Fawori Fenomen Silikonlu Dış Cephe Boyası 15 Lt Romance 30

1.250 TL
(83,33 TL / lt)
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 15 lt
15 lt
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fawori Fenomen Silikonlu Dış Cephe Boyası 15 Lt Romance 30

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALİSAYAPI&HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: ALİCAN ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530757220
    Bu ürün ALİSAYAPI&HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SARFİYAT Uygulama yapılacak yüzeyin cinsine, emiciliğine ve yapısına göre 1 Litre ile tek katta 7-12 m² arasında alan boyanabilir. Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması yapılmalıdırÜRÜN TANIMI Akrilik emülsiyon esaslı, nefes alan, yüksek renk dayanımı ve su iticiliğine sahip, ipek mat dokuda son kat elastik dış cephe boyasıdır. ÖZELLİKLERİ Dış Cephe Silikonlu Fenomen ürünü yüksek oranda silikon modifiyeli bağlayıcı içermesi sayesinde dış atmosfer şartlarına dayanıklı olup
  • uygulandığı yüzeylere daha iyi tutunur, güneş ışınlarına karşı yüksek düzeyde direnç gösterir ve CO2 (karbondioksit) bariyeri oluşturur. Elastik yapısıyla, yüzeydeki 100 µm genişliğe kadar olan kılcal çatlakları kapatma özelliğine sahiptir. Fawori Dış Cephe Silikonlu Fenomen uygulandığı yüzeylerde yayılma özelliğinden dolayı kolay sürülür ve boyama işlemi tamamlandıktan sonra dış cephelerde zarif bir doku oluşturur. Zaman ve işçilikten tasarruf sağlar. UYGULANACAK YÜZEYLER Sıva, serpme sıva, tarak mozaik, silme mozaik, beton, brüt beton, betopan, MDF, OSB, rengini kaybetmiş kendini taşıyabilen eski boyalı, terasit tipi yüzeylere uygulanabilir. UYGULAMA Uygulama yapılacak yüzeyin sağlam, kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek durumda olması gerekmektedir. Varsa her türlü kir, toz, kalıp yağı ve gevşek tabakalardan arındırılmalıdır. Beton, brüt beton, yeni sıvalı yüzeylerde priz süresi beklenmeli (28 gün), gevşek sıva tanecikleri yüzeyden raspa veya benzeri yöntemlerle temizlenmelidir. Gerekliyse yüzey düzeltme ve tamiratları yapılmalı, Fawori Dış Cephe Silikonlu Astar uygulandıktan sonra boya işlemine geçilmelidir. Sıcak havalarda 10.00-16.00 saatleri arasında uygulama yapılması önerilmemektedir. Uygulamaya direk güneş ışığı alan cepheden başlanmaması, sağlıklı bir uygulama için uygulamaya gölge olan cephelerden başlanması tavsiye edilir. Uygulama ve ürün kuruma süresi boyunca ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olması ve her türlü yağış, çiğ ve dondan korunması gerekmektedir.İNCELTME Fırça ve rulo ile uygulamalarda, en fazla %10, püskürtme ile yapılacak uygulamalarda en fazla %5 oranında temiz su ile inceltilmelidir. Oluşabilecek renk tonu farklılıklarının önüne geçmek için kullanılan tüm ürünlerin aynı oranda inceltilmesi gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver