4
Diş Macunu kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Farmasi Eurofresh Misvaklı Beyazlatıcı Diş Macunu 112gr.

60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
64,99 TL
Kurumsal Fatura
64,99 TL
Kurumsal Fatura
64,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Eurofresh Misvaklı Beyazlatıcı Diş Macunu 112gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU : 1113015 ÖZELLİKLER : İçeriğindeki misvak ile hassas bir bakım sağlamaya, çay ve kahve lekelerinin giderilmesine, doğal parlaklık ve beyazlık vermeye, ferah bir nefes sağlamaya yardımcı olur. Paraben, Florür, Triklosan, Gluten ve Aşındırıcı içermez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Farmasi Eurofresh Misvaklı Beyazlatıcı Diş Macunu 112gr

Gün içerisinde içilen çay ve kahveler zamanla dişlerde sararma yapar. Farmasi Eurofresh misvaklı beyazlatıcı diş macunu 112 gr boyutuyla dişlerinize ihtiyacı olan ilgiyi verir. Uzun vadeli kullanımda tam etkisini gösterir. Farmasi Misvaklı diş macununu en az günde iki kez olmak üzere düzenli kullanırsanız tam etkisini görebilirsiniz. Farmasi Eurofresh Whitening aloe veralı misvaklı diş macunu paraben, florür, triklosan, gluten ve aşındırıcı içermez. Bu sayede etkileri tamamen doğal içeriklerle sağlanır. Farmasi Eurofresh Whitening aloe veralı misvaklı diş macunu 112 g doğanın eşsiz nimetlerinden yararlanarak dişlerinizde tam koruma sağlar. İlk kullanıldığı anda beyazlık etkisi veren macunlar içerdiği kimyasallar ile dişlerinizi kısa vadede beyazlatsa da uzun vadede geri dönülemez etkilere yol açar. Bu etkilerden korunmak adına bu doğal diş macununu tercih edebilirsiniz.

  • Beyazlatıcı etki
  • Ferah ve temiz nefes
  • Doğal ve katkısız içerik

Beyazlatıcı Etkili Macun

Beyazlatıcı Etkili Macun

Vazgeçilmez içeceklerden olan çay ve kahve dişlerde zamanla lekelere yol açar. Her içtiğinizde dişinizi fırçalama imkanınız olmayacağı için bu durum kaçınılmazdır. Eurofresh Whitening diş macunu tartara ve plak etkisine karşı da koruma sağlar. Bu sayede tamamen temiz bir ağza sahip olabilirsiniz. Bu gibi oluşumlar nefesinizi etkiler ve ağzınızda kötü bir tat kalabilir. Farmasi Eurofresh beyazlatıcı diş macunu 112 gr boyutu ile çantada da taşımaya uygundur ve her an yanınızda olabilir. İstenmeyen durumları önlemek adına dişlerinizi günde en az iki kere fırçalamalısınız. Karbonatın dişlerdeki beyazlatıcı etkisi yaygın olarak bilinir ancak direkt olarak uygulamak da zararlı olabilir. Bu nedenle içeriğinde karbonat bulunan Farmasi Eurofresh beyazlatıcı diş macunu dişlerinizi korurken aynı zamanda beyazlatır. Eurofresh misvaklı beyazlatıcı diş macunu 112 g kullanmaya başlayabilir ve beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Tertemiz ve Ferah Bir Nefes

Tertemiz ve Ferah Bir Nefes

Dişlerinizi her ne kadar düzenli olarak fırçalarsanız da fırçanın ulaşamadığı yerlerde plak ve tartar oluşumu olabilir. Bunu önlemek için bu tarz oluşumları önleyici macunlar kullanmanız gerekir. Farmasi Eurofresh diş macunu bu oluşumları engelleyerek temiz ve ferah bir nefese kavuşmanız için tasarlanmıştır. Farmasi Eurofresh aloe veralı diş macunu 112 gr tamamen doğal ve zararsız içeriği ile dişinizde aşınmaları önler. Farmasi Eurofresh diş macunu kullananlar arasından diş eti kanamaları ve hassasiyet problemi yaşayanlar, düzenli kullanımda şikayetlerinin gittiğini gözlemlerler. Bu da aslında doğanın bir mucizesidir. Eurofresh Whitening aloe veralı misvaklı diş macunu ile ileride büyük problemlere yol açabilecek hatta dişinizi kaybetmenize dahi neden olabilecek problemlerden kurtulabilirsiniz. Alacağınız ve düzenli kullanacağınız Eurofresh diş macunu ile çekinmeden dondurma yiyebilir, çay ve kahve içebilir, hatta hassasiyet probleminden korkmadan dilediğiniz ürünü tüketebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Dişlerinizi Parlatın

Uygun Fiyatlarla Dişlerinizi Parlatın

Dişinize hak ettiği ilgiyi vermek bazen maliyetli ve zorlayıcı olabilir. Farmasi misvaklı diş macunu fiyatı ile olduğu kadar etkileri ile de tatmin edicidir. Farmasi diş macunu 112 gr boyutuyla ve doğru kullanımıyla uzun süre idare eder. Böylece daha bir tüp ürün bitirmeden tüm etkilerini gözlemleme şansına sahip olursunuz. Farmasi Eurofresh Whitening aloe veralı misvaklı diş macunu kimyasal ürünleri tercih etmeyen kullanıcılar için özenle hazırlanmıştır. Aloe vera ve misvak mucizesi tartışılmazdır. Farmasi Eurofresh Whitening aloe veralı misvaklı diş macunu kullananlar oldukça olumlu geri dönüşler yaparlar ve dişlerinin yapay bir beyazlıktan çok, doğal bir beyazlığa kavuştuğunu belirtirler. Eurofresh Whitening diş macunu fiyatı olabilecek en uygun şekilde ve çeşitli kampanyalarla sunulur. Bütçenize uygun Eurofresh Whitening diş macunu fiyatlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve dişlerinize hak ettiği bakımı verebilirsiniz.