Farmasi Kalsiyum Tırnak Güçlendirici 11 ml.

129,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
129,99 TL
Kurumsal Fatura
129,99 TL
Kurumsal Fatura
129,99 TL

Ürün Bilgileri

Farmasi Kalsiyum Tırnak Güçlendirici 11 ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daha güçlü tırnaklara sahip ol!
  • Kalsiyumla geliştirilmiş özel formülü, zayıf ve ince tırnakların üzerinde koruyucu bir kalkan oluşturur.
  • Kırılma ve soyulma riskini en aza indirerek tırnakların daha güçlü görünmesine yardımcı olur
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
Geri Bildirim Ver

Farmasi Kalsiyum Tırnak Güçlendirici 11 ml. 1304178

Farmasi kalsiyum tırnak güçlendirici 11 ml daha güçlü tırnaklara sahip olabilmek için son derece etkin bir üründür. Farmasi tırnak güçlendirici kalsiyum ile geliştirilmiş özel bir formüle sahiptir. Farmasi tırnak güçlendirici zayıf ve ince tırnakların üzerinde koruyucu bir kalkan oluşturarak, tırnakların kırılmasını ve yıpranmasını engellemektedir. Kullanan herkesin beğenisini kazanan bu ürün sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Dilerseniz bu ürünün tüm özelliklerine göz atabilirsiniz.

  • Güçlü tırnaklar
  • Kalsiyum ve protein
  • Dayanıklı tırnaklar

Farmasi Kalsiyum Tırnak Güçlendirici 11 ml İçeriği

Ayrıca Farmasi tırnak güçlendirici kırılma, soyulma ve yıpranma riskini minimuma indirir ve tırnakların çok daha güçlü ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Farmasi tırnak güçlendirici tırnakların kırılması ve yıpranmasını engellerken, onların bakımını da yaparak sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bunu yapmasının en temel nedeni içeriğinde bulunan kalsiyum ve proteinlerdir. Farmasi kalsiyumlu tırnak güçlendirici faydaları bu şekilde sayılabilmektedir. Farmasi kalsiyumlu tırnak güçlendirici içeriğinde yer alan kalsiyum ve proteinler ile tırnakların çok daha dayanıklı hale gelmektedir. Bu sayede tırnaklar kırılmadan ve herhangi bir yıpranmaya uğramadan sağlıklı bir şekilde uzayabilmektedir. Farmasi tırnak güçlendirici ile bakımlı ve güçlü tırnaklara sahip olmak mümkündür. Farmasi tırnak güçlendirici kullanımı oldukça pratik şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Farmasi tırnak güçlendirici kullanımı şu şekildedir. Farmasi tırnak güçlendirici kullanımı tıpkı oje kullanımı gibidir.

Farmasi Kalsiyum Tırnak Güçlendirici 11 ml Yorumları

Kullanıcıların Farmasi kalsiyum tırnak güçlendirici 11 ml yorum ve görüşleri arasında oldukça dikkat çekici açıklamalar bulunmaktadır. Yapılan yorumlarda Farmasi tırnak güçlendiricinin tırnakları sertleştirdiği ve kırılmaları hızlı bir şekilde önlediği yönündedir. Farmasi tırnak güçlendirici, tırnağı sertleştirirken daha bakımlı ve daha sağlıklı bir tırnak görünümü sağladığı da Farmasi kalsiyumlu tırnak güçlendirici kullananlar tarafından belirtilmektedir. Farmasi tırnak güçlendirici içeriğinde yer alan kalsiyum ve proteinler sayesinde tırnaklarda oluşan yıpranmaların azalmasında önemli rol oynamaktadır. Bu durum kullanıcılar tarafından da belirtilmektedir. Farmasi tırnak güçlendirici kullananlar birkaç hafta içerisinde tırnaklarda var olan yıpranmalarında ortadan kaybolmaya başladığını belirtmektedir. Ayrıca kullanıcıların büyük bir çoğunluğu Farmasi tırnak güçlendirici fiyatının son derece ulaşılabilir olduğu ve buna rağmen kimi zamanlarda bazı satış kanallarında gerçekleştirilen Farmasi kalsiyum tırnak güçlendirici 11 ml indirim çalışmalarının da ürünün tercih edilmesinde son derece önemli olduğu belirtilmektedir.

Farmasi Kalsiyum Tırnak Güçlendirici 11 ml Fiyatı

Farmasi tırnak güçlendirici tüm özellikleriyle dikkat çeker. Farmasi tırnak güçlendirici tırnaklara yoğun bir renk vermez ve ince yapısı sayesinde üzerine istenilen renkte oje sürmek mümkün olabilmektedir. Oje sürülmese dahi sadece Farmasi tırnak güçlendirici kullanılarak tırnaklar olduğundan daha güçlü hale getirilebilmektedir. Farmasi tırnak güçlendirici kullanılırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta solüsyonun alt katmana sürülmesidir. Daha açık bir ifade ile Farmasi tırnak güçlendirici ojenin üzerine sürülmemektedir. Ancak Farmasi tırnak güçlendirici üzerine oje sürebilir. Dikkat edilmesi gereken önemli hususlardan bir diğeri ise Farmasi tırnak güçlendiricinin üç ile dört günde bir kullanılmasıdır. Farmasi tırnak güçlendirici, ekonomik fiyatı ile de son derece öne çıkar. Tırnaklara olan etkisi ile de oldukça fazla bir şekilde tercih edilmektedir. Oldukça ekonomik fiyatlar ile tüketici ile buluşuyor olsa da çeşitli platformlar kendi bünyesinde Farmasi kalsiyum tırnak güçlendirici 11 ml kampanya çalışmaları yapabilmektedir. Trendyol’da yer alan bu ürünü Farmasi kalsiyum tırnak güçlendirici 11 ml satın al işlemi sayesinde anında sipariş verebilir ve bu eşsiz ürüne sahip olabilirsiniz.