Farmasi Mr Wıpes Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici Beyaz Çiçek Kokulu 500 ml

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Mr Wıpes Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici Beyaz Çiçek Kokulu 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok amaçlı özel formülü ile koltuklar, halılar, mutfak, banyo, mermer, fayans ve çamaşırlarda inatçı lekeleri kolayca yok eder. Güçlendirilmiş formülü ile kir, yağ ve leke çözmede üstün performans sağlar. Uzun süre kalıcı temiz ve ferah kokusu ile temizliği keyfe dönüştürür. Kullanım önerisi: 5 lt suya 25 ml olarak kullanılır.
Geri Bildirim Ver

Farmasi Mr. Wipes Çok Amaçlı Temizleyici ile Etkileyici Çözümler

Farmasi Mr. Wipes konsantre çok amaçlı temizleyici beyaz çiçek kokulu 500 ml halılar, döşemeler, kumaş, araç motorları, lekeler, camlar, iç mekanlar ve daha fazlası için kullanılabilen çok amaçlı bir temizleyicidir. Farmasi Mr. Wipes konsantre çok amaçlı temizleyici özel formülasyonlara sahiptir. Tüm yüzeylerin hijyenik temizliğinde tercih edilen bu ürün sizlere fonksiyonel özellikler sunar. Sıkça tercih edilen kullanım alanları; halı, koltuk, mutfak, fayans ve mermer, küvet, banyo, davlumbaz, lavabo, plastik, alüminyum ve çelik yüzeylerdir. Sizlere sunduğu bu konsantre bakım fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Konsantre formülasyonu fosfat, sülfat, klor ağartıcı içermez ve cildi tahriş etmez. Bu açıdan Mr. Wipes konsantre çok amaçli temizleyici white flowers 500 ml doğal maddeler içerir.

  • Üstün Performanslı
  • Uzun Süreli Kalıcı Temizlik
  • Ferah Kokulu

Farmasi Mr. Wipes Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici Beyaz Çiçek Kokulu 500 ml Özellikleri

Evinizin veya arabanızın çeşitli yüzeylerini temizlemek için 5326332 güvenle kullanabilirsiniz. Koltuklar, halılar, mutfaklar, banyolar, mermerler, fayanslar ve çamaşırlardan inatçı lekeleri kolayca çıkaran çok yönlü ve özel formüllü bu ürünün yapısı sayesinde bütün yüzeyleri tamamen temizleyebilirsiniz. Kir, yağ ve lekeleri çıkarmada mükemmel olan gelişmiş bir formüle sahip Farmasi konsantre çok amaçlı temizleyici ürünün temiz ve ferahlatıcı kokusu uzun süre kalıcıdır ve temizlemeyi keyifli hale getirir. Daha etkili kullanım için ise bir miktar çok amaçlı temizleyici suyla karıştırabilirsiniz. Ancak ürünü kullanmadan önce kullanma kılavuzunu okuduğunuzdan emin olmalısınız. El, yüz, vücut veya yiyecekleri temizlemek için kullanmamanız önemlidir. Bu yüzden yiyeceklerden uzak tutmalı ve çocukların erişemeyeceği yerlerde saklamalısınız. Yutulması veya gözle teması halinde ise hemen suyla yıkamalısınız.

Farmasi Mr. Wipes Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici Beyaz Çiçek Kokulu 500 ml Kullanımı

Farmasi Mr. Wipes konsantre çok amaçlı temizleyici beyaz çiçek kokulu 500 ml içeriği sayesinde halıları, koltukları ve zeminleri kolayca temizleyebilirsiniz. Aynı zamanda mutfak tezgahı, duvarlar ve banyoların temizliğinde de güvenle kullanabilirsiniz. Özel formülü ve çok yönlü özellikleri ile beraber mutfak, halı, banyo, fayans ve çamaşırlarda oluşan inatçı lekelerin çıkarılmasını kolaylaştırabilirsiniz. Kir, yağ ve lekeleri çıkarmada etkili olan gelişmiş bir formüle sahip olmasının yanı sıra beyaz çiçek kokusu uzun süreler boyunca kalır. Etkili temizlik, uzun süre kalıcı ve yatıştırıcı kokusu ile Farmasi Mr. Wipes konsantre çok amaçlı temizleyici beyaz çiçek kokulu 500 ml özellikleri halıları, koltukları, mutfakları, banyoları, mermerleri ve fayansları temizlemenize olanak tanır. Bu açıdan kirleri kolayca çıkarır. Performans testlerinde etkili olduğu kanıtlanmış güçlü formülü evlerde tercih edilen başlıca temizlik ürünlerinden biri olmasını sağlamaktadır.

Farmasi Mr. Wipes Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici Beyaz Çiçek Kokulu 500 ml Fiyatları

Evinizin siz ve aileniz için bozulmamış ve güvenli olmasını istiyorsanız Farmasi çok amaçlı temizleyiciler temizlemenize yardımcı olacaktır. Bu ürün tüm yüzeylerden lekeleri ve yağı etkili bir şekilde temizler. Ayrıca doğal içeriklerde konsantre olduğu ve sert ve zararlı kimyasallar içermediği için cilde uygulanabilecek kadar naziktir ve sert ya da toksik kalıntılar bırakmaz. Etkili, çok yönlü, nazik ve çevre dostu olan bu ürün her türlü kiri ve yağı çıkarır, etkili bir şekilde temizler ve çiziksiz parlak bir yüzey bırakır. Çok yönlü formülasyonu ve çok yönlü özellikleri sayesinde ev temizliğini kolaylaştırır. Farmasi Mr. Wipes konsantre çok amaçlı temizleyici beyaz çiçek kokulu 500 ml yorumları incelemek kullanım avantajları ve süreçlerini kolaylaştıran bir durumdur. Tüm bu detaylara Trendyol’dan erişebilir, kolay ve hızlı sipariş adımlarını tamamlayabilirsiniz.