1
Kuru Boya Kalemi kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Fatih 12 Renk Kutulu Kuru Boya Tam Boy 33112

68,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (129)
12 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
51,52 TL
12 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
80 TL'ye %10 İndirim
2 Adet ve Üzeri %8 İndirim
Kurumsal Fatura
54,60 TL
12 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
800 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER
Geri Bildirim Ver

Fatih FA33112 12 Renk Tam Boy Kuru Boya

Fatih FA33112 12 renk tam boy kuru boya, set hâlinde satışa sunulan son derece kullanışlı bir üründür. Türkiye'de kırtasiye alanında uzun yıllardır hizmet veren Fatih, kaliteli ve güvenilir ürünleri ile tanınır. Markanın 12'li tam boy kuru boya seti de hem güvenli hem de kaliteli ürünlerinden biridir. Özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencileri, resim dersleri ve diğer okul faaliyetlerinde bu kalem setini gönül rahatlığıyla kullanabilir. Ürünün kaliteli özelliklerinin yanı sıra tam boy olması da her yaştan kullanıcının resim ve boyama işleri için bu seti kullanabilmesini sağlar. Set içerisinde yer alan renkler, geniş bir çeşitlilik sunar. Söz konusu boya setinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • 12 renk boya
  • Tam boy kalemler
  • Çocukların kullanımına uygun yapı

Fatih Kuru Boya 12 Renk Tam Boy FA33112 Özellikleri Nelerdir?

Fatih Kuru Boya 12 Renk Tam Boy FA33112 Özellikleri Nelerdir?

Fatih 12'li tam boy kuru boya, pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Ürün, 12 farklı renk boya kaleminden oluşan bir settir. Kalemler, karton bir kutu içerisine tek sıra hâlinde dizilidir. Bu kutu sayesinde kalemleri muhafaza etmek oldukça kolaydır. Kalemler, kullanıldıktan sonra tekrar kutusu içerisine yerleştirilerek uzun yıllar saklanabilir. Böylelikle gün içerisinde ürünü taşımak da çok daha kolay bir hâl alır. Paket içerisinde 12 adet farklı renkte kalem yer alır. Bu kalemlerin uçları ile gövdesi aynı renge sahiptir. Kalemlerin yüksek pigmentasyonu sayesinde kapatıcılıkları da oldukça yüksektir. Fatih kuru boyalar ile kâğıt üzerine yapılan resimler, net ve belirgin bir görüntüye kavuşur.

Fatih Kuru Boya 12 Renk Tam Boy FA33112 Yapısı Nasıldır?

Fatih Kuru Boya 12 Renk Tam Boy FA33112 Yapısı Nasıldır?

Fatih FA33112 12 renk tam boy kuru boya, son derece dayanıklı yapısal özelliklere sahiptir. Set içerisindeki kalemler, uzun ve üçgen şeklinde tasarlanmıştır. Üçgen gövde sayesinde ürünler, konulduğu yüzeylerden yuvarlanarak yere düşmez. Böylelikle düşme sebebiyle oluşan iç kırılmalar da engellenmiş olur. Kalemlerin uçları kolaylıkla açılabilir. Uçların açılması esnasında kalemlerin gövdelerinde çatlama ve benzeri deformasyonlar meydana gelmez. Fatih 12'li kuru boya seti içerisinde yer alan kalemlerin uçları da kırılmalara karşı ekstra dayanıklıdır. Yanlış kalemtıraş seçimi ya da boyama esnasında fazla baskı uygulama gibi durumların her birine karşı özel olarak geliştirilmiştir. Kalemlerin dış kaplamasında da çevre dostu ürünlere yer verilmiştir. Özellikle cilt ile temas ettiği yüzeylerinde daha sağlıklı ve koruyucu bir yapı mevcuttur.

Fatih Kuru Boya 12 Renk Tam Boy FA33112 Ergonomik midir?

Fatih Kuru Boya 12 Renk Tam Boy FA33112 Ergonomik midir?

Fatih FA33112 12 renk tam boy kuru boya, son derece ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu boya seti, özellikle çocuklara oldukça konforlu bir kullanım vadeder. Bunun yanı sıra her yaş grubundan kullanıcıya da el, parmak ve bileklerde herhangi bir ağrıya sebebiyet vermeden boyama yapma keyfi sunar. Kalemlerin gövde tasarımı sayesinde ürünler kolay bir şekilde kavranabilir. Ayrıca dış yüzeyin sahip olduğu özel doku sayesinde de ürünün elden kayması engellenir. Kalemlerin yüksek kalitedeki uçları sayesinde fazla bastırmaya gerek kalmaksızın istenen renk kolayca kâğıda aktarılır. Kalem uçları, uygulama yapılan kâğıt üzerinde yırtılmaya da delinme gibi hasarların oluşumunu da engeller. Dilerseniz Fatih FA33112 12 renk tam boy kuru boya yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kuru boyalara sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.