Farmasi Farması Mr Wipes Ultra Wc Temizleyici 750 Ml

118,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
9.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kurumsal Fatura
154,99 TL
Kurumsal Fatura
154,99 TL
Kurumsal Fatura
154,99 TL
Kurumsal Fatura
154,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Farması Mr Wipes Ultra Wc Temizleyici 750 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EUROPA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ALAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0470104769
    Bu ürün EUROPA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kirece karşı oldukça etkili olan bu özel amaçlı tuvalet temizleyicisi, kötü kokuları ve inatçı lekeleri giderir.
  • Düzenli olarak uygulanan az miktarda ürün tuvaletleri güvenli ve temiz tutar.
  • Kullanımı: Temizlenecek olan tuvalet yüzeyine ve kenar kıvrım içlerine sıkarak uygulanır.
  • Birkaç dakika beklenir. Gerekirse fırça ile fırçalanır. Sifon çekilerek yüzey durulanır.
  • Orjinal Ürün
  • Özenli Paketleme

Ürün Özellikleri

  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Hijyenik Etki İçin Farmasi Mr. Wipes Ultra WC Temizleyici

Tuvaletler evde en sık kullanılan yerlerden biridir ancak tuvalet temizliği çoğu zaman ertelenir. Fakat tuvaleti temiz tutmak önemlidir. Kirli tuvaletler kötü görünür, kötü kokar ve bakteri üretir. Tuvalet temizliği özellikle çocuklu ailelerde çocuklar her yere dokunabildikleri için ihmal edilmemelidir. Tüm bakteri ve virüslerin insan vücuduna saldırdığı yer şüphesiz tuvalettir. Bu nedenle tuvalet her gün dezenfekte edilmelidir. Bunun için ise Farmasi Mr Wipes ultra WC temizleyici 750 ml FAR1600024 klozet ve kenarlarındaki her türlü inatçı kireç ve pas izlerini çıkarmak için özel olarak üretilmiştir. Çünkü klozet uygun şekilde temizlenmezse bakteriler hızla çoğalır. Klozetin içi, kapağı, çevresi, kenarı ve hunisi mikroorganizmalar için ideal yuvalama alanlarıdır. Bundan dolayı tuvaletin Mr Wipes ultra WC temizleyici 750 ml ile sık sık temizlenmesine özen gösterilmesi gerekir.

  • Etkili Tuvalet Temizliği
  • Kolay Kullanım
  • Kötü Koku Karşıtı

Farmasi Mr Wipes Ultra WC Temizleyici 750 Ml Özellikleri

Farmasi Mr Wipes ultra WC temizleyici 750 ml içeriği sayesinde hijyenik temizliği garanti eder. Fonksiyonu ile sağlığınıza zarar vermeden arınmanıza yardımcı olur. Kimyasal kullanmak istemeyen kullanıcılar için özel olarak üretilen FAR1600024 doğal maddeler kullanılarak yapılır. Fosfat ve sert kimyasallar içermeyen maddelerle hazırlayarak sizin ve ailenizin sağlığını korur. Bu ürün içeriği bakımından aynı zamanda insan sağlığına ve çevreye karşı oldukça duyarlı bir yapıya sahiptir. Üstelik banyo veya tuvalet fayanslarında inatçı lekeler, sararma veya sert su lekeleri gibi çıkmayan problemleriniz varsa Farmasi Mr Wipes ultra WC temizleyici 750 ml kullanımı size yardımcı olabilir. Tuvalet temizliğine çok dikkat etmek gerektiği için etkili bir temizleyici kullanmak önemlidir. Bu yüzden virüs ve bakterileri kolayca temizleyen Farması WC temizleyici kullanabilirsiniz. Bu temizleyici ile kendinizi ve sevdiklerinizi bakterilerden koruyabilirsiniz.

Farmasi Mr Wipes Ultra Wc Temizleyici 750 Ml Kullanımı

Banyo temizliği en önemli alanlardan biridir. Tuvaleti temizlemek birden fazla sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunlar; sarı lekeler, pas, kireç ve koku tıkanıklığı gibi durumlardır. Bu açıdan Farmasi Mr Wipes ultra WC temizleyici 750 ml özellikleri ile temizlenmesi zor alanlardaki sorunları çözmek için kullanabileceğiniz en büyük yardımcıdır. Üstelik bu ürünlerde kimyasal kullanılmamaktadır. Bunun yanı sıra fosfat, formaldehit, flor, amonyak, kresol, tuz ve perkloretilen gibi kimyasallar içermez. Bu açıdan doğal içeriği sayesinde sağlığınıza zarar vermez. Bu ürünü kullanmak için ise ilk olarak yüzeye dökmeniz, silmeniz ve ardından yıkamanız gerekir. Ayrıca kolay kapak yapısı sebebiyle klozetin her tarafında sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Bu sayede tek bir dökme işlemiyle geniş bir alana da yayılabilir. Bu şekilde bir tuvaleti az miktarda temizleyici ile temizleyebilirsiniz.

Farmasi Mr Wipes Ultra Wc Temizleyici 750 Ml Fiyatları

Tuvaletin içini ve dışını temizlemek için Farmasi WC temizleyici kullanabilirsiniz. Tuvaletin iç temizliği için klozetin içine temizleyiciyi sıkabilir ve klozet fırçası ile fırçalayabilirsiniz. Ovaladıktan sonra yıkarsanız, suyla birlikte tuvaletteki kir ve kalıntılar gider. Dış temizlik için ise yine aynı ürünü klozetin dışına döktükten sonra bir bez veya sünger ile silebilirsiniz. Bu ürün tuvaletin iç ve dış yüzeyleri için gerekli hijyeni sağlar. Klozetteki bakteriler, bu tuvalet temizleyicisi kullanılarak yok edilebilir. Ürünü satın almadan önce ise Farmasi Mr Wipes ultra WC temizleyici 750 ml yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol’da ürün detaylarını görüntülemenin yanı sıra hızlı ve kolay adımlarla dilediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz. Banyo temizliğinde önemli bir yere sahip olan WC temizleyicisini hemen sipariş verebilirsiniz.