Farmasi Monsieur Edp 100 ml Erkek Parfüm 8690131112479

419 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Monsieur Edp 100 ml Erkek Parfüm 8690131112479

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kişniş ve karabiber ile başlayan bu etkileyici koku, kalp notasındaki laden, deri ve tütün dokunuşuyla rafine bir maskülenliği yansıtıyor.
  • Dip notasındaki asil içerik vetiver ve sedir ağacı ile lüksü ve gizemi bir arada yaşatıyor.
  • Odunsu ve oryantal
  • Üst notalar: kişniş, karabiber.
  • Kalp notası: laden, deri ve tütün.
  • Dip notalar: vetiver, sedir ağacı ve benzoin.
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Farmasi Monsieur Edp 100 ml Erkek Parfüm 8690131112479 Trendyol'da!

Farmasi Monsieur EDP 100 ml erkek parfüm ile kalıcı ve muhteşem bir kokuyu gün boyunca üzerinizde taşıyabilirsiniz. Parfüm sayesinde uzun süreli bir kalıcılık sizlere eşlik eder. Böylece kıyafetlerinizde kalıcı bir iz taşıyabilirsiniz. İçeriğine ve kokusuna ilişkinin herhangi bir tereddütünüz olmadan kullanabileceğiniz ve size uzun süreli bir kalıcılık sağlayabilecek parfümün, kıyafetlerinizde ve teminindeki uyumuna dikkat ederek seçiminizi yapabilirsiniz.

  • Kalıcı etki

  • Doğal içerik

  • Gün boyu kalıcılık

Farmasi Monsieur EDP 100 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Farmasi Monsieur EDP 100 ml Erkek Parfüm ÖzellikleriFarmasi Monsieur EDP 100 ml erkek parfüm özellikleri bakımından değerlendirildiğinde ürünün doğal bitki özleri ile aromatik bir yapısı bulunmaktadır. Erkek parfüm ürünlerinde en çok aranan özellik kalıcılıktır. Farmasi Monsieur, bu özelliği ile gün içerisinde dağılmayan bir etki sunar. Kalıcı yapısı ve korunaklılığı ile kıyafetleriniz ve teniniz ile muhteşem bir uyum sergiler. Ürünün içeriğinde sağlığa zararlı etkisi olabilecek bir bileşen bulunmamaktadır. Uzmanlarca denenen ve onaylanan formülü, temiz ve doğal bileşenlerden oluşur ve gün boyu kalıcılığı hedefler. İhtiyaç duyduğunuz anda kıyafetlerinize ve teninize çekinmeden uygulama yapabilirsiniz. Dokusu ve kokusu ile alakalı Farmasi Monsieur EDP 100 ml erkek parfüm yorum bölümünü inceleyerek daha doğru bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Kullanıcıların yorumları sayesinde alışveriş deneyimi daha doğru ve akılcı olabilir.

Farmasi Monsieur EDP 100 ml Erkek Parfüm Kullanımı

Farmasi Monsieur EDP 100 ml Erkek Parfüm KullanımıParfümün şişesine ve dokusuna baktığımızda kullanımı ile alakalı öngörülen miktar şişesindeki sıkım oranı ile sabittir. Bir sıkım ile kalıcı bir kokuyu gün boyu üzerinizde hissedebilirsiniz. Bu sayede elverişli bir şekilde uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Dayanıklı şişe görüntüsünden kaynaklı olarak oda sıcaklığında ve kırılmayacak bir ortamda muhafaza edebilirsiniz. Aynı zamanda çantanızda da kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Sizin ve çevrenizdekilerin kokudan etkilenmesini sağlayabilmek için uygun kullanım miktarı öngörülmüştür. Şişenin ambalajlanmasından kaynaklı olarak uzun süreli bir kullanımı söz konusudur. Bu kullanım sayesinde uzun süre boyunca parfümünüzü yanınızda taşıyacak şekilde kullanabilirsiniz. Dokusu ve kokuların uyumu sayesinde şık bir görüntü altında parfümünüz ile bütünlük sağlayabilirsiniz. Parfüm bir aksesuar olarak erkek ve kadın birçok farklı kullanıcı tarafından tercih edilmekte olup özellikle erkeklerin gün içerisinde parfüm kullanımı yaygın bir hale gelmektedir.

Farmasi Monsieur EDP 100 ml Erkek Parfüm Fiyat

Farmasi Monsieur EDP 100 ml Erkek Parfüm FiyatFarmasi Monsieur EDP 100 ml erkek parfüm fiyat açısından değerlendirmeye alındığında, ürün ebatı ve ölçüsüne göre değişik fiyatlandırmalar ortaya çıkabilir. Kendi bütçenize uygun olabilecek bir alternatifi değerlendirebilir ve uzun süreli kalıcı bir parfüm arayışı içerisindeyseniz seçiminizi Farmasi parfüm modellerinden yana yapabilirsiniz. Farmasi Monsieur, erkek parfüm alternatif bir arayışı için uygun olabilecek bir modeldir. İçeriğindeki doğal bitki özleri ve formülasyon sayesinde karakteristik bir koku arayışınız var ise bu model tam sizlere göre olabilir. Dolayısıyla hem hediye olarak hem de kendinize bu parfümü satın alabilir, gündelik hayatınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. Bunu yaparken de kullanıcı yorumlarından yardım alabilir ve kullanıcıların geri dönüşleriyle alakalı bilgi sahibi olabilirsiniz. Siparişinizi Trendyol’dan verebilir ve konfor dolu bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.