Farmasi Naturelle Deniz Mineralli Sıvı El Sabunu 300 Ml

159,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
159,99 TL
Kurumsal Fatura
159,99 TL
Kurumsal Fatura
159,99 TL

Ürün Bilgileri

Farmasi Naturelle Deniz Mineralli Sıvı El Sabunu 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu Naturelle seaweed extract & aloe vera hand wash 300 ml Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü: Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml izin belge: Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml ürünü tan-Alize kozmetik ve temizlik ürünleri san. Ve tic. A.Ş. Tarafından üretilmiştir. Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml içindekiler: Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml ürünü içerisinde
  • aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, cocamide dea, glycerin, parfum, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, tetrasodium edta, fucus vasiculosus extract, aloe barbadensis leaf juice, magnesium aspartate, zinc gluconate, copper gluconate, calsiumgluconate, benzyl salicylate, limonene, hydroxycitronellal, cidric acid bulunmaktadır. Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml kullanımı: Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml kullanılışı
  • bir miktar sıvı sabunu avucunuza sıkın, köpürtün ve iyiyce durulayın. Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml yan etkileri: Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml ürününün bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml muhafaza ve uyarı: Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu ürününü tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz. Üretim ve son kullanma tarihi teslim edilen farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu ürünü ambalajı üzerindedir. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız! Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml ürünü açıklaması: Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu Farmasi laboratuvarlarında özel olarak geliştirilmiş farmasi naturelle sea theraphy likit el sabunu, el ve yüz temizliğinde güvenle kullanılabilir. Hassas ciltlilerin ve çocukların kullanımı için uygundur.Gliserin ile zenginleştirilmiş formülü ile cildi yumuşacık yaparken, hoş kokusuyla keyifli bir kullanım sağlar.Içeriğindeki ekstraktlar ve kompleksler sayesinde cildinizi yeniler, besler, nem dengesini sağlar. Farmasi naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu
Geri Bildirim Ver

Farmasi Naturelle Deniz Mineralli Sıvı El Sabunu ile Ellerde Hijyen

Sıvı yağların baz ile karıştırılması ile elde edilen ürünlere sıvı sabun denir. Sıvı sabunlar, bizim ve çevremizin el hijyenini sağlamak amacıyla kullanılır. Cildimize temizlik sunan bu ürün; ev, iş yeri, okul, hastane gibi ortamlarda sıklıkla kullanılır. Çok yönlülük sağlayan sıvı sabun, ellere nazik ve etkili bir temizleme seçeneği sunar. Sıvı sabunların içerisinde nemlendiriciler olduğundan dolayı katı sabunlara oranla daha fazla tercih edilir. Bu özelliğinden dolayı da cilde de nemlendirme etkisi sunar. Sıvı el sabunu üretimi denildiğinde akla gelen markalardan biri de Farmasi’dir. Farmasi naturelle sıvı el sabunu ürünleri, çeşitliliği ve avantajları ile dikkat çeker. Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml 8690131100476 de iyi bir el temizleme seçeneği sunar. Eller, ürün ile yıkandığında etkili bir hijyene kavuşur ve ciltte kuruluk oluşmaz.

  • Etkili El Temizliği
  • Hassas Cilde Uyumlu
  • Virüs ve Bakterilere Karşı Koruma

Her Cilt Tipine Uygun Naturelle Deniz Mineralli Sıvı El Sabunu

Her Cilt Tipine Uygun Naturelle Deniz Mineralli Sıvı El Sabunu 300 Ml

Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml özellikleri bakımından dikkat çeken bir üründür. Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml Farmasi laboratuvarlarında özel olarak üretilmiştir. Ürün hem el hem de yüz temizliği için tercih edilebilir. Hassas cilde sahip olan kullanıcılar ve çocuklar da üründen rahatlıkla faydalanabilir. Kullanım açısından da oldukça rahat bir kullanıma sahiptir. Ürün, hoş bir kokuya sahiptir ve gliserin ile zenginleştirilen formülü ile de cilde nem ve yumuşaklık kazandırır. Ürünün içerisinde yer alan diğer extralar da cildi yeniler, besler ve nem dengesini sağlar. Cildi kurutmayan bir yapıya sahip olan Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml içeriği ile de dikkat çeker. Ürünün içerisinde aqua, sodyum laureth sulfate, sodyum chloride, parfüm, gliserin ve citric asit bulunmaktadır.

Virüs ve Bakterilere Karşı Naturelle Deniz Mineralli Sıvı El Sabunu

Virüs ve Bakterilere Karşı Naturelle Deniz Mineralli Sıvı El Sabunu 300 Ml

Kullanıcılar, işi ya da sosyal hayatı gereği sık sık dışarıda bulunur. Özellikle ortak kullanım alanlarında eller daha çok kirleneceğinden dolayı sık sık yıkanması gerekir. Çünkü el hijyeni direkt olarak insan sağlığı ile ilgili bir durumdur. Katı sabunlara oranla elleri daha fazla temizleyen sıvı sabunlar hem daha fazla hijyen sağlar hem de ellerin kurumasını önler. Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml virüs ve bakterilere karşı koruma sağlayan ve ellerin kurumasını önleyen bir üründür. Ellerin tahriş olmamasını sağlayan ürün, her yaştan insanın güvenle tercih edebileceği bir seçenektir. Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml kullananlar, ürünün antibakteriyel bir yapıda olduğunu ve etkili bir el hijyeni sağladığını bilmelidir. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen kullanıcılar, Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml yorumları kategorisini de inceleyebilir.

Naturelle Deniz Mineralli Sıvı El Sabunu 300 ml ile Etkili Temizlik

Naturelle Deniz Mineralli Sıvı El Sabunu 300 Ml ile Etkili Temizlik

Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml kullanımı da oldukça kolaydır. Ürün, 300 ML tüp içerisinde yer alır. Tüp içerisinde yer alan sıvı sabunu bir miktar avucunuza sıkarak köpürtebilirsiniz. Elinizin her köşesini detaylı bir şekilde yıkadıktan sonra ise bol su ile durulayabilirsiniz. Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml avantajları ise içerisinde herhangi bir yan etki barındırmamasıdır. Bu özelliğinden dolayı da güvenle kullanmak için uygundur. Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml fiyatları ise tüm detaylarıyla sayfamızda yer almaktadır. Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml satış fiyatını satıcı firma belirlemektedir. Hem fiyatı hem de sunduğu avantajlar ile kullanıcıları memnun eden Naturelle deniz mineralli sıvı el sabunu 300 ml hakkında daha fazla bilgi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.