Farmasi Naturelle Argan Yağlı El Kremi 75 ml.

45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Farmasi Naturelle Argan Yağlı El Kremi 75 ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VAVEYLASTORE Satıcı Ünvanı: HALİME İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760492680
    Bu ürün VAVEYLASTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mucizevi Argan Yağından gelen nemlendirici etkenlerle zenginleştirilmiş Naturelle Argan Yağı El Kremi, cildi beslemeye ve yumuşatmaya yardımcı olur Kadifemsi bir dokunuş sağlar
Geri Bildirim Ver

Farmasi Naturelle Argan Yağlı El Kremi 75 ml

Günlük hayatta kişisel bakımı destekleyen el kremi gibi ürünlere sıklıkla ihtiyaç duyulur. Nemlendirici bir etki yaratarak cildin yumuşamasını sağlayan bu ürünler, aynı zamanda cildin tazelenmesine de yardımcı olur. Farmasi Naturelle argan yağlı el kremi 75 ml, cilde sağladığı hassas bakım sebebiyle müşterilerinin beğenisini kazanır. Cildin rahatlayarak iyileşmesini sağlayan yapısı sayesinde ilgi gören argan yağlı ürün, kolaylıkla emilir ve ciltte yağlı tabakanın oluşmasını engeller. Diğer yağ asitlerine nazaran fazla yağ oranına sahip olan arganlı krem, içerisinde yüksek miktarda E vitamini barındırması sebebiyle de güçlü bir cilt bakımı yaratır. Fas’ta bulunan argan ağaçlarından elde edilen argan yağı, saç ve cilt bakımında öne çıkar. Bu nedenle bu el kremine olan ilgi oldukça fazladır.

  • Yumuşak bir cilt
  • Yüksek E vitamini
  • Kırışıklıklara etkili çözüm

Farmasi Naturelle Argan Yağlı El Kreminin Faydaları

Farmasi Naturelle Argan Yağlı El Kreminin Faydaları

Soğuk havada ellerin üşümesi ve yıpranması kaçınılmaz olur. Aynı zamanda sıcak ya da soğuk suyla sürekli temas halinde olan ellerin yüzeyinde tahrişler meydana gelir. Bu tür sorunlardan kaçınmak ve cildin eski haline dönerek iyileşmesini sağlamak için el kremi kullanımına özen göstermek gerekir. Bu alanda ön plana çıkan Farmasi argan yağlı el kremi, cilde doğal yapısını yeniden kazandırmak ve ciltte oluşabilecek lekelerin önüne geçmek için tercih edilebilecek ürünler arasındadır. Pratik bir kullanım imkanı sunarak size kolaylık sağlayan bu üründen yararlanabilir ve ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Cildi yağlandırmayan yapısı ile cildinizdeki yağ oranının dengelenmesine katkıda bulunan ürün, etkili çözümler sunarak beğeninizi kazanır. Farmasi argan yağlı el kremi kullananlar arasına katılarak ürünün nemlendirici etkisinden yararlanabilir, hasar gören hücrelerinizi tedavi edebilirsiniz. Sadece birkaç damla kremi elinize damlatarak ve masaj yaparak üründen maksimum verim alabilirsiniz.

Farmasi El Kreminin İçeriği ve Hayatınızı Güzelleştiren Yanları

Farmasi El Kreminin İçeriği ve Hayatınızı Güzelleştiren Yanları

Zeytinyağından üç kat fazla E vitamini içeren Farmasi Naturelle argan oil sayesinde elinizde meydana gelen kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz. Günde iki defa kullanabileceğiniz ürünle ellerinize 10 dakika boyunca masaj yapabilir, cildinizin yumuşamasını sağlayabilirsiniz. Bu benzersiz krem; vücutta meydana gelen yanık, leke gibi problemlerin önüne geçer. Tırnak bakımında da oldukça etkili olan ürün, argan yağının sağladığı faydalardan maksimum seviyede faydalanmanıza imkan tanır. Uzmanlar eşliğinde özenle hazırlanan formülü ile aradığınız etkiyi yaratarak memnuniyetinizi kazanır. Ellerde meydana gelen çatlakların önüne geçen 8690131100551 kodlu bu ürün, cildinizin nemlenmesini sağlar. Siz de Farmasi argan yağı kremi ürününü düzenli ve doğru bir biçimde kullanarak sağlıklı bir cilde kavuşabilir, cildin dokusunu koruyarak tahriş olmasını engelleyebilirsiniz. Böylece bebeksi cildinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Farmasi Argan Yağlı El Kreminin Avantajları ve Fiyatları

Farmasi Argan Yağlı El Kreminin Avantajları ve Fiyatları

Elinizde leke oluşmasını engelleyen yapısıyla dikkat çeken ürün, doğal yollardan cilt bakımı yapmak isteyen kişiler için idealdir. Cilt üzerinde bıraktığı etkiyle konforlu bir kullanım imkanı yaratır. Farmasi Naturelle argan yağlı el kremi 75 ml fiyatlarını inceleyerek kampanyalı ürün fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Farmasi argan yağlı el kremi yorumlarına bakarak ürünün özelliklerini inceleyebilir ve indirim seçeneklerine göz atabilirsiniz. Bozuk hücre yapılarını da engelleyen argan yağı, mesane ve prostat kanserlerine neden olan tümörlerin büyümesinin de önüne geçer. Kırışıklıkları daha zayıf hale getirerek belirgin bir şekilde görünmesini engeller. Cildi besleyen yapısıyla bağışıklık kazandırarak dış etkenlere karşı koruma sağlar. Hücreleri yenileyen özelliği sayesinde cildinizde oluşan yanıkların ve lekelerin giderilmesini destekler. Ayrıca mikroplardan kurtulmanızı sağlar. Ergonomik kullanım imkanı sunan bu ürünü Trendyol’dan inceleyerek uygun fiyat avantajlarından yararlanabilir ve bütçenizi zorlamadan sipariş oluşturabilirsiniz.