Farmasi Hera Edp 65 ml Kadın Parfüm 8690131115944

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
383,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
410,10 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Hera Edp 65 ml Kadın Parfüm 8690131115944

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTANDROS KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350423098
    Bu ürün ANTANDROS KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hera Edp 65ml Kadın Parfümü

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 65 cc
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Farmasi Hera EDP 65 ml Kadın Parfüm

Bazı ürünlerin içeriği sizi yansıtır. Bu ürünler, çoğunlukla kişisel bakım için üretilir. Kullanışlı ve hafif yapıya sahip Farmasi Hera EDP 65 ml kadın parfüm büyük beğeni toplar. Dikkat çeken kokusu ile sıklıkla tercih edilir. Kullanım kolaylığı sunması ve pratik olması ile vücudunuzun her yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün, sahip olduğu hoş meyve kokusu sayesinde ön plana çıkar. Modern, şık ve zarif bir şişe tasarımına sahiptir. Doğrudan tene veya kıyafete uygulanabilir. Formülü, kolay ve rahat kullanım gibi ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilir. Dikkat çeken bu Farmasi parfümü, küçük ve hafif yapısı ile kolayca istediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Bu seçeneği, sahip olduğu yoğun koku özelliği ve 65 ml şişe ambalaj tasarımı sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli içerik
  • Etkili koku
  • Dikkat çeken yapı

Kaliteli Farmasi Hera EDP 65 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Kaliteli Farmasi Hera EDP 65 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Farmasi Hera EDP kadın parfümü, vücuttaki etkili kokusu ile dikkat çeken bir bakım ürünüdür. Fazla ağır kokmayan meyve içeriği sayesinde büyük beğeni kazanır. Vücudunuzun istediğiniz yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ferah ve taze meyve kokusu ile girdiğiniz mekanda sizi belli eder. Kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahiptir. Çok az kullanımı ile 24 saat kalıcılık sağlar. Farmasi markasının bu kokusu, gece ve gündüz kullanımında iz bırakmayan performansı ile beğeni toplar. Ürün, tüm bu avantajları ve 65 ml hacmi sayesinde birçok kişinin favorisidir. Dış paket tasarımı iç rengi ile uyumlu olan parfüm, kokuya hassasiyeti olanlar için kullanıma uygundur. Farmasi kadın parfüm ile her ortamda ve koşulda karakterinizi yansıtabilirsiniz. Pratik ve kullanışlı bir parfüme ihtiyacınız varsa bu ürüne güvenle göz atabilirsiniz.

Avantajlı Farmasi Hera EDP 65 ml Kadın Parfüm Fiyatı

Avantajlı Farmasi Hera EDP 65 ml Kadın Parfüm Fiyatı

Vanilya ve portakal gibi meyve kokularına sahip olan bu kişisel bakım ürününü bedeninizin istediğiniz yerinde kullanabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı olan bu ürünü dilediğiniz kıyafetin üzerine sürülebilirsiniz. Çünkü arkasında iz bırakmayan bir formüle sahiptir. Ağır kokmayan meyve içeriği ile rahatlıkla günlük olarak kullanılabilir. Ürünün dikkat çeken hoş kokusu ve pratik kullanımı, pek çok kişiye hitap eder. Kullanım kolaylığı ve pratik tasarımı ile beğeni toplar. Son derece başarılı bir vücut bakım sağlayan bu şık tasarımlı model, kimyasal ve katkı maddeleri içermez. Keskin olmayan taze meyve kokusu, bu ürünün beğenilen detayları arasında yer alır. Farmasi Hera EDP 65 ml kadın parfüm fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Oldukça hızlı bir şekilde hoş kokusunu veren bu ürünü detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.

Dikkat Çeken Farmasi Hera EDP 65 ml Kadın Parfüm Yorumları

Dikkat Çeken Farmasi Hera EDP 65 ml Kadın Parfüm Yorumları

Kullanışlı yapıdaki Farmasi markalı bu ürünü, vücudun birçok yerinde kullanmak mümkündür. Kaliteli ve dayanıklı 65 ml cam şişe tasarımı ile dikkat çeker. Keskin olmayan meyve kokusuyla kokuya hassasiyeti olan müşteriler için de avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde kolaylıkla gece ve gündüz kullanabilirsiniz. 65 ml olması ise uzun süre boyunca kullanmayı mümkün kılar. Parfüm, formülü ile kıyafetlerinizde herhangi bir iz veya leke bırakmaz. Bu konuda fikir edinmek için Farmasi Hera EDP 65 ml kadın parfüm yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde parfüm hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmak mümkündür. Pratik yapısı ile dikkat çeken bu bakım ürününün eşsiz kokusunu, sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Dikkat çeken bu parfümü cazip fiyat avantajlı ile Trendyol aracılığıyla güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.