Fawori 2009 Turuncu Premium Sentetik Boya 0,25 Lt + 0,320 ml Sent Tiner

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fawori 2009 Turuncu Premium Sentetik Boya 0,25 Lt + 0,320 ml Sent Tiner

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Içerik 1 adet 2009 turuncu fawori premium sentetik boya 0,25 lt 1 adet 0,320 ml sentetik tiner Fawori premium sentetik boya Ürün tanımı modifiye alkid reçine esaslı, yüksek ve kalıcı parlaklıkta, örtme ve yapışması mükemmel son kat parlak sentetik boyadır. Özellikleri Parlak görünüşlü olup uygulandığı yüzeyde çok iyi örtme ve yayılma özelliğine sahiptir. Rahat tarama özelliği ile fırça ve rulo izi bırakmaz, akma yapmaz. Uygulanacak yüzeyler iç ve dış mekânlarda ahşap, demir-Çelik-Sac, beton, brüt beton, sıva, betopan, alçıpan, osb, mdf yüzeylerde ve mobilyalarda uygun astar ile güvenle kullanılır. uygulama Uygulama yapılacak yüzeyler düzgün, sağlam, astar ve son kat boyayı taşıyabilecek durumda olmalıdır. Boya yapılacak yüzeyler, her türlü kir, pas, toz, kalıp yağı, gevşek tabakalardan temizlenmeli ve gerekli yüzey düzeltme işlemleri yapılmalıdır. Eski boyalı su-Solvent bazlı yüzeyler üzerine, astar uygulamasına geçilmeden önce, yüzeylerin tamamına hafif zımpara yapılması unutulmamalıdır. Uygulama esnasında ve ürünlerin tam kuruması tamamlanıncaya kadar, ortam ve yüzey sıcaklığının +5°c ile +30°c arasında olmasına dikkat edilmelidir, yüzeyler dondan korunmalıdır. Fırça, rulo ve püskürtme ile uygulanabilir. Rulo ve fırça ile iki kat uygulama yapılmalı, katlar arasında 24 saat beklenmelidir. Inceltme fawori premium sentetik boya?Yı rulo veya fırça ile uygulama kıvamına getirmek için %10 oranında fawori sentetik tiner ile incelterek iki kat uygulayınız. Havasız (airless) püskürtmede, fawori sentetik tiner ile %10 oranında inceltilerek yeterli film kalınlığı sağlanmak kaydıyla tek kat uygulanabilir. Farklı marka tinerlerle yapılacak inceltmelerde yüzeyde kabarma, büzüşme, çatlama ve kuruma problemleri oluşabileceği unutulmamalıdır. Kuruma süresi (20ºc, %65 hr?De) dokunma kuruması: 3-4 saat sertleşme kuruması: 12 saat son kat uygulama: 24 saat (daha yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklıkta kuruma süresi uzayabilir). Not: Maksimum örtücülük
  • bekleme süresine dikkat edildiği ve astar uygulaması yapıldığı durumlarda elde edilir. Sarfiyat Uygulama yapılacak yüzeyin cinsine, emiciliğine ve yapısına göre 1 litre ile tek katta 16-20 m 2 alan boyanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 300 gr
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver