Farmasi Keratin Therapy Onarıcı Şampuan 360ml

Son 2 ürün!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
17
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kurumsal Fatura
84,99 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kurumsal Fatura
99,99 TL
Kurumsal Fatura
99,99 TL
Kurumsal Fatura
99,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Keratin Therapy Onarıcı Şampuan 360ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZBKozmetik Satıcı Ünvanı: ZEYNEP BEKTAŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1620580626
    Bu ürün ZBKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • rofesyonel saç bakımı adım 1:Farmasi profesyonel keratin terapi onarıcı şampuan, saçı derinlemesine temizlerken, saç yüzeyinden nüfuz ederek saçları besler.
  • Bakım önerileri: Islak saça masaj yaparak köpürtün ve durulayın.
  • Uzun süreli pürüzsüz etki için, farmasi profesyonel keratin terapi onarıcı saç maskesi ile birlikte kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Kuru
Geri Bildirim Ver

Farmasi TYC00316276129 360 ml Keratin Therapy Onarıcı Şampuan

Dolgun ve parlak bir saç görünümü için doğru şampuanın kullanılması gerekir. Farmasi Keratin Therapy onarıcı şampuan 360 ml, kuru ve yıpranmış saçlar için oldukça faydalı bir bakım ürünüdür. Bahsi geçen bu saç şampuanı, 18 amino asit ve keratin bakımı içerir. Bu sayede, saçın hızlı uzamasına katkıda bulunur. Saç tellerini yumuşatarak parlak bir görünüm kazandırır. Kepekleri ortadan kaldıran bu şampuan, daha sağlıklı bir saça sahip olmanıza yardım eder. Farmasi Keratin Therapy onarıcı şampuan 360 ml, besleyici içeriğiyle profesyonel bir saç bakımı yapmanıza olanak tanır. Saçların etkin bir şekilde temizlenmesine imkân sunan bir üründür. Özellikle kadınlar tarafından büyük oranda tercih edilir.

  • 360 ml onarıcı şampuan
  • 18 amino asit ve keratin içeren özel formül
  • Profesyonel bakım sunan organik ürün

Farmasi 360 Ml Keratin Therapy Onarıcı Şampuanın Özellikleri

Farmasi 360 Ml Keratin Therapy Onarıcı Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Farmasi Keratin Therapy onarıcı şampuan 360 ml, sahip olduğu özelliklerle kullanıcılarını memnun etmeyi hedefler. Söz konusu bakım ürünü, saçın temiz ve bakımlı görünmesi için özel olarak formüle edilir. Farmasi Keratin Therapy onarıcı şampuan, saç köklerinden başlayarak sorunları giderir. Kepek ya da deri dökülmesi gibi problemleri ortadan kaldırır. Bahsedilen saç ürünü, kırıkların oluşmasını önler ve saçların hacim kazanmasına yardımcı olur. Tüm saç tipleri için uygun olduğundan hemen herkes bu şampuanı kullanabilir. Yenilenmiş ve canlı bir saç görünümü sunan bu ürün, beklentileri büyük oranda karşılar. Kolay tutulabilen dış tasarımı kullanım açısından konfor sunar. Kapaklı yapısı şampuanın akmasını ya da sızmasını engeller. Saç derisinde oluşan dökülme, pullanma ve kaşıntı hissini geçirir.

Farmasi 360 Ml Keratin Therapy Onarıcı Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Farmasi 360 Ml Keratin Therapy Onarıcı Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Farmasi Keratin Therapy onarıcı şampuan 360 ml, organik bir içeriğe sahiptir. 18 farklı türde faydalı amino asit ve keratinden meydana gelen özel bir formülü bulunur. Saçı kullanım anından itibaren besleyen ve daha dolgun bir görünüm kazandıran bu ürün içeriği, sıvı bir forma sahiptir. Böylece saç tellerine hızlı bir şekilde etki eder. İçeriğinde hiç katkı maddesi bulunmayan bu ürün güvenli kullanıma imkân sağlar. İnce telli saçlarda kopmaları engeller. Saçın daha güçlü ve esnek hâle gelmesine olanak tanır. Profesyonel keratin bakımını evde yapmanıza imkân sunar. Bu sayede, bütçenizi korumanıza yardım eder. Saçın yumuşak olmasını sağlayan bu bakım ürünü, hoş bir dokunma hissi yaratır. Farmasi Keratin Therapy onarıcı şampuan 360 ml, kuru saçları da nemlendirir.

Farmasi 360 Ml Keratin Therapy Onarıcı Şampuanı Kimler Tercih Eder?

Farmasi Keratin Therapy onarıcı şampuan 360 ml, hemen her yaştan kişiye hitap eden bir üründür. Şampuanı evde profesyonel bir hizmet almak isteyen kişiler büyük oranda tercih eder. Uzun süreli kullanım sunan boyutu, aylar boyunca kolay bir şekilde bakım yapmaya olanak tanır. Saçı derinlemesine temizleyen ve hijyen sunan bu şampuan, tellerin daha güçlü bir yapı kazanmasına yardım eder. Islak saça masaj yaparak köpürtülen ve durulanan bu ürün kullanan kişiye konfor sunar. Saç maskesiyle birlikte uygulandığında daha etkili bir sonuç almak mümkün olur. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Farmasi Keratin Therapy onarıcı şampuan 360 ml yorumlarına göz atabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye olarak bu şampuanı uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Ev rahatlığında harika saçlara sahip olmak için siz de hızlı bir şekilde bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.