Fatih 6 Renk Yarım Boy Kuru Boya Kalemi 33006

49,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
300 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
37,50 TL23 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
450 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fatih 6 Renk Yarım Boy Kuru Boya Kalemi 33006

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Office Satıcı Ünvanı: MAHİDE DÜNDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6020418734
    Bu ürün Smart Office tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fatih Kuruboya 6 Renk Yarım Boy Elleri yormayan ergonomik üçgen gövde.
  • Elin kaymasını engelleyen yumuşak tutuş.
  • Parlak canlı ve örtücü renkler.
  • Uç kırılmasına karşı direnci artıran özel yapıştırma sistemi.
  • Çevre dostu, su bazlı vernikle kaplanmış gövde.
  • Kolay açılır.
  • Uç açılma esnasında gövde çatlama yapmaz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Fatih Kuru Boya Kalemi Küçük Yarım Boy 6 Renk

Fatih markasının ürünlerinden biri olan Fatih kuru boya kalemi 6 renk yarım boyutlu yapısıyla yeni bir kuru boya kalemi setidir. Bu setteki kalemlerin yarım boy olmasının sebebi, kuru boya kalemlerinin hitap ettiği kesimlerden olan okul öncesi ve ilkokul yaş grubunun kolay kavramasını sağlamaktır. Fatih kuru boya kaleminin yarım boy olması sayesinde 6 - 9 yaş grubundaki çocukların motor becerilerinin gelişmesinde yardımcı olur. Motor becerilerinin gelişme dönemi olan bu dönemde çocukların gelişiminde parmaklarında oyuk ve yamukluk gibi sorunların olmasını engeller. Böylece sağlıklı bir ürün olma özelliğindedir. Bu özelliğinin yanı sıra kanserojen madde içermeyen ürün olarak beğenisini ve güvenini kazanan bir markadır.

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli renk pigmenti
  • Kaliteli ve uzun ömürlü boyalar

Çocuk Sağlığını Destekleyen 6 Renk Yarım Boy Kalemler

Çocuk Sağlığını Destekleyen 6 Renk Yarım Boy Kalemler

Uzun yıllardır adından söz ettiren Fatih markasının farklı boylarda ve farklı sayılarda boya kalemi setleri bulunur. Bu setlerden biri de Fatih kuru boya kalemi yarım boy 6 renk küçük olarak bilinir. Bu 6 renkli setin içerisinde temel renkler olarak da bilinen siyah, kahverengi, yeşil, mavi, kırmızı ve sarı renkleri bulunur. Okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve lise kademelerinde bulunan resim derslerinde kullanılan boyaların kalitesi çok önemlidir. Fatih kuru boya kalemi 6 renk sayesinde temel boyama işlemlerine yetecek renklere sahip olabilirsiniz. Yoğun renk pigmenti sayesinde boyayı kullandığınızda tek kat boyama işlemi yeterli olur. Ayrıca silmek istediğiniz kısımlarda da kalıntı bırakmayarak kolayca silinir. Böylece yoğun renk görünümünün yanı sıra kolay silinebilir olmasıyla piyasadaki ürünlere göre tam bir fiyat performans ürünü olarak görülür.

Fatih Kuru Boya Kaleminin Uygun Fiyat Seçenekleri

Fatih Kuru Boya Kaleminin Uygun Fiyat Seçenekleri

Fatih markası yarım boyutlu paketiyle okulöncesi ve ilkokul öğrencilerinin kullanması için uygundur. Yarım boyutlu olması sayesinde çocukların kalemi kolay tutabilmesini sağlar. Boyutu yüzden de muadil kalemlere göre daha uygun Fatih kuru boya fiyatlarıyla da satın alanların bütçelerini zorlamaz. Kullananların memnun kaldığı ve öğretmenler tarafından önerilen bir marka olan Fatih, yarım boyutlu kalemleri sayesinde küçük yaş grubuna hitap etmeyi amaçlar. Okul öncesi ve ilköğretim yaş grubundaki çocuklar için ince motor becerileri çok büyük önem taşır. Bu yüzden bu yaş grubundaki çocukların kalemi kavraması ve kalemi tutuşu çok önemlidir. Fatih kuru boyalar yarım boyutlu paketleri sayesinde küçük çocukların el boyutuna uygun olarak üretilir. Bu yüzden Fatih kuru boya kalemi küçük yarım boy 6 renk çocuklar için çok kullanışlıdır.

Kaliteli Kuru Boya Kalemlerinde İndirimli Fiyatlar Trendyol’da

Kaliteli Kuru Boya Kalemlerinde İndirimli Fiyatlar Trendyol’da

Piyasadaki kuru boya çeşitlerinde farklı paketleme ve boyut seçenekleri bulunur. Bu seçeneklerde de fiyat farkları ortaya çıkar. Satın alırken fiyat odaklı değil kalite odaklı araştırmalar yapmak gerekir. Kullanım alanını belirledikten sonra kuru boya çeşitlerini karşılaştırabilirsiniz. Seçeceğiniz boya kaleminin kolay tutulabilir olması son derece önemlidir. Kolay kavranamayan ve tutulamayan kalemler kullanılırken elde ağrı gibi sorunlar ortaya çıkarır. Seçeceğiniz boya kaleminin içeriğinde kanserojen madde olmadığına dikkat edebilirsiniz. Çünkü kanserojen maddeler insan sağlığında hormon sisteminde ve bağışıklık sisteminde kalıcı sorunlara sebep olabilir. Kalemin CE belgesini ve yaş işaretlerini öğrenerek de hitap ettiği yaş grubuna göre seçim yapabilirsiniz. Bu ve bunun gibi kriterlere uygun Fatih kuru boya kalemlerine seçimlerinize yer vermeden önce Fatih kuru boya kalemi küçük yarım boy 6 renk yorumlarına bakabilirsiniz.