Farmasi Vfx Pro Cc Krem Mor 25 Ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
9 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
9 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1.500 TL'ye 50 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
9 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
180 TL160 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Vfx Pro Cc Krem Mor 25 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞekerKozmetik Satıcı Ünvanı: ŞEYDA KATMERLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5280765992
    Bu ürün ŞekerKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildini canlandırır! Mor pigmentleri sayesinde sarı tonları nötralize ederek donuk ve solgun cilt görüntüsünü alır. Bu krem, cilt tonunu doğal bir şekilde dengeleyerek sağlıklı ve aydınlık bir cilt görünümüne ulaşmanızda yanınızda... Temiz cilt üzerine, ince bir tabaka halinde sürün. Makyaj altına uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Renk Mor
  • SPF Korumasız
  • Görünüm Mat
  • Kapatıcılık Yüksek
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Krem
  • RGB #785A96
Geri Bildirim Ver

Farmasi VFX Pro Cc Krem Mor ile Yüksek Kapatıcılık

Açılımı “colour correcting” ya da “complexion correcting” olarak bilinen CC kremler, cilt tonunu dengelemek ve düzenlemek amacına hizmet eden bakım ürünleridir. Asya menşeili bu kremlerin içeriklerinde yer alan ürünlerin özelliklerine göre CC kremlerin de işlevi değişebilmektedir. Pek çok renk alternatifi bulunan CC kremlerden bazıları ve sıklıkla tercih edilenleri yeşil, pembe, sarı renkli seçeneklerdir. Kızarıklıkları kapatmak ve nötrlemek için kırmızının karşıt rengi olan yeşili, gözaltında oluşan mor rengi hafifletmek için pembe ya da turuncu tonlarını, kahverengi cilt lekelerinin görüntüsünü azaltmak için ise sarı tonlarındaki CC kremleri tercih edebilirsiniz. Cildinizin doğal bir parlaklık kazandırmak istiyorsanız ise mor renkli CC kremleri seçebilirsiniz. Mor renk, ciltteki sarı tonları nötralize ederek solgun ve cansız görüntüyü azaltır. Piyasa içinde bu amaç doğrultusunda sizlere sunulmuş olan CC kremler arasında bulunan Farmasi VFX Pro CC krem kullanıcıların severek kullandığı CC kremlerdendir. Cilt tonunu doğal bir şekilde nötrlemeye destek olan bu CC kremi, makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz.

  • Cilt Tonunu Eşitler
  • Parlak Cilt Görüntüsü
  • Pratik Kullanım

Farmasi VFX Pro CC Krem Cilt Tonunu Eşitler

Yüksek kapatıcılık sağlayan diğer cilt ürünlerine kıyasla yapısı dolayısıyla daha ince ve eşit bir görüntü sağlamaya yardımcı olan CC kremleri, günlük makyajlarınızın altına bir makyaj bazı gibi uygulayarak kullanabilirsiniz. Sağlıklı, parlak ve taze bir cilt görüntüsü oluşturmaya yardımcı CC kremlerden biri olan Farmasi VFX CC krem temiz cilde ince bir tabaka halinde sürüldüğünde doğal bir ışıltı kazandırarak cilt rengini eşitler. İçeriğindeki mor pigmentler, ciltteki sarı tonları nötrleyerek dengeli bir cilt tonu kazandırmaya destek olur. Farmasi VFX Pro CC krem mor 25 ml ölçüsünde sizlerle buluşur. Günlük kullanımlarınıza kolaylıkla uyum sağlayacak olan CC kremi, günlük makyaj rutinlerinize makyaj bazı olarak dahil edebilir, cildinizin pürüzsüz ve sağlıklı gözükmesini sağlayabilirsiniz. Likit olarak bulunan bu ürün cildinize kolaylıkla uyum sağlar ve cilt tonunuzu dengeler. Farmasi CC krem kullanarak koşuşturmalı ve yorucu geçen günlerde yüzünüzde oluşan yorgun ifadeyi hafifletebilir ve enerjik bir cilde sahip olabilirsiniz.

Yeni Makyaj Bazınız Farmasi VFX Pro CC Krem

Tüm cilt tiplerindeki cilt tonu eşitsizliğine gidermek amacıyla üretilmiş olan CC kremler, yapılarının daha hafif ve ince olması sebebiyle diğer cilt ürünlerine göre daha çok tercih edilebilmektedir. Aynı zamanda güneşten koruyucu içerikler de barındırabilirler. Bu sayede cilt tonunuzu eşitlerken aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarından da korunabilirsiniz. Nemlendirici etkisi ile cilde aynı anda bakım da yapan Farmasi VFX Pro CC krem mor 25 ml içeriği mor pigmentler barındırır. Böylelikle cildinizde oluşan solgun ve yorgun görüntünün hafiflemesine yardımcı olur. Aynı zamanda sarı lekelerin de nötrlenmesini sağlayan Farmasi VFX Pro CC krem, cilt tonunu doğal bir şekilde dengelemeye destek olur ve sağlıklı bir cilt görüntüsü oluşturur. Farmasi VFX Pro CC krem mor 25 ml özellikleri arasında makyaj bazı olarak da kullanılabilir olması da sayılabilir. Günlük makyajınızı yapmadan önce Farmasi CC kremi cildinize kolaylıkla uygulayabilir, cildinizin sağlıklı bir şekilde gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Farmasi VFX Pro CC Krem ile Dengeli Bir Cilt Tonu

Yaz aylarında hafif makyajlar pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Cildin nefes alması, güneşten korunması, yeterli bir şekilde nemlendirilmesi ve yağlı görünmemesi genel olarak önemsenir. Diğer makyaj malzemelerine ve bakım ürünlerine kıyasla ince bir yapıya ve hafif formüle sahip olan Farmasi VFX Pro CC krem pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Likit yapısı sayesinde cilde kolaylıkla uyum sağlar. Her cilt tipi için uygun olan bu CC kremi dört mevsim de çeşitli amaçlarla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizler de Farmasi VFX Pro CC krem ile cilt tonunuzu sağlıklı bir görüntü oluşturacak şekilde dengelemek istiyorsanız Trendyol’dan VFXCCMOR ürün kodu ile Farmasi VFX Pro CC krem mor kullananlar tarafından yapılmış yorumlara göz atabilir ve ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürünü daha önceden deneyimlemiş olan kişiler tarafından yapılmış yorumlara Farmasi VFX Pro CC krem mor 25 ml yorumları ve değerlendirmeleri kısmından ulaşabilir, ürünü kendinize uygun buluyorsanız sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.