Farmasi Mr. Wipes Yağ Ve Kir Sökücü 500 Ml

125 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,99 TL
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
134,99 TL
Kurumsal Fatura
149,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Mr. Wipes Yağ Ve Kir Sökücü 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güngör kozmetik sağlık Satıcı Ünvanı: ERCÜMENT GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1617456297878899 Vergi Kimlik Numarası: 4360016760
    Bu ürün Güngör kozmetik sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Limon kabuğu özü ile güçlendirilmiş formülü sayesinde ulaştığı her inatçı yağ ve kir lekesini kolayca yok ettiği yapılan performans testleri ile kanıtlanmıştır
  • mutfak tezgahı, paslanmaz çelik, fayans, seramik yüzeyler, aspiratör, ocak, fırın kenarları ve kapakları, ızgara, fritöz, kurumuş yağ ve yemek kalıntıları, yanmış dibi tutmuş tencerelerde etkilidir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
  • ürün kartında gösterilen üstü çizili ilk fiyat tedarikçi tarafından beslenen perakende satış fiyatıdır.
Geri Bildirim Ver

Temizlikte Etkili Farmasi Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü

Farmasi Mr. Wipes yağ ve kir sökücü 500 ml 337234 farklı alanlarda etkin çözümler sunar. Kalorifer petekleri ve soba içi gibi ulaşılması zor yerlerde de kullanılabilen bu ürün her türlü alanda biriken kiri temizleyebilme özelliğine sahiptir. Bu kapsamda oldukça etkili ve hızlı bir temizlik sürecini deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca Farmasi Mr. Wipes yağ ve kir sökücü 500 ml özellikleri ile yağ kalıntılarını kolayca ve kalıntı bırakmadan temizlemeye yardımcı olur. Buna ek olarak uygulanan yüzeye hızla nüfuz ederek pas oluşumunu engeller. Hermetik olarak kapatılmış kapak yapısı ise insan sağlığını korumada başarılıdır. Güvenli Farmasi Mr. Wipes yağ ve kir sökücü 500 ml içeriği sayesinde hastanelerde, gıda işleme fabrikalarında ve ev ortamlarında güvenle kullanılabilir.

  • İnatçı Kirlere Karşı
  • Güvenli İçerik
  • Kolay Kullanım

Farmasi Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü 500 Ml Özellikleri

Yağ ve kir birikiminin temizlenmesinin çok emek ve zaman gerektirdiğinden şikayet eden kullanıcılar etkili Farmasi yağ ve kir sökücü sayesinde bu kalıntıları hızlı bir şekilde yok ederek hijyenik bir ortam yaratabilirler. Yağ kalıntılarının temizlenmesinde etkin bir çözüm sunan 337234, yüzeyin özelliklerine bağlı olmadan her şekilde kullanılabilir. Bu bağlamda bu ürün kapsamında genellikle mutfak ve banyo gibi bölgeler için tercih edilebilir şeklinde açıklanabilir. Doğal içeriği ve pratik özellikleri sayesinde kullanımı kolay ve hızlı olan bu ürün erişilmesi zor alanlarda da iyi performans gösterir. Aynı zamanda soba, lavabo ve seramik gibi alanlarda hızlı bir etki gücüne sahip olarak yağ, kir ve pasın ortamdan yok edilmesine destek olur. Temizlenmesi zor olan mutfak artıkları için de kullanılabilen Farmasi Mr. Wipes yağ & kir sökücü 500 ml, kalıplaşmış yağların temizlenmesi için oldukça etkili bir çözüm sunar.

Farmasi Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü 500 Ml Kullanımı

Mr. Wipes yağ & kir sökücü 500 ml, çok çeşitli uygulamalarda temizlik maddeleri olarak faydalıdır. Evde yağ ve kirin en çok toplandığı yerler mutfak ve banyodur. Özellikle yemek hazırlarken veya pişirirken çevreyi kirleten yağlar zamanla inatçı lekelere dönüşerek temizliği zorlaştırır. Bu tortular, etkili kimyasallar içeren Farmasi Mr. Wipes yağ ve kir sökücü 500 ml kullanımı yardımıyla ortamdan kolaylıkla uzaklaştırılabilir. Ayrıca mutfak tezgahı, ocak vb. yüzeylerde herhangi bir sağlık tehlikesi oluşturmaz. Fırının iç haznesi ve kapak camı genellikle unlu mamul gibi işlemlerde ve çeşitli yemeklerin pişirilmesinde kullanılır, ancak bunlar aynı zamanda yukarıda belirtilen kirlerin yaygın olduğu alanlardır. Bu alanlar için de kullanılabilen Farmasi yağ ve kireç sökücü, fırının kolayca temizlenebilmesine yardımcı olmaktadır.

Farmasi Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü 500 Ml Fiyatları

Farmasi yağ ve kir çözücüler, mutfak ve banyo gibi ortamlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. İnatçı lekeleri çıkarmak için tercih edilen bu yağ sökücü doğrudan yüzeye uygulanabilir. İçerdiği bitki özleri sayesinde hoş bir koku da yayan bu ürünle parlak bir yüzey elde edebilirsiniz. Farmasi yağ çözücüler daha çok yemek pişirmenin yaygın olduğu mutfaklarda kullanılır. Pişirme sırasında buharla dağılan yağ damlacıkları kiremit duvarlara ve tavana yapışır. Bir süre sonra toz yapışırsa kötü görüntüler ortaya çıkabilir. Bu noktada Farmasi yağ sökücü bu lekeleri çıkarmak için oldukça idealdir. Bunun için ise önce yüzeye püskürtüp ardından bir bezle silebilirsiniz. Ürünü sipariş etmek ve Farmasi Mr. Wipes yağ ve kir sökücü 500 ml kullananlar ve bu kişilerin yorumlarını incelemek için Trendyol’a göz atabilirsiniz.