facnspt Bts Bt21 Chimmy Peluş Yastık

190 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

facnspt Bts Bt21 Chimmy Peluş Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favoriconseptcom Satıcı Ünvanı: OĞUZ CAN YETİŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9520583956
    Bu ürün Favoriconseptcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Satıcısı Favoriconsept olmayan satıcılardan yaptığınız alışverişlerde görselden farklı ürün gelebilir. Ürün çekimi Favori Consept'e aittir.. İçi elyaf dolu, peluş, nakışlı, yumuşacık

Ürün Özellikleri

  • Boyut 30 cm
  • Renk Sarı
  • Yaş 1+ Yaş
  • Dil Türkçe
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Favori Consept Bts Chimmy Peluş Yastık ile Sevilen Tasarımlar

Favori Consept farklı tarzı ve birbirinden sevimli modelleriyle bilhassa çocukların ilgi odağı noktasında sektörde yerini almaktadır. Herkes için kendinden bir model ve desen bulabileceği bt21 peluş yastık ürünleri kaliteleriyle de göz kamaştırmaktadır. Oyuncakların anne ve babalar için önemli son derece fazladır. Çocuklarının keyifli ve konfor ile oyun oynamalarının yanı sıra oyuncaklarındaki içeren maddelerinde ne olduğunu bilmek dikkatleri çeken bir detaydır. Oyuncakların içeriklerinin bilinen bir marka tarafından tüketicilere sağlanıyor olması markanın en önemli özellikleri arasındadır. Chimmy yastık son derece neşeli ve eğlenceli görseller ile çocukların neşe kaynakları olacaktır.

  • Konforlu Oyun Alanı
  • Eğlenceli ve Güvenli Oyuncaklar
  • Çocukların En İyi Arkadaşı

Sevimli Karakterleriyle Favori Consept Bts Bt21 Chimmy Peluş Yastık

Oyuncaklar arasında son derece önemli bir detay renkleri ve küçüklerin ilgisini çekmesidir. Yumuşak ve çocuk odalarına uyumlu peluş yastık işlevseldir. Peluş oyuncak yastık uyku dönemi gelen bir bebeğe yatağı sevdirecek kadar sevimli karakterlerden oluşmaktadır. Son dönemlerde oldukça beğenilen ürünler haline gelen peluş ürünler yumuşak dokuları ve güvenli oyun sağlamaları sebebiyle ön sıralarda yer alır. Hemen her çocuk için hatta yetişkinlerin bile beğenisini toplayan bt21 Chimmy peluş yastık keyifli ve konforlu bir uyku alanı ile yatakları süslemektedir. Günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen ve son derece yüksek satış oranlarına sahip ürünlerin kullanım alanları ise oldukça geniştir.

Favori Consept Bts Bt21 Chimmy Peluş Yastık Kullanımı

Genellikle, evlerde aksesuar olarak sıklıkla kullanılan yastıklar her odanın tasarımlarına özel olarak tercih edilmektedir. Yatak odaları için bt21 Chimmy peluş oyuncak tercih edilirken, karakterleri ve renkleriyle son derece keyifli bir atmosfer ile odaların havasını etkilemektedir. Çocukların eğlence alanlarından biri olan oyuncakları birçok noktada yapıları gereği zararlı olabilse de Chimmy peluş ürünler yapıları ve dokuları ile son derece zararsız ve konforlu seçimler olarak karşınıza çıkacaktır. Oyuncaklar genel olarak çocukların beğenilerine ve tercihlerine göre üretilmektedir. Fakat bu oyuncaklar tercihlere hitaben üretiliyor olsa da dokuları ve güvenli olmaları noktasında ebeveynlere de hizmet vermesi gerekir. Birbirinden farklı birçok çeşit ve model ile kullanıcıların tercihlerine sunulan Chimmy oyuncak çeşitleri yumuşak olmaları sayesinde sektörde son derece önemli bir yere sahiptir.

Favori Consept Bts Bt21 Chimmy Peluş Yastık Fiyatları

Peluş ürünlerin tercih alanları son derece fazladır. Hemen hemen her çocuk için en az bir tane peluş bir oyuncak tercih edilmektedir. Favori Consept bts bt21 Chimmy peluş yastık sd54g6 modelinin tercih edilme sebepleri arasında oldukça beğenilen bir model olması ön planda yer almaktadır. Yastık üzerinde bulunan resimler, karakterler ve formlar kişileri kendine bağlayan özellik ve niteliktedir. Kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen ve son derece olumlu yorumlar alan Favori Consept bts bt21 Chimmy peluş yastık yorum ve görüşlerine bakıldığında ürünlerin sağlıklı ve konfor alanlarının oldukça geniş olduğu görülür. Favori Consept bts bt21 Chimmy peluş yastık fiyatları ve model özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak için ise ürünleri inceleyebilir ve tüm mekânlar için uygun olan bu ürünü satın alabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.