8
Oto Bakım Seti kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Fast Liquid Trım 500 ml Plastik Yenileyici Onarıcı Parlatıcı | Araç Seramik Wax 125 gr

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fast Liquid Trım 500 ml Plastik Yenileyici Onarıcı Parlatıcı | Araç Seramik Wax 125 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fast LiQuid Araç Bakım Ürünleri Satıcı Ünvanı: GONCA OĞUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7640589824
    Bu ürün Fast LiQuid Araç Bakım Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TRIM, plastik yenileyici otomobillerin iç ve dış aksamlarındaki solmuş plastikleri yenileyerek, UV ışınları ve çevre etkenlerine karşı koruyan yeni nesil onarıcı ve parlatıcıdır. Genel Özellikler Boyasız, solmuş tüm plastik aksamları yenileyerek eski görünümüne çevirir. İç ve dış tüm plastik parçalarda güvenle kullanılabilir. Uygulanan yüzeyde yağlı bir doku bırakmaz. Antistatik formülü toz birikimini geciktirir. Sert ve rahatsız edici bir koku içermez. Parçalarda beyazlamaya neden olmaz. Uzun süre kalıcıdır. Zamanla etkisi azaldığında bile parça halen siyah, orijinal görünümünde kalacaktır. Kullanım Şekli Plastik parçaları bir temizleyici yardımı ile temizleyin ve tamamen kuru olduğundan emin olun. Ardından aplikatör süngerine 4-5 damla kadar damlattıktan sonra yüzeye eşit bir şekilde yayın. Dış plastiklerde etki süresinin kısalmaması için pH Nötr şampuanla yıkanması tavsiye edilir. Ceramic Wax: Aracınıza mükemmel bir görünüm kazandıran, elle basit uygulanabilir, seramik etkili WAX cila. 150 ml 15 araç için yeterlidir. Genel Özellikler: El ile basit uygulama, hızlı sonuç İçeriği seramik bileşenleri sayesinde aracınızın boyasına derin bir parlaklık katar. Yüksek su iticilik kazandırır. Aracınızın boyasını güneşin zararlı ışınlarından korur.
  • Seramik kaplamaya zarar vermez. Amatör ve profesyonel kullanıcılar makine gerektirmeksizin el ile uygulama yapabilir. UYGULAMA ŞEKLİ Temiz ve kuru aracınızın yüzeyine ince bir kat şeklinde sürün ve ardından 30-45 dk. gölgede olacak şekilde bekleyin. Gerekli süre geçtikten sonra yüzeyi herhangi bir cila bezi yada mikrofiber bez ile silerek parlatın.
Geri Bildirim Ver

Fast Liquid Trim 500 ml Plastik Yenileyici Parlatıcı

Güneş altında kalan plastikler sıcaktan dolayı yıpranarak renklerinde ve yapısında bozulma gösterebilir. Özellikle de sürekli güneş altında kalan arabaları güneşten korumanın çok mümkün olmadığı durumlarda parça değişimi veya yenileme isteği olabilir. Bu tür istekleriniz düşünülerek sizler için pratik bir çözüm olan plastik yenileyici aparatlar geliştirilir. Fast Liquid Trim 500 ml plastik yenileyici parlatıcı otomobillerinizde yer alan ve yıpranan plastik bölmeler için oldukça pratik bir çözümdür. Otomobillerin iç veya dış bütün plastik alanlarında kullanılabilen plastik yenileyici, ergonomik yapısıyla oldukça kullanışlı bir üründür. Yeni gibi bir görünüm kazandıran yapıştırıcı sayesinde sizler de arabaları oldukça masrafsız bir şekilde yenileyebilirsiniz. Fast Liquid yapıştırıcı UV ışınlarını plastik parçalardan koruma özelliği göstererek parçalar ilk günkü gibi yeni görünür.

