Farmasi Farması Mr Wıpes Pas Ve Kireç Sökücü 1000 ml (new 2020)

129,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
129,99 TL
Kurumsal Fatura
129,99 TL
Kurumsal Fatura
129,99 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Farması Mr Wıpes Pas Ve Kireç Sökücü 1000 ml (new 2020)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konsantre formülü sayesinde birikmi?ş kireç, pas ve tortuların
  • Temizlenmesine yardımcı olur. Her çeş?it kiri, pası ve kireci söküp
  • Atar ve çiziksiz parlak bir yüzey bırakarak? ovalamadan temizler,
  • Kolayca durulanır ve kalıntı bırakmaz.
  • Kullanım talimatı: Uygulamalar sırasında eldiven kullanınız. Yoğun kireç bağlamış kaplarda (çelik, teflon, şişe, bardak, sürahi vs. Ürünün bir kısmı direk dökülür. Daha az kireç birikimlerinde ise 1 litre suya 50-100 gr eklenir. Cızırdama sesi kesilince bol su ile durulanır. Bulaşık makinelerinde ise su 50-60°c ye kadar ısıtılır. 100-150 gr kadar ürün eklenir. 20-30 dk çalıştırılır ve durulanır. Lavabo, fayans ve küvetteki inatçı sarı zor lekeleri, badana lekeleri üzerinde 1 litreye 100 ml eklenerek uygulanabilir. 1-2 dakika bekledikten sonra nemli bir bez veya süngerle silinir. Çok kirli yüzeylerde miktar arttırılarak işlem tekrarlanabilir.
Geri Bildirim Ver

Etkili Formüllü Farmasi Mr. Wipes Pas ve Kireç Sökücü

Günlük temizlik işleri evi süpürme, pencereleri silme ve yüzeyin tozunu alma eğiliminde olunur. Ancak daha fazla hijyen ve parlaklık isteyenler daha özel malzemelere yönelir. Bu malzemelerden biri olan Mr. Wipes Bio Home pas ve kireç çözücü, suyla temas eden alanlardaki kireci temizlemek için kullanılır. Çok pratik, zamandan ve emekten tasarruf sağlayan Farmasi Mr. Wipes pas ve kireç sökücü 1000 ml evin her yerinde güvenle kullanılabilir. Farmasi Mr. Wipes pas ve kireç sökücü 1000 ml (new 2020) 586977098 tencerelerde dahi etkilidir. Ürünü kullanmak için ise temizlenecek yüzeye yaklaşık 20 cm mesafeden 2-3 kez püskürtün, süngerle silin ve birkaç dakika bekledikten sonra durulayın. Çok kirli ve yağlı yüzeylerde daha iyi sonuç almak içinse 4-5 dakika bekleyin ve süngerle sıkıca bastırın.

  • İnatçı Pas ve Kirece Karşı
  • Her Alanda Etkili
  • Solmayan Parlaklık

Farmasi Mr. Wipes Pas ve Kireç Sökücü Özellikleri

Kalsiyum sülfat ve magnezyumun karbonat ile birleştirilmesiyle elde edilen Farmasi Mr. Wipes pas ve kireç sökücü 1000 ml (new 2020) içeriği ile özellikle banyo ve lavaboların kireçlenmiş yüzeylerinin geniş alanlarını temizlemek için kullanılır. Suda çözünen kireç miktarı suyun sertliğini oluşturur. Zamanla katılaşan bu kireçler yüzeyde beyaz veya siyah kalıntılar bırakabilmektedir. Yüzeyde kireç oluşumunun ana nedeni ısı olarak bilinir. Bu nedenle ortamdaki sıcaklık ne kadar yüksek olursa kirecin oluşması o kadar fazla olur. Zamanla artan kireç miktarı yüzeyde katmanlar oluşturarak çözülemez durumlar oluşturabilir. Bu nedenle Farmasi kireç çözücü maddeler temizlik rutininin ayrılmaz bir parçasıdır. 586977098 kireç çözücülerin kullanıldığı birçok alan vardır. Bunlardan ilki ev ve ofislerin tuvalet ve banyolarıdır. Bu alanlarda etkili sonuçlar gösteren bu ürün size birçok avantaj sunar.

Farmasi Mr. Wipes Pas ve Kireç Sökücü ile Pratik Kullanım

Lavabo, tuvalet, duş odaları, küvetler vb. temizlik yapılırken dikkat edilmesi gereken yerler olarak bilinmektedir. Farmasi Mr. Wipes pas ve kireç sökücü 1000 ml (new 2020) özellikleri ile kireç, kir ve kalıntıları yumuşatarak kısa sürede çözdürür. Bu tür ürünler kimyasal ürünler olarak sınıflandırılır, bu nedenle temizleyicilere çok dikkat edilmelidir. Kireç çözücü maddeler kullanırken akılda tutulması gereken bazı noktalar vardır. Bu açıdan kireç sökücü kullanırken temizlik eldiveni giyilmesi tavsiye edilir. Çıplak elle yıkandığında, temizleyicinin içerdiği kimyasallar sadece 5 saniye sonra cilt üzerinde etki ederek cilt tahrişine neden olur. Bu nedenle cildin özellikle ellerin bu tür maddelerden korunması gerekir. Ayrıca etkili temizlik için ürünün kullanma talimatlarına uyulması önemlidir. Mümkün olduğunda, kireçli alanın yoğun tabakalar haline gelmeden önce düzenli olarak temizlenmesi tavsiye edilir.

Farmasi Mr. Wipes Pas ve Kireç Sökücü Fiyatları

Farmasi Mr. Wipes pas ve kireç sökücü 1000 ml (new 2020) kullananlar tarafından beğenilen bu ürün, banyoların yanı sıra lavabo, fayans, ocak, fırın kenarı gibi mutfaklarda da kullanılır. Bu tür alanlarda tercih edilen ürün tezgah üzerinde biriken kirecin giderilmesinde de tercih edilmektedir. Bu açıdan ürün hem mutfak lavabolarından hem de diğer seramik yüzeylerden kireç ve sarı kalıntıları giderir. Güçlü formüle edilmiş bu kireç çözücü madde yalnızca kireci gidermekle kalmaz, aynı zamanda tencere ve tavaları da parlatır. Bu avantajlardan yararlanmak için Farmasi Mr. Wipes pas ve kireç sökücü 1000 ml (new 2020) yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilir ve daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.