijinal, özel tasarım maskara uzun süreli, kalıcı kıvrımlar oluşturur. Farmasi double lash extend çift etkili maskara kullananlar zorlu koşullarda bile kirpiklerin kıvrımlı, dolgun hale getirdiğini ifade eder. Yaz aylarında, deniz kenarında ya da havuz başındayken hafif göz makyajı için tercih edebilirsiniz. Dermatolojik test aşamasından geçirilmiştir. Özel davet ya da uzun saat süren iş toplantılarında makyajınızı dayanıklı hale getirir. Trendyol’dan kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek ürüne tek tıkla sipariş verebilirsiniz.