Favors Bluetooth Kulaklık HD Ses Extra Bass Mikrofon Dots Siyah

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Favors Bluetooth Kulaklık HD Ses Extra Bass Mikrofon Dots Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favors Satıcı Ünvanı: FAVORS E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385188752800001 Vergi Kimlik Numarası: 3851887528
    Bu ürün Favors tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık güçlü bağlantısı sayesinde telefon görüşmelerinde ve müzik dinleme sırasında kesintiye neden olmaz. 300 mAh batarya kapasitesi ile 3 saat kullanıma devam edilebilir.
  • Tasarımıyla ve rengiyle beğeni toplayan siyah Bluetooth kulaklık, telefonu ele almadan dinlediğiniz müzikleri pratik bir şekilde kapatıp açabilmeyi kolaylaştırır. Aynı zamanda oynatma listesini ileri geri sarabilmeniz için olanak tanır.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık 3D ses kalitesi sayesinde dış ortamdan gelen sesleri engelleyerek sesin daha iyi iletilmesini destekler. Ayrıca gelen çağrılara rahatlıkla yanıt verebilmeniz için pratik bir kullanımı bulunur.
  • Dokunmatik Bluetooth kulaklık kablo karışıklığını ortadan kaldırarak rahat bir şekilde hareket edebilmeniz için imkan sunar. 10 metreye kadar çalışma mesafesi sayesinde cihazdan uzak bir konumdayken bile kullanım gerçekleştirebilirsiniz.
  • Suya dayanıklı Bluetooth kulaklık IPX4 sertifikasına sahip model, su sıçramalarına karşı dayanıklılığı sayesinde yağmurlu havalarda da tercih edilebilir.
  • Favors Dots E6S kesintisiz ses iletimini destekleyerek daha iyi performans sergiler. Ayrıca gecikme süresini ortadan kaldırmayı amaçlayarak net ve pürüzsüz bir müzik deneyimi vadeder.
  • Favors Dots E6S Bluetooth kulaklık hafif ve kulak içine tam oturan yapısı sayesinde düşmeden rahatlıkla kullanabileceğiniz şekilde tasarlanır. Tüm cihaz tipleri ile uyum sağlayan model, 50 GR ağırlığı ile her yere kolay taşınabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Çift Telefon Desteği Var
Geri Bildirim Ver

Favors Dots Bluetooth Kulaklık HD Ses Extra Bass Yüksek Mikrofon Kalitesi

Son dönemlerde Bluetooth kulaklık, günlük yaşamın vazgeçilmez parçası haline gelir. Favors Dots Bluetooth kulaklık HD ses extra bass yüksek mikrofon kalitesi ile kulaklıklar arasında öne çıkar. Verimli performansıyla kişileri etkilemeyi başarır. Son teknoloji içeren yapısı sayesinde ihtiyaçları ve beklentileri karşılar. Konforlu ve basit kullanım sunmasıyla adından söz ettirir. Bu Bluetooth kulaklık, hızlı bağlantı sunması ve güçlü ses özelliğiyle beğenilir. Ergonomik tasarımıyla kulak içini rahatsız etmez ve tam oturur. Kullanım esnasında kulaktan düşmez. Müzikleri ve videoları yüksek ses kalitesinde sunar. Bu ürün; yürüyüş yaparken, spor yaparken ya da ders çalışırken son derece üstün konfor sunar. Rahat kullanımıyla öne çıkan bu Bluetooth kulaklığı güvenle tercih edebilirsiniz. Dilerseniz hediye etmek amacıyla da modeli değerlendirebilirsiniz.

  • Üstün ses kalitesi
  • Etkileyici performans
  • Ergonomik dizayn

Beğenilen Favors Dots Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Beğenilen Favors Dots Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Özgürce hareket sağlayan bu ürün, kusursuz ses kalitesi sunar. Hareket kabiliyetini sınırlamaz. Son derece rahat kullanımı sayesinde pek çok kişinin tercihi olur. Özel geliştirilen teknik özellikleri sayesinde verimli kullanım sunar. Bu ürünün Bluetooth iletişim mesafesi 10 metredir. Telefon ve bilgisayarla oldukça hızlı bağlantı kurar. Yaklaşık 4 saat müzik dinletme süresi bulunur. Bu kulaklık 40 mAh pil kapasitesine, şarj kutusu ise 300 mAh pil kapasitesine sahiptir. Favors Dots Bluetooth kulaklık modelinin 150 saat bekleme süresi bulunur. Kulaklığın şarj süresi yaklaşık 1.5 saattir. Şarj kutusunun yaklaşık olarak 2 saat şarj süresi bulunur. Toplama bakıldığında hem kulaklık hem şarj kutusu günlük hayatta aktif olarak kullanım imkanı sunan şarj kapasitesine sahiptir. Bu ürünün pratik ve konforlu kullanımından faydalanabilirsiniz.

Etkileyici ve Dayanıklı Favors Dots Bluetooth Kulaklık

Etkileyici ve Dayanıklı Favors Dots Bluetooth Kulaklık

Son derece yüksek ses kalitesine sahip bu kulaklık, işlevsel ve teknik özellikleri ile öne çıkar. Dışarıdan gelen gürültüyü bastırır. Favors Bluetooth kulaklık, basit kullanımıyla her yaştan insanın beğenisini kazanır. Kolay ve hızlı bağlantı sunarak vaktinizi değerlendirmenizi sağlar. Kullanım sırasında güçlü Bluetooth bağlantısı sunar. Böylelikle müzik veya video dinlerken kopma yapmaz. Uzun şarj süresi ile gündelik aktif hayatınıza yetişir. Kulak içine uyum sağlayacak ve rahatsız etmeyecek şekilde özenle tasarlanır. Tere ve toza karşı dayanıklıdır. Böylelikle kolayca kulaktan düşmez. Modern ve yenilikçi dizaynıyla havalı görünüm oluşturur. Siyah renge sahip bu ürün, şık ve modern görünüm yakalamayı sağlar. Dış ve iç mekan için kullanıma uygundur. Favors Dots Bluetooth kulaklık HD ses extra bass yüksek mikrofon kalitesi kullananlar arasında yer almak için sipariş oluşturabilirsiniz.

Favors Dots Bluetooth Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Favors Dots Bluetooth Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Beğeni kazanan bu ürün, oldukça hızlı bir şekilde telefona bağlanarak kesintisiz müzik keyfi sunar. Ürünün ilgi çekici dijital tasarımından ve işlevselliğinden etkilenen müşteriler, olumlu deneyimlerini yorumlara yansıtır. Favors Dots Bluetooth kulaklık HD ses extra bass yüksek mikrofon kalitesi yorumları, genel olarak başarılı geri dönüşler içerir. Birinci sınıf kalitede ses sistemi ve avantajlı özellikleri sayesinde yüksek müşteri memnuniyeti sağlar. Dokunmatik kontrol özelliğiyle konforlu kullanım sunar. 5.0 Bluetooth özelliği ile her yerde hızlı bağlantı vadeder. Ürünün etkileyici kulaklık özelliklerine göre Favors Dots Bluetooth kulaklık HD ses extra bass yüksek mikrofon kalitesi fiyatı belirlenir. Benzersiz özelliklere sahip bu ürünü dış ve iç ortamlarda güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Etkileyici ses performansı gösteren bu ürünü Trendyol’dan inceleyebilir ve kampanyalı fiyatlarla alabilirsiniz.