10
Kaş Kirpik Serumu kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Farmasi Kaş Ve Kirpik Için Capixyl Serumu 12 Ml 8690131767440

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Kaş Ve Kirpik Için Capixyl Serumu 12 Ml 8690131767440

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Farmasi kaş kirpik serumu, kirpikleri ve kaşları güçlendiren, uzamasını destekleyen çok özel capixyl™ kompleksi ile formüle edilmiştir
  • kıl kök hücrelerini uyararak kirpik ve kaşların uzamasına ve yeniden çıkmasına yardımcı olur
  • daha uzun görünümlü, yoğun, güçlü, hacimli kirpiklere ve şekilli, gür kaşlara sahip olmak isteyen tüm kadın ve erkekler için ideal bakımı sunar.
  • uygulama:
  • her sabah ve akşam özel fırçası yardımı ile temiz ve kuru kaş ve kirpiklerine serumu uygula.
  • maskara ucu ile kaşlara, ince fırça olan ucu ile kirpik diplerine rahatlıkla uygulanır.
  • ürün %100 orijinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 11 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Farmasi Kaş ve Kirpik İçin Capixyl Serumu 12 ml

Kaşlar, yüze güzel ve sağlıklı bir görünüm veren önemli bölgelerdendir. Çeşitli faktörler dolayısıyla dökülebilir veya azalabilir. İyi bir bakıma ihtiyacı duyar. Bu süreçte kullanılan serumlar mevcuttur. Serum, kıl kök hücrelerini uyarmalı ve uzamaya destek olmalıdır. Kaş ile kirpiklerin hacmini artırarak kalınlaşmasını sağlamalıdır. Güzel bir görünüme kavuşmaya yardımcı olmalıdır. Farmasi kaş ve kirpik için Capixyl serumu 12 ml de bu gibi fonksiyonları müşterisine sunan bir üründür. Hem kirpik hem de kaşa uygulanması mümkündür. Bu iki bölge için farklı fırçaları bulunur. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanılması tavsiye edilir. Hem kadın hem de erkekler tarafından kullanılabilir. Her kaş ve kirpik tipi için uygundur. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Gür kaş ile kirpiklere kavuşma imkanı
  • Kıl köklerini canlandırıcı
  • 12 ml ölçek sahipliği

Etkili Farmasi Capixyl Kaş ve Kirpik Serumu Özellikleri

Etkili Farmasi Capixyl Kaş ve Kirpik Serumu Özellikleri

Farmasi kaş ve kirpik serumu pek çok önemli özelliği bünyesinde taşır. Bunlar sayesinde ürün tercih edilir ve müşterilerinin güzel görünüme kavuşmasında rol oynar. Bu duruma Farmasi kaş ve kirpik için Capixyl serumu 12 ml yorumları ile şahit olmanız mümkündür. İçinde yer alan özel formül sayesinde kök hücreleri uyarır. Böylelikle kaş ile kirpiklerin hacim kazanmasını sağlar. Uzama sürecini hızlanmasıyla birlikte kılların güçlenmesine önemli katkısı bulunur. Aynı zamanda kirpiklere parlaklık vererek sağlıklı bir görünüme kavuşmasına olanak verir. Uygulandığı bölgedeki kılların gürleşmesine yardım eder. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilir. 12 ml ölçeği sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı verir. Bakım sürecinizin bir parçası halini alır. Hafif yapısıyla her yerde saklanabilir. Ürün, seyahatlerde veya gündelik hayatınızda çantanızın içinde taşımaya uygundur.

Avantajları ile Farmasi Capixyl Kaş ve Kirpik Serumu

Avantajları ile Farmasi Capixyl Kaş ve Kirpik Serumu

Sahip olduğu bu özelliklerle Capixyl kaş kirpik serumu birçok avantaj sağlar. Sizin sağlığınız ile güzelliğinizi öncelikli olarak düşünür. İsteklerinize ve beklentilerinize karşılık verir. Serum, istekleriniz göz önüne alınarak üretilir. Farmasi kaş ve kirpik için Capixyl serumu 12 ml kullananlar tarafından ürünün avantajları sıkça dile getirilir. Her yaş ile cinsiyete uygun olması, avantajlarından biridir. Herkesin kıl köklerinin güçlendirmeye yardım eder. İnce telli ve kaş dökülmesi gibi sorunlar yaşayan müşterileri memnun bırakır. Aynı zamanda kullanıldığı alana parlaklık ve canlı bir görünüm sunar. Böylelikle kılların sağlıklı olmasında önemli bir rolü vardır. Kirpik ile kaş için farklı iki fırçası vardır. Bu fırçalar bölgenin yapısına göre farklılık gösterir. Maskara ucu kaşlara ve ince fırçaya sahip uçla ise kirpiklere uygulama yapılır. Kirpik fırçası ile diplere kadar ulaşılabilir.

Uygun Farmasi Capixyl Kaş ve Kirpik Serumu Fiyatı

Uygun Farmasi Capixyl Kaş ve Kirpik Serumu Fiyatı

Farmasi kaş ve kirpik için Capixyl serumu 12 ml fiyatı, ürünün özellikleri ve avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Müşterisinin ihtiyaç ile isteklerine cevap vererek keyifli bir deneyim yaşatır. Bir kıl artırıcı serumda bulunması gereken her fonksiyonu vardır. Farmasi Capixyl kaş kirpik serumu, özel bir formüle sahiptir. Bu formül kaş ve kirpiklerinizi gürleştirir. Güçlenmelerini sağlayarak dökülmeyi azaltır. Kullanıldığı bölgeyi aydınlatır ve parlatır. Yüzünüze sağlıklı bir görünüm verir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere uygulanır. Kolay kullanımı ile sizi yormamasıyla birlikte pratik bir uygulama süreci sağlar. Hafif yapısı ise gün içinde yanınızda taşıma imkanı verir. Seyahat ile yolculuklarınızda valizinizde yer alması mümkündür. Siz de birçok özellik ve avantaj sunan bu ürüne Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.