Farmasi Mr.wıpes Mikrofiber Dekoratif Mutfak Kurulama Bezi 40x70 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Mr.wıpes Mikrofiber Dekoratif Mutfak Kurulama Bezi 40x70 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kullanım Mikrofiber temizlik bezi aşırı kirlendiğinde ve tüy bırakmaya başlarsa çöpe atılmaz. Deterjanla veya sabunla yıkanır, kuruduktan sonra tekrar kullanılabilir hale gelir. Kaynar suda bekletilerek temizleme işleminin yapılması da mümkündür. Fakat bu durum renk atmaya yol açabilir. İdeal yıkama derecesi kırktır. Tek başına ve yalnızca su, sabun ile temizlenmelidir. Mutfakta temizliğe çok vakit harcayanların dostu olan bu ürün sayesinde az sürede çok temizlik gerçekleşir. Özellik Mutfak tezgahlarında, plastik saklama kaplarda, emayelerde, çelik yapılı malzemelerde çizmeden kurulama sağlar. Yumuşak bir dokusu vardır. Çamaşır suyu ve yumuşatıcı ile temas ettirilmemelidir. İz bırakmadan ve aynı zamanda ovalamaya gerek bırakmadan temizlik sağlar. Farmasi Mr. Wipes Mikrofiber Dekoratif Mutfak Kurulama Bezi sık dokuma özelliğine sahiptir. Dolayısıyla gözle görülmeyen kiri, havı ,buğuyu, yağ lekelerini, izleri hiç zorluk çekmeden temizler. Aspiratörlerin ve fırının temizliğini sadece su yardımı ile kolaylıkla temizler.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver