3
Pastel Boya kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Fatih Pastel Boya 12 Renk King Size Fa34012pb12rks

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (107)
9 saat 24 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
800 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
21 saat 24 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
20 saat 24 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
9 saat 24 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
72,98 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fatih Pastel Boya 12 Renk King Size Fa34012pb12rks

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Art Kırtasiye Satıcı Ünvanı: UFUK AKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0410594632
    Bu ürün Art Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12'li fatih pastel boya yeni formül 12 renk king sizeetkileyici parlak renkleriyle çocukların dikkatini çekmeyi başaran fatih pastel boya seti özel tasarımlı kutusu içerisindedir. Yenilenen formülüyle harikalar yaratır. 12 farklı renk seçeneği set içerisinde mevcuttur. Dağılma ve ufalanma yapmaz. Tüm renkler maksimum kapatıcılık sağlar. Renkleri karıştırarak farklı renkler elde etmek mümkündür. 40 Derece Sıcaklığa kadar dayanır, erimez. Kuru ve serin bir alanda saklanması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Fatih FA34012 12 Renk Pastel Boya

Çocukların sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi için göz önünde bulundurulması gereken unsurlar mevcuttur. Küçük yaşta çizim ya da boyama yapmak, zihinsel gelişime katkı sağlar. Düşüncelerini kâğıda dökme imkânına sahip olan çocukların hayal gücü gelişir. Fatih pastel boya, bu amaç doğrultusunda tercih edilebilecek olan kaliteli bir üründür. Pek çok farklı ebeveynin favorilerinin arasında yer alır. Çocukların yaratıcı yönlerini geliştiren bu ürün, beklentileri fazlası ile karşılar. Çizim ve boyama yapmak, el göz koordinasyonunun gelişmesine yardımcı olur. Fatih 12'li pastel boya, sayesinde çocuğunuz ile kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Onunla birlikte resim yapabilir, yaratıcı faaliyetler gerçekleştirebilirsiniz.

  • Renk Sayısı: 12
  • Uygunluk: 3 yaş ve üzeri
  • Tür: Yağlı pastel

Fatih 12 Renk Pastel Boya Yumuşak Yapılı mıdır?

Fatih 12 Renk Pastel Boya Yumuşak Yapılı mıdır?

Fatih 12 renk pastel boya, yumuşak yapısı ile öne çıkar. Bu ürün, ergonomi kavramı dikkate alınarak üretilmiştir. Bu, çocukların ellerinin ya da bileklerinin ağrımasını önler. Fazla miktarda pigment içeren ürün, canlı renkleri sayesinde kişilerin beğenisini kazanmıştır. Bu setin içinde yer alan her bir kalem, kolaylıkla kavranabilir. Bu, konforlu bir kullanım imkânı tanır. Pastel boyalar; toz hâldeki pigmentlerin, tebeşir ve su ile bir araya getirilmesinin sonucunda ortaya çıkar. Bu ürün, çocuğunuzun sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Toksik madde barındırmayan Fatih 12 renk pastel boya, güvenli kullanım imkânı sunar. 3 yaşından daha küçük olan çocuklar ise bu pastel boyayı bir yetişkinin gözetiminde kullanabilir.

Fatih 12 Renk Pastel Boya Kullanım Ömrü Ne Kadardır?

Fatih 12 renk pastel boya, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu, ürünün kullanım ömrünün bir hayli uzun olmasına imkân tanır. Bu setin içinde yer alan her bir kalem, kolayca deforme olmaz. Bahsi geçen ürünler, dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı dayanıklıdır. Çocukların el yapıları göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan Fatih 12 renk pastel boya, ilk günkü formunu korur. Bu ürün, yeteri kadar renk pigmenti içerdiğinden boyama işlemi sırasında kâğıda fazla bastırmak gerekmez. Kaliteli bir karton kutuya sahip olan ürün, kullanılmadığı zamanlarda rahatlıkla muhafaza edilebilir. Makul boyutları sayesinde de adından söz ettiren Fatih 12 renk pastel boya, sırt çantasında rahatlıkla taşınabilir. Bu ürün, dilediğiniz yerde çizim ya da boyama yapmanıza olanak tanır.

Fatih 12 Renk Pastel Boya Sağlık Açıdan Güvenilir midir?

Fatih 12 renk pastel boya hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından sıklıkla kullanılır. Ürünün içeriğinde insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratabilecek olan herhangi bir madde bulunmaz. Bahsi geçen pastel boya seti, alerjik reaksiyonlara da neden olmaz. Çocuklar ve hassas bir cilt tipine sahip olan yetişkinler için tercih edilebilir. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı ve muhafaza edildiği takdirde kalitesini korur. Boyaların yüksek sıcaklıklara sahip olan cisimler ile temas etmemesi önem arz eder. Bu ürünü, direkt olarak güneş ışığı gören noktalara yerleştirmeniz de tavsiye edilmez. Fatih 12 renk pastel boyanın kutusunu atmamanız önerilir. Sette bulunan ürünler, bez çantanın ya da kalemliğin için boyayabilir. Bu ise pastel boyaların rahatlıkla muhafaza edilmesini zorlaştırabilir. Bu ürünü farklı yüzeylerin üzerinde kullanmanız mümkündür. Dilerseniz siz de Fatih FA34012 12 renk pastel boya yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.