Farmasi Farması Style'n Go Düz Saçlar Için Saç Bakım Kremi 200 Ml

79,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
79,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Farması Style'n Go Düz Saçlar Için Saç Bakım Kremi 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Farmasi style‘n go düz saçlar için saç bakım kremi. Saçların uzun süre şeklini korumasını elektriklenmenin önlenmesi ile sağlamaktadır. Saçların pürüzsüz, ipeksi ve yağlanmadan uzun süre kalmasını sağlamaktadır. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver

Farmasi Farması Style'N Go Düz Saçlar Için Saç Bakım Kremi 200 ml

Bakım kremleri, hem görüntü hem de yapısal olarak saça ihtiyaç duyduğu desteği verir. Farmasi Style'N Go düz saçlar için saç bakım kremi, düz ve az dalgalı yapıdaki saçlar için ideal olarak formülize edilmiş bir kozmetik ürünüdür. Gerekli olan bakımı yapmanın ve beslemenin yanında gün içinde sağlıklı ve ışıltılı görünümünün korunmasına yardımcı olur. İçeriğindeki besleyici ve onarıcı maddeler sayesinde ihtiyaç duyulan bakımı yapar, korumaya yardımcı olur. Elektriklenmeye ve kabarmaya engel olan bir yapısı vardır. Kolay kullanılan ve durulama gerektirmeyen ürünü uygulamak da oldukça rahattır. Hem formülü hem de ambalaj yapısı sayesinde zamandan tasarruf etmeyi sağlayan pratik bir kullanım şekline sahiptir. Ürünün öne çıkan bazı özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • Günlük kullanıma uygun yapı
  • Durulanma gerektirmeyen formül
  • Uzun süre kalıcı etki

Etkin İçeriğiyle Style'N Go Düz Saçlar İçin Bakım Kremi

Etkin İçeriğiyle Style'N Go Düz Saçlar İçin Bakım Kremi

Konsantre yapıdaki kremin formülünde saçı besleyen, onaran ve bakım yapan birçok etken madde bulunur. Farmasi Style'N Go düz saçlar için saç bakım kremi 200 ml kullananlar, estetik bir görünüm sağlarken aynı zamanda bakım ve onarımını da yapabilir. Krem nem dengesini korur, yumuşak bir yapı kazandırır. İpeksi ve parlak görünüm elde edilmesini sağlar. İçeriğindeki yağlar sayesinde saçı besler. Kabarma ile elektriklenme gibi olumsuz durumların önüne geçilmesini sağlar. Tüm bunların yanında ağırlaşmayı ve yağlanmayı engelleyen özel bir formüle sahiptir. Çok yönlü etkileri sayesinde tek bir ürünle birçok ihtiyaç giderilir. Çeşitli ve kaliteli içeriği yardımıyla hızlı ve yüksek etkisi bulunur. Farmasi Style'N Go düz saçlar için saç bakım kremi 200 ml yorum kısmında yazanlardan faydalanarak ürünü satın alanların tecrübelerine ulaşabilirsiniz.

Hızlı Etkisi ile Style'N Go Düz Saçlar İçin Bakım Kremi

Hızlı Etkisi ile Style'N Go Düz Saçlar İçin Bakım Kremi

Hızlı etki eden formülü sayesinde Style'N Go kremin uygulanması ve şekil verme işlemi oldukça pratiktir. Durulama istemeyen yapısı zamandan tasarruf etmeye yardımcıdır. Islak ya da nemli saça az miktarda ürün uygulamak yeterlidir. Bu miktar herkes için farklı olabilen, saçın uzunluğuna göre ayarlanması gereken bir ölçüdür. Diplere değdirmeden yapılan uygulama sonrasında şekil verilir ve kurutulur. Ürünün güçlü ve etkili içeriği sayesinde bu uygulamadan sonra verilen şekil uzun süre korunur. Gün içinde maruz kalınan çevre koşullarının etkisi minimuma iner. Estetik ve bakımlı görünümünüzü tüm gün boyunca muhafaza etmenizi sağlar. Ağırlık ve yağlanma yapmayan formülü ile dolgun duruşundan taviz vermenize gerek kalmaz. Farmasi Style'N Go düz saçlar için saç bakım kremi 200 ml fiyat seçenekleri de bu kaliteli özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir.

Farmasi Style'N Go Düz Saçlar İçin Saç Bakım Kremi Fiyatı

Farmasi Style'N Go Düz Saçlar İçin Saç Bakım Kremi Fiyatı

Ürünün yapısı ve ambalajının tasarımı sayesinde kullanımı son derece pratiktir. Tüp ambalajı ile kullanılan ürünün miktarını kontrollü bir şekilde ayarlamak mümkündür. Farmasi Style'N Go düz saçlar için saç bakım kremi 200 ml verimli kullanılabilen oldukça uzun ömürlü bir üründür. Az miktarda uygulamanın yeterli olması sayesinde uzun bir süre rahatça kullanabilirsiniz. Sabah yapılan uygulama ile verilen şekil gün boyunca korunur. Ek uygulamaya gerek kalmaz. Elektriklenme, kabarma ya da yağlanma gibi görüntüyü olumsuz yönde etkileyen durumlarla karşılaşmanıza engel olur. Günlük kullanıma uygun formülü sayesinde sıklıkla ve güvenle uygulama yapılabilir. Pratik ve kompakt ambalaj özellikleri hem kullanımı hem de seyahat gibi durumlarda taşınmasını kolaylaştırır. Siz de Trendyol’dan Farmasi markalı Style'N Go düz saçlar için saç bakım kremi satın alarak tüm bu özelliklerinden faydalanabilirsiniz.