2
Fondöten kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fondöten Porcelain 30ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
11 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
11 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
11 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
11 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fondöten Porcelain 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuzaburada Satıcı Ünvanı: TUĞBA KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5531020408
    Bu ürün Ucuzaburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FARMASİ VFX PRO Camera Ready Fondöten Porcelain 30ml Yaşlanma karşıtı formülü sayesinde kırışıklık görünümünü düzenlemeye, yeni yaşlanma izlerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olur. SPF 15 etkisi sayesinde güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korur. Cilde sağlıklı görünüm verir, aydınlık ve parlak gösterir. Ağırlık yapmadan yüksek performansta kapatıcı etki sağlar. Gün boyu kalıcıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Karma
  • Görünüm Mat
  • SPF Korumasız
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fondöten Porcelain

Fondöten neredeyse her kadının sıklıkla kullandığı makyaj malzemelerindendir. Bu yüzden doğru bir fondöten seçimi yapmak oldukça önemlidir. İçeriği güzel ve kaliteli olan, cilde zarar vermeyen ve nefes almasına izin veren bir fondöten seçimi her zaman için en doğru seçim olacaktır. Özellikle çok sık fondöten süren kişilerin kaliteli bir fondöten seçimi yapması cilt sağlığı ve kalitesi açısından önemlidir. Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöten ise cilt yapısını bozmadan mükemmel görünüme ulaşmanıza yardımcı olur.

 
  • Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöten sadece ciltteki kusurları kapatmaz aynı zamanda yansıyan ışığın yüzde güzel bir şekilde dağılmasına yardımcı olur.
  • Ürünün uzun süre kalıcılığı vardır.
  • Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöten cildi güneş ışınlarına karşı korur.

Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fondöten Porcelain Özellikleri

Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fondöten Porcelain Özellikleri

Farmasi Vfx pro Camera Ready 02-30 ml yaşlılık karşıtı bir fondöten çeşididir. Kırışıklık görünümünü düzenler ve yeni yaşlılık çizgilerinin oluşmasını engellemekte aktif rol oynar. uzun süre kalıcılığını koruyarak 12 saate kadar dağılmaz. tek kat uygulama ile yüksek derecede kapatıcılık sağlar. Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöten dermatolojik olarak gerekli testlerden geçmiştir. Cildi eşit oranda kaplayacak kadar rahat sürülebilen bir formüle sahiptir. Yüzüne gelen ışık Farmasi fondöten sayesinde çok iyi bir şekilde dağılır ve kusurların ön plana çıkmasındansa arka planda kalarak yüz hatlarınızın daha iyi görünmesini sağlar. Farmasi Vfx Pro camera Ready fondöten yüzünüzü ipeksi bir şekilde göstererek her zaman istenilen yumuşak ve doğal cilt görüntüsüne ulaşmanızda yardımcı olur. Kapatıcı özelliği yüksek olan fondötenlere kıyasla Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöteni sürmek çok daha kolaydır. Adeta kremsi bir yapıya sahip fondöten sünger veya fırça yardımıyla kolayca sürüklemektedir.

 

Farmasi Vfx Pro Fondöten Porcelain Kullanımı

Farmasi Vfx Pro Fondöten Porcelain Kullanımı

Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöten porcelain uygulaması oldukça kolaydır.Sadece Farmasi fondöten uygulamasının en iyi şekilde yapılması için birkaç unsura dikkat edilmesi gerekir. Bu adımlardan en önemlisi cildinizi fondöten sürmeye hazır hale getirmenizdir. Bunun için öncelikle cildinizi size uygun bir ürün ile temizlemeniz ve daha sonrasında da nemlendirmeniz gerekir. Sonrasında ise emin olmanız gereken nokta fondöten süreceğiniz fırçanın temiz olmasıdır. Çünkü temiz olmayan fırça ciltte sivilce oluşumuna ön ayak olmaktadır. Temiz bir fırça ile fondöten sürerken çok kalın bir tabaka halinde sürmemeye olabildiğince ince şekilde sürmeye dikkat etmeniz gerekir. Böyşece yanlış fondöten uygulamasından lkaçınıraka Farmasi Pro Camera Ready fondötenin cildinizi mükemmel göstermesine izin vermiş olursunuz. Farmasi fondöteni sürerken Yukarı ve aşağı hareketler ile uygulamaya ve yuvarlak hareketler kullanmamaya özen gösterin. Fondöteni sürdükten sonra üstüne gerek duyarsanız sabitleyici pudra da kullanabilirsiniz. Eğer cildinize pudra veya fondöten fazla geldiyse bir havlu yada pamuk yardımı ile bastırmadan fazlalığı temizleyebilirsiniz.

 

Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fiyatı ve Yorumları

Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fiyatı ve Yorumları

Farmasi Vfx Pro Camera ready fondöten her cilt tipi için uygundur. Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fondöten Porcelain açık tonlu bir fondötendir. Bu rengin cilt tonunuza uygun olduğuna emin olmanız gerekmektedir. Farmasi Vfx fondöten özellikle üstün kapatıcılığa sahip bir fondöten arayan kişiler için uygundur. Bunun yanı sıra hızlıca sabitlenen ve uzun süre kalıcı fondötenlere ihtiyaç duyan kişiler içinde uygun bir fondöten olarak karşımıza çıkar. Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöten kullanıcılara hafif mat ama kesinlikle ölü olmayan bir görünüm sağlar. Sağlıklı mat bir görünüm veren fondöten pudra ile de tamamlanarak kullanılabilir. Ek olarak Farmasi fondöten kullanıcılara pürüzsüz ve kusursuz bir görünme ulaşmaları için yardımcı olur. Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöten cilde ve sağlığa zararlı hiçbir madde içermemekle birlikte tamamen vegan içeriğe sahip bir üründür. Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöten kullananlar tarafından yazılan yorum ve görüşleri yorumlar kısmından okuyarak ürün hakkında başkalarının deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda Farmasi Vfx Pro Camera Ready fondöten Porcelain 02-30 ml fiyat bilgisi Trendyol'da tüm detaylarıyla bulunmaktadır.