Farmasi Style N Go Düz Saçlar İçin Saç Bakım Kremi 200 ml

79,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
69,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Style N Go Düz Saçlar İçin Saç Bakım Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLIKLER : Miktar: 200 ml
  • Metropol yaşantısının yoğunluğu bazen gün içerisinde insanların saç bakımına gerektiği kadar önem veremiyor olmasına neden olmaktadır. Saçların bakımı hem sağlık için hem de fiziksel görüntünün kusursuz olabilmesi açısından bir hayli önemlidir. Bunu sağlayabilmek adına gün içerisinde saatler boyunca vakit ayıramıyor olmanızı anlıyoruz. Bunun için normalde harcamanız gereken zamanın azalmasına olanak sağlayacak, ufak dokunuşlarla saçların korunmasına yardımcı olabilecek bakım kremleri tercih edebilirsiniz. Piyasada pek çok farklı firma tarafından farklı ürünler satışa sunulmuş olsa da bizler bu yazımız içeriğinde uygun fiyatı ve farklı özellikleri ile dikkatleri üzerine çekecek Farmasi Style‘n Go Düz Saçlar İçin Saç Bakım Kremi hakkında bilgiler vereceğiz. Farmasi Style‘n Go Düz Saçlar İçin Saç Bakım Kremi Özellikleri Farmasi Style‘n Go Düz Saçlar İçin Saç Bakım Kremi adından da anlaşılacağı üzere Farmasi firması tarafından geliştirilmiştir. Farmasi insanların marka alışkanlıklarını komple değiştirecek düzende kaliteli ürün formülleri ve uygun fiyatları ile son dönemlerde marka bilinirliğini bir hayli artırmayı başarmıştır. Kaliteyi uygun fiyata alabilmek kişinin her sektörde kolaylıkla başarabileceği bir durum olmasa da kozmetik ve kişisel bakım kategorilerinde Farmasi sayesinde bu başarılabilir kılınmıştır. Üretimin yerli olması ve direkt satış teknikleri tercih ediliyor olması sayesinde düz saçlar için ihtiyaç duyulan saç bakımı Style‘n Go Saç Bakım Kremi ile muadil ürünlere nazaran oldukça makul rakamlarla satın alınabilmektedir. Saçların gün içerisinde günün başlangıcında olan şekillerini kaybetmesine elektriklenmeler neden olmaktadır. Elektriklenmenin önlenmesi saçların şeklinin uzun süre kalıcılığını koruması açısından önemlidir. Farmasi Style‘n Go Düz Saçlar İçin Saç Bakım Kremi saçların uzun süre şeklini korumasını elektriklenmenin önlenmesi ile sağlamaktadır. Müşterilerin beklentilerine göre şekillendirilen formülü sayesinde saçların pürüzsüz, ipeksi ve yağlanmadan uzun süre kalmasını sağlamaktadır. Farmasi Style‘n Go Düz Saçlar İçin Saç Bakım Kremi Kullanım Şekli Ürünün kullanım esnasındaki miktarı saçların uzunluğuna göre belirlenmelidir. İlk kullanımlarda oranı belirlemekte zorlanıyor olsanız da sonradan eliniz alışkanlık kazanacaktır. Ürün gerektiği kadar avucun içine alındıktan sonra saç diplerine değdirilmeden uçlarına ve boylarına uygulama yapılmalıdır. Uygulama sonrasında saçlar taranmalı ve ardından dilediğiniz gibi şekillendirilmelidir. Ürünün kullanım sonrasında herhangi bir durulamaya gerek yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Form Durulanmayan Krem
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
Geri Bildirim Ver