  • Uzun süre kalıcı
  • Plastikler yeni gibi
  • Kullanımı kolay

Fast Liquid Plastik Yenileyici ile Arabalara Yenilik Katın

Fast Liquid Plastik Yenileyici ile Arabalara Yenilik Katın

Güneş ışığına maruz kalan plastikler zaman içerisinde renklerini kaybetmeye ve yapılarının bozulmasına mahkumdur. Gün boyu güneş altında kalan arabaların plastik parçaları zamanla deforme olarak kötü bir görünüme sahip olabilir. Trim Fast Liquid kalitesi ile üretilen plastik yenileyici yapıştırıcı güneş solmalarını ve çevreye bağlı etkenlerden kaynaklanan sorunları gidermeye çalışır. Genel olarak otomobillerin iç ve dış tüm plastik parçalarında boyası gitmiş, solmuş ve yıpranmış tüm kısımları yenileyerek eski görünümünü kazanmasına yardımcı olur. Fast Liquid lastik parlatıcı geliştirilen antistatik formülü toz birikmesinin önüne geçer ve uygulanan yüzeyde yağlı bir his bırakmaz. Oldukça kullanışlı olan plastik parlatıcı sayesinde yıpranan kısımları anında onarabilir ve eski görünümüne kazandırabilirsiniz. Sert ve rahatsız edici olmayan kokusuyla parçalarda beyazlamaya neden olmadan plastiğin kendi rengini kazanmasına yardımcı olur.

Pratik Çözüm Plastik Yenileyici Fast Liquid Kullanımı

Pratik Çözüm Plastik Yenileyici Fast Liquid Kullanımı

Plastik yenileyici yapıştırıcı otomobilleriniz için üretilen pratik kullanım odaklı üründür. Sizlerin isteklerine göre üretilen yapıştırıcı sayesinde araçlarınız ilk günkü parlaklığına kavuşur. Kullanacağınız alana Liquid Trim dökmeden önce yüzey temizleyici veya şampuan ile temizlemeniz gerekir. Plastik parçaları yüzey temizleyici ile temizledikten sonra eski boya kalıntısı gibi şeylerin kalmadığından emin olmanız önemlidir. Tamamen kuruyan alana 4 ila 5 damla damlatılan parlatıcıyı süngere dökerek aplikatör süngeri yardımıyla tüm yüzeye eşit şekilde yayabilirsiniz. Ph dengeli şampuan ile yıkanarak kullanılan dış alanlarda ürün kalıcılığı 1 ay, iç plastiklerde de 3 ay boyunca orijinal rengini korumaya devam eder. Fast Liquid Trim 500 ml plastik yenileyici parlatıcı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında diğer müşterilerin görüşlerini inceleyebilirsiniz.

Otomobillerin Tüm Plastik Yüzeylerini Yenileyen Parlatıcı

Otomobillerin Tüm Plastik Yüzeylerini Yenileyen Parlatıcı

Güneşten etkilenen otomobile ait plastikleri alanları yenilemeyi amaçlayarak üretilen Fast Liquid parlatıcı 500 ml’ lik şişelerde sizler için satışa sunulur. Müşteri odaklı üretilen ürünü aracınıza ait iç ve dış alanlarda kullanabilirsiniz. Ürüne su ya da esans gibi karışım uygulamadan süngere dökerek kullanmanız tavsiye edilir. Ağır kokuya sahip olmayan ürünü belirtilen ölçüde kullandığınız sürece gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürünün kullanımı sayesinde uzun süreli parlaklık ve renk kalıcılığı sağlanmış olur. Ürün, iç ve dış tüm boyasız plastik alanlarda torpido, tampon, konsol gibi alanlarda etkilidir. Araç boyasına zarar verecek içeriğe sahip değildir. Bu yüzden rahatça kullanabilirsiniz. Siz de güneşte deforme olan araba parçalarını yenilemek isterseniz ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz. Fast Liquid Trim 500 ml plastik yenileyici parlatıcı fiyatı müşterileri memnun eder. Araçlarınızı yenileyebilecek bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.