1
Pudra kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Farmasi Makyaj Sabitleyici Transparan Pudra 14gr + Sünger 8690131772222

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Makyaj Sabitleyici Transparan Pudra 14gr + Sünger 8690131772222

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEMPATİK KOZMATİK Satıcı Ünvanı: SATU ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7960434589
    Bu ürün SEMPATİK KOZMATİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Içeriğindeki yoğun sedefli ışıltılar sayesinde cilde göz alıcı bir görünüm sağlar
  • mükemmel kalıcılık sağlayan formülü ile makyajını sabitler, kadifemsi bir bitiş sağlar
  • çok amaçlı bu ürünü dilersen tüm yüze pudra olarak, dilersen allık olarak kullanabilir
  • ürün %100 orijinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Renk Beyaz
  • Görünüm Işıltılı
  • Form Toz
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver

Farmasi Sabitleyici Transparan Pudra Uzun Süreli Makyajlar

Kozmetik sektöründe adını başarıyla duyuran Farmasi, temiz ve cilt dostu olan içeriği ile bireylerin beğenisini kazanmaktadır. Kozmetik pazarında öncü konumdan biri olan Farmasi markası, kaliteli ve sağlığa uygunluk gösteren yapısı sayesinde güvenli kullanımı beraberinde getirmeye yardımcıdır. Gelişen ve sürekli olarak artan teknolojileri kullanarak ürünlerin üretimine devam eden Farmasi markası bireylerin ihtiyaçlarına yönelik ürünleri satışa sunmaya destek olur. Yüz makyajınızın daha sabit durması ve dağılmasını önlemek adına geliştirilen transparan pudra cilt üzerinde kalıcılığı artırmaya olanak tanır. Makyaj sabitleyici pudra sayesinde alt katmanda var olan fondöten ürününüz daha uzun bir süreli kalıcılık sağlamaya yardımcı olur. Farmasi makyaj sabitleyici transparan pudra içeriğindeki sedefli ışıltıları sayesinde cilt üzerinde aydınlık bir görünümün sağlanmasına yardımcı olur. Bu sayede daha sağlıklı bir cilt görünümü vadeder.

  • Pürüzsüz Bir Görünümde Etkili
  • Parlamayı Kontrol Altına Alma
  • Uzun Süreli Makyajı Sabit Tutma

Farmasi Makyaj Sabitleyici Pudra ile Sağlıklı Cilt Görünümü

Farmasi Makyaj Sabitleyici Pudra ile Sağlıklı Cilt Görünümü

Kadifemsi dokusu sayesinde oldukça yumuşak kullanımı beraberinde getirmektedir. Oldukça kalıcı ve yüksek pigmentasyona sahip bu ürün sayesinde ister günlük makyajınızda isterseniz de özel günkü makyajlarınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Doğal görünümlü bir bitiş sağlayan bu ürün sayesinde ışıltı ve matlığı doğru ayarda yakalayabilirsiniz. Bu ürünü tek başına pudra olarak da kullanabilirsiniz. Kalıcılığı oldukça başarılıdır ve uzun saatler boyunca cilt üzerinde akma yapmadan kullanılabilir. Boyutu uzun süreli kullanımı ve taşıma kolaylığını sizlere sunar. Daha temiz ve pürüzsüz bir görünüm için makyaj sabitleyici transparan pudra ile destekleyici bir boyut kazandırabilirsiniz. Kusursuz bir ten makyajına olanak sağlamak için Farmasi makyaj sabitleyici transparan pudradan yardım alabilirsiniz. Özellikle kusurlu ve T bölgesindeki yağlı görünümü kontrol altına almak adına bu ürünün kullanımı son derece işlevsel özellikler kaydeder.

Farmasi Makyaj Sabitleyici Pudra Özellikleri

Farmasi Makyaj Sabitleyici Pudra Özellikleri

Farmasi makyaj sabitleyici transparan pudra kullananlar ürün hakkındaki değerlendirmelerini bildirmiştir. Cildiniz yağlanmaya müsaitse ya da gün içerisinde daha fazla yağlanıyorsa buna çözüm olarak transparan pudra kullanımı ile makyajınızı destekleyebilirsiniz. Özellikle özel günlerdeki makyajlarınızın kalıcılığını gün boyu sağlaması oldukça önemlidir. Profesyonel kullanım için tasarlanan bu tarz ürünler makyajdan daha verimli bir etki almanız konusunda destekleyicidir. Transparan pudraların renkli pudralardan farkı, ürünlerin renksiz ve bir o kadar da ten ile uyumlu bir şekilde örtüşmesidir. Beyaz görünümünün aksine ten ile bütünleşen bir renk yapısının varlığından bahsedilebilir. Farmasi Makyaj Sabitleyici Transparan Pudra yorum kısmından kullanan bireylerin deneyip gözlemledikleri ürün etkilerinin nasıl olduğunu inceleyebilirsiniz. Farmasi transparan pudra yüz üzerinde katman oluşturmayan, oldukça ince yapıda ve kolay dağıtılabilen bir form çerçevesinde oluşturulmuştur.

Farmasi Makyaj Sabitleyici Pudra Kullanımı

Farmasi Makyaj Sabitleyici Pudra Kullanımı

Ürün sıkıştırılmış kompakt bir formdadır. Bu nedenle toz olan ürünlere nazaran sıkıştırılmış Farmasi transparan pudranın taşınması ve sürümü daha avantajlı bir şekilde gerçekleşebilmektedir. Farmasi Transparan Pudra olan bu çeşidin içerisinde sedefli ışıltılarının olmasının yanı sıra cildi matlaştırıcı ve parlamayı yatıştırıcı etkisi bulunmaktadır. Özellikle oldukça kuru cilt tipine sahip olan bireylerin sedefli olan bu ürünü tercih etmeleri daha yerinde olacaktır. ‘’Makyaj sabitleyici transparan pudra nasıl kullanılır?’’ sorusu makyaj ile yakından ilgilenen bireylerin merak ettikleri konu başlıkları arasında yer almaktadır. Makyaj bazının ardından teniniz ile bütünleşen fondöteninizi yaydıktan sonra özellikle T bölgesine, çene ve yanaklara bu ürünü rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bu ürünü fırça yardımı ile tamamen dağıtarak bütün bir görünüm yakalayabilirsiniz. Makyaj Sabitleyici Transparan Pudra 14gr + Sünger 8690131772222 ile birlikte satılmaktadır. Siz de Makyaj Sabitleyici Transparan Pudra 14gr + Sünger satın almak isterseniz Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.