3
Maskara kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Farmasi Zen Maskara 8 ml 8690131768577

89,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (51)
16 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
89,98 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
87,99 TL
16 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
3 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
4 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Zen Maskara 8 ml 8690131768577

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zen maskara geliştirilmiş formülü ve taraklı silikon fırçası ile kirpiklerinizi belirgin şekilde uzatır, hacim verir
  • kirpiklerinize yoğun siyah renk verir
  • ürün %100 orijinaldir

Ürün Özellikleri

  • Boy Mini Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Farmasi Zen Maskara 8 ml

Farmasi’ye ait Zen maskara ürünü, kirpiklerin hacimli bir görünüm kazanmasını sağlar. Zen maskara 8 ml 8690131768577 geliştirilmiş formülü ile kirpiklerin daha uzun görünmesine yardımcı olur. Farmasi Zen maskara kullananlar ürünün fırça özelliklerinden ve uygulama kolaylığından memnun kalır. Kirpiklerinizin gün içerisinde birbirine yapışmamasını sağlayan zengin içeriği, kalıcılık sağlar. Zen rimel fırçası yüksek pigmentasyonu ile göz renginizi ve göz şeklinizi ortaya çıkarır. Esnek maskara fırçası sayesinde tüm kirpiklerde kavrama sağlayarak daha uzun ve hacimli bir görünüm elde edebilirsiniz. Uygulama sırasında dipten uca kadar kıvırarak kullanım sağlayabilir, dilerseniz iki kat uygulayarak daha uzun ve hacimli bir şekle sokabilirsiniz. Farmasi Zen maskara fırçası tek katta bile koyu bir görünüm elde etmenizi sağlar. Tek kat uygulama yaparak doğal ve koyu bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Siyah renk
  • Taraklı silikon fırça şekli
  • Kolay kullanım

    Farmasi Zen Maskara Özellikleri

    Farmasi Zen Maskara Özellikleri

    Zen maskara ucu kullanarak kirpiklerin daha hacimli görünmesini sağlayabilirsiniz. Siyah rengiyle kirpiklerinizin daha siyah ve yoğun gözükmesine yardımcı olur. Zen maskara kullananlar ürünün taraklı silikon fırça ucundan memnun kalır. Kirpiklerin daha uzun görünmesi amacıyla tercih edilen Zen maskara özellikleri şu şekildedir. 8 ml içeriğe ve geliştirilmiş zengin bir formüle sahiptir. Farmasi Zen maskara suya dayanıklı mı sorusunun cevabı ise iki kat uygulama sonrasında suya karşı daha dayanıklı bir hale gelir. Suya dayanıklı yapısı ile yaz günlerinde pratik bir kullanım sağlar. Ayrık veya bitişik bir kirpik görünümü elde edebilir, dipten uca kadar etkili sonuçlar alabilirsiniz. Zen maskara, kirpiklerin daha siyah ve koyu görünmesine yardımcı olur. Göz renginizi belirginleştirerek makyajınızı daha doğal bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Uygulama sonrası temizlerken kirpik dökülmesi problemi yaşamanızı önler.

    Farmasi Zen Maskara Kullanımı

    Farmasi Zen Maskara Kullanımı

    Zen maskara yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kozmetik ürünler kadın müşterilerin beğenisini kazanır. Belirgin bir kirpik görünümüne sahip olmak ve makyajınızı daha uyumlu hale getirmek için ürünü satın alabilirsiniz. Farmasi Zen maskara fiyatı her bütçeye hitap edecek şekilde satışa sunulur. Ürünü satın alarak günlük veya özel günler için rimel ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Diğer makyaj malzemeleri ile beraber uyum içerisinde kullanılır. Siyah rengiyle kirpiklerde canlı bir görünüm oluşmasına yardımcı olur. Tek katta bile kirpiklerin daha siyah ve hacimli görünmesini sağlar. Farmasi Zen maskara 8 ml ürün miktarına sahip bir kozmetik ürünüdür. Kısa ve seyrek kirpiklerde bile etkili sonuç almaya yardımcı olur. Farmasi Zen maskara hacim etkisini artırmak, kısa kirpiklerin daha dolgun ve uzun görünmesini sağlamak için esnek ve fırçalı bir yapıda üretilir.

    Uygun Fiyatlı Zen Maskara Modelleri Trendyol’da

    Uygun Fiyatlı Zen Maskara Modelleri Trendyol’da

    Markaya ait kozmetik ürünlerden olan maskara modeli, sahip olduğu özellikler ve pratik kullanımıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Zen maskara Farmasi kullananlar ürünün tasarımından memnun kaldığını dile getirir. Tasarımı ile kirpiklere dipten uca kadar belirginlik kazandırır. Doğru maskara seçimi yapmak, makyajın yüzde doğal bir görünüm oluşturması için önemlidir. Daha kusursuz ve orantılı bir makyaj için maskara tercihinizi dikkatli bir şekilde yapmalısınız. Farmasi kozmetik ürünleri ile kadın müşterilerin beğenisini kazanır. Sağlıklı içeriği ile göz sağlığını koruyarak günlük ve özel makyajlarınızı yapabilirsiniz. İster abartılı bir göz makyajı, ister sade makyaj için Zen maskara modelini tercih edebilirsiniz. Farmasi Zen maskara yorumlar ve ürün seçenekleriyle müşterilerin beğenisine sunar. Uygulaması ve temizlemesi oldukça kolay olan ürün, göz sağlığını korur. Zen maskara fiyat ve özelliklerini değerlendirebilirsiniz.