5
Yüzey Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Farmasi Mr Wipes Beyaz Sabun Kokulu 500 ml Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici

124,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
11 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
139,99 TL
11 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Mr Wipes Beyaz Sabun Kokulu 500 ml Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ozlem Kozmetik Satıcı Ünvanı: MESUT YİĞİT TERDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8400350000
    Bu ürün Ozlem Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok amaçlı özel formülü ile koltuklar, halılar, mutfak, banyo, mermer, fayans ve çamaşırlarda inatçı lekeleri kolayca yok eder.
  • Güçlendirilmiİş formülü ile kir, yağ ve leke çözmede üstün performans sağlar.
  • Uzun süre kalıcı temiz ve ferah kokusu ile temizliği keyfe dönüştürür.
  • Vegan formül Doğada çözülebilir Paraben, Klor, Boya, Fosfat, Sls, Fitalat, Formaldehit içermez. Kullanım önerisi: 5 lt suya 25 ml olarak kullanılır.
  • Bu ürün Life İs Here tarafından gönderilecektir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orjinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Etkin Temizlik İçin Farmasi Mr. Wipes Beyaz Sabun Kokulu Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici

Farmasi Mr. Wipes beyaz sabun kokulu 500 ml konsantre çok amaçlı temizleyici ürün özel formülü ve çok yönlü yapısı sayesinde banyo, mermer yüzeyler, koltuk, halı ve çamaşırlarda yer alan zorlu lekelerin çıkarılmasında etkin rol oynar. Kir, yağ ve lekeleri çıkarmada mükemmel özelliklere ve gelişmiş bir formüle sahip olan beyaz sabun kokulu genel temizlik ürünü, temiz ve ferahlatıcı kokusu ile uzun süre kalıcıdır. Bu açıdan temizlemeyi eğlenceli hale getirir. Farmasi Mr. Wipes beyaz sabun kokulu 500 ml konsantre çok amaçlı temizleyici kullanımı için ise 5 litre suya 25 ml temizleyici koymanız gerekir. Bu çok amaçlı temizleyiciler hem kullanıcı dostu hem de çevreye duyarlı, biyolojik olarak parçalanabilen özel formülasyonlara sahiptir. Tüm yıkanabilen ve silinebilen yüzeylerin temizliği için kullanılabilmektedir.

  • Doğal Formül
  • Uzun Süreli Temizlik
  • Hijyenik Alanlar

Farmasi Mr. Wipes Beyaz Sabun Kokulu 500 ml Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici Özellikleri

Farmasi Mr. Wipes beyaz sabun kokulu 500 ml konsantre çok amaçlı temizleyici içeriği ile hızlı ve kolay temizlik sağlar. Böylelikle hayatınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Etkili reçetesi sayesinde hijyen sağlayan bu ürün mermer, fayans, seramik, tezgah üstü, lavabo ve diğer yıkanabilir yüzeyler gibi sert yüzeyler için uygundur. Kısacası silinebilir tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılabilir. Banyolarda, tuvaletlerde, lavabolarda, duşlarda, mermer yüzeylerde, ocaklarda, tezgahlarda, yıkanabilir duvarlarda, kapı kollarında, telefonlarda, çöp tenekelerinde ve boyalı ahşapta güvenle beyaz sabun kokulu deterjan kullanabilirsiniz. Üstelik ürün durulama gerektirmez ve kalıntı bırakmaz. Bunun yanı sıra yüzeyi çizmeden temizler. Konsantre olan bu formül fosfat ve klor içermez. Hindistan cevizi ve palmiye yağı gibi doğal maddeler içeren ürün uygun pH değeri sayesinde çevre dostudur.

Farmasi Mr. Wipes Beyaz Sabun Kokulu 500 ml Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici Kullanımı

Farmas1600000 ürünün konsantre formülasyonu fosfat, sülfat, klor ya da ağartıcı içermez ve cildi tahriş etmez. Güçlü solvent ve yüzey aktif madde formülasyonu yağlı lekeleri çıkarır. Ayrıca durulama gerektirmez. Bu açıdan sadece püskürtüp silebilirsiniz. Bu çok amaçlı temizleyici, yıkanabilir olan çeşitli yüzeylerde temizlenmesi zor lekeleri çıkarır. Ayrıca ekonomiktir ve temizleme işinin zorluğuna göre istenilen oranda su ile seyreltilmelidir. Aynı zamanda su ile yıkanan yüzeyde leke bırakmadan güvenle yıkanabilir. Amonyak veya serbest alkali içermediği için doğa dostudur ve biyolojik olarak parçalanabilir. Süper konsantre olduğu için ise çok verimlidir. Yüzeye zarar vermeyen ve kalıntı bırakmayan bu ürün kumaş ve halı gibi yüzeylerde de güvenle kullanılabilir.

Farmasi Mr. Wipes Beyaz Sabun Kokulu 500 ml Konsantre Çok Amaçlı Temizleyici Fiyatları

Farmasi Mr. Wipes beyaz sabun kokulu 500 ml konsantre çok amaçlı temizleyici özellikleri bakımından incelemek gerekirse silinebilir yüzeyler olan fayans, mermer ve ahşap gibi alanlarda kullanılabilir. Bu ürün içindeki doğal maddeler ile yüzeyi parlatarak güvenli temizliği garanti eder. İçindeki maddeler kireci giderir ve yüzeyi parlatır. Doğal bir kokuya sahiptir ve yüzeyde hoş bir koku bırakır. Fosfat, sentetik koku ve SLS/SLES içermeyen bu ürün GDO veya boya da içermez. Vegan sertifikalı olan ürün doğal olarak geri dönüştürülmüş bir ambalaja da sahiptir. Dilerseniz Farmasi Mr. Wipes beyaz sabun kokulu 500 ml konsantre çok amaçlı temizleyici yorumları ve değerlendirmelerine ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz. Sizin için uygun olacağını düşünüyorsanız ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.