Farmasi Mr. Wipes Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili - Okyanus Ferahlığı 40 Yaprak 8690131110352

39 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
49,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Mr. Wipes Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili - Okyanus Ferahlığı 40 Yaprak 8690131110352

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tralleis cosmetic Satıcı Ünvanı: MUZAFFER DAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2650328143
    Bu ürün tralleis cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flink sauber kolay toz alma seti 1 tutma sapı + 5 kılıf L • içeriğinde 1 tutma sapı + 5 kılıf bulunur. • ıslak ve sıcak yüzeylerde kullanılmaz ve yıkanmaz. • hızlı ve kolay bir şekilde kir, saç ve tozu kolayca almak için idealdir. • toz kaldırmaz. • özellikle bitkilerin, rafların, panjurların, televizyonlarınn, müzik setlerinin, klavyelerin vb. Tozunu almak için uygundur. • kılıfı tamamen mevcut tutucuya bastırın ve kullanmadan önce sallayın
Geri Bildirim Ver

Etkin Formülü ile Farmasi Mr. Wipes Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili

Farmasi Mr. Wipes çok amaçlı yüzey temizleme mendili - okyanus ferahlığı hijyenik temizlik sağlayan bir üründür. Kullanım ve atma konsepti ile geliştirilen 8690131110352 temizlik bezi çeşidi özel içerik ve dokuda tasarlanmaktadır. Üstelik bu temizleme mendili fayans, cam, ahşap ve laminantların yüzeyini temizlemek için kullanılabilir. Pratik olan bu ürünler temizlik işleminin hızlı ve zaman kazandıran bir şekilde yapılmasına yardımcı olur. Evinizin, ofisinizin, çalışma alanınızın veya arabanızın etrafında Farmasi Mr. Wipes çok amaçlı yüzey temizleme mendili bulundurup ihtiyacınız olduğunda kullanabilirsiniz. Bu açıdan çizilmez, yumuşak dokunuşlu ve güvenli temizlik için özel formülüyle Farmasi yüzey temizleme mendili günlük temizlik rutininizin ayrılmaz bir parçası olacaktır. Güçlü formüle sahip olan ürün hızlı ve pratik temizlik gerektiğinde her zaman elinizin altındadır ve kullanımı güvenlidir.

  • Temizlikte Pratik ve İşlevsel Özellikler
  • Tüm Yüzeyler için Uygunluk
  • Yapısı Yumuşak ve Etkili

Farmasi Mr. Wipes Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili - Okyanus Ferahlığı 40 Yaprak Özellikleri

Mr. Wipes çok amaçlı yüzey temizleme mendili - okyanus ferahlığı 40 yaprak, yüzey temizliği için geliştirilmiş pratik bir temizlik ürünüdür. Bu ürün ve detaylarını ıslak mendil ile karıştırmamak daha doğru olacaktır. Çünkü ıslak mendil, cildi temizlemek için; çok amaçlı yüzey temizleme mendili ise yüzeyi temizlemek için kullanılır. Bu açıdan fayans, cam, ahşap ve laminant zeminleri temizlemek için yüzey temizleme mendilini kullanabilirsiniz. Çünkü tek kullanımlık ıslak mendillerin çoğu akrilik, cila, masif ahşap, mantar, kumaş ve halı yüzeylerini temizlemek için uygun değildir. Ancak özellikle parke zeminler ve lamine yüzeyler için özel olarak üretilen çok amaçlı yüzey temizleme mendili konforlu bir temizlik deneyimi sağlar. Üstelik Mr. Wipes çok amaçlı yüzey temizleme mendili - okyanus ferahlığı 40 yaprak içeriği sayesinde yüzeyde leke kalmaz.

Farmasi Mr. Wipes Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili - Okyanus Ferahlığı 40 Yaprak Kullanımı

Mr. Wipes çok amaçlı yüzey temizleme mendili - okyanus ferahlığı 40 yaprak kullanımı sayesinde her türlü yüzeyi etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz. Bu ürün ile yerdeki saç, kırıntı, toz ve diğer kalıntıları kolayca toplayabilirsiniz. Ayrıca lamine yüzeyler için de bu ürünü kullanmak idealdir. Genel temizlik için kullanılan bu ürün kalıcı olarak kalın bir yapıya sahiptir. Bu yüzden başta ahşap olmak üzere tüm zeminler için uygundur. Bu açıdan parke temizliği için yüzey temizleme mendili kullanmak fazla enerji harcamadan ayak izlerini, kiri, lekeleri ve tozu kolayca temizlemeye yardımcı olur. Ayrıca zemini ve yüzeyi bu mendil ile sildikten sonra herhangi bir kurutma işlemine gerek yoktur. İster yaşam alanında ister evde veya ofiste olun kullanımı kolay yüzey temizleme mendili ile temizliği rahatça halledebilirsiniz.

Farmasi Mr. Wipes Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili - Okyanus Ferahlığı 40 Yaprak Fiyatları

Zemin temizliği için kullanılan Farmasi yüzey temizleme mendili, kolay ve hızlı bir şekilde temizlik yapmanıza yardımcı olur. Mendilin içerdiği güçlü temizleme losyonu etkili ve hijyenik temizlik sağlar. Koridor, mutfak ve banyo gibi yaşam alanlarındaki zeminler çabuk kirlenir ve etkin temizlik gerektirir. Bu açıdan özel olarak üretilen Farmasi yüzey temizleme mendili tüm yaşam alanlarındaki inatçı lekeleri kolaylıkla çıkarabilir. Bu ürün yırtılma gibi durumlara karşı dayanıklı yapısı ve toz geçirmeyen kumaşı ile muşamba, fayans, laminant ve diğer sert yüzeylerin temizliğinde de kullanıma uygundur. Zemindeki kiri, tozu ve ayak izlerini kolayca temizleyebilirsiniz. Mr. Wipes çok amaçlı yüzey temizleme mendili - okyanus ferahlığı 40 yaprak yorumları incelemek ve ürün detaylarını görüntülemek için Trendyol’u ziyaret edebilir, dilerseniz ürünü Trendyol’dan hemen sipariş edebilirsiniz.