Fawori Plastik Iç Cephe Duvar Boyası 10 Kg Renk:kumtaşı

735 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 10 Kg
10 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fawori Plastik Iç Cephe Duvar Boyası 10 Kg Renk:kumtaşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜCEAY TREND MARKET Satıcı Ünvanı: AGİT SEFA YÜCEAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9890293996
    Bu ürün YÜCEAY TREND MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk:KUMTAŞI Fawori İç Cephe Plastik Boya, ekonomi ve kaliteyi bir arada verir. Mat ve pürüzsüz görünüşlüdür. Su kaldırır yapıda, yüksek nefes alma özelliğine sahiptir. Yüzeylere mükemmel yapışır. Yapı malzeme standartlarına uygun uygulama yapıldığında çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Su bazlı olması sebebiyle rahatsız edici bir kokusu yoktur, çevre dostudur. Uygulama yapılacak yüzeyin cinsine, emiciliğine ve yapısına göre 1 Kilogram ile tek katta 7-11 m2 Alan boyanabilir.Temiz su ile % 15 inceltilerek iki kat halinde uygulanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Tip Toz
  • Silinebilirlik Silinebilir
  • Parlaklık Parlak
Geri Bildirim Ver

Fawori Plastik Boya İç Cephe Boyası 10 kg Kum Taşı

Fawori plastik iç cephe duvar boyası 10 kg renk: kumtaşı, dayanıklı ve renkli yapısı ile ön plana çıkan özel üretim üründür. Ev ve iş yerlerinin içinde sıklıkla tercih edilen boya, uygulandığı ilk andan itibaren temiz ve parlak bir görünüm sunar. Yaşam alanlarının daha aydınlık ve güzel görünmesini sağlar.

  • Kaliteli

  • Renkli tasarım

  • Geniş kullanım alanı

Fawori Plastik İç Cephe Duvar Boyası 10 Kg Özellikleri

Fawori Plastik İç Cephe Duvar Boyası 10 Kg ÖzellikleriFawori plastik iç cephe duvar boyası 10 kg renk: kumtaşı özellikleri arasında ürünün yüksek kaliteli yapısı, pratik kullanımı ve özel formül içeriği dikkat çeker. Homojen bir yapıya sahip olan boya, özellikle dayanıklı olması sebebiyle pek çok iç mekanda tercih edilir. Kullanıcının tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek özelliklere sahip olan boya, kolay ve pratik kullanımı sayesinde tercih edilir. Duvarlarda çatlama ve dökülme gibi sorunlar oluşturmadan emniyetli ve rahat bir kullanım sunar. İç mekanlarınızın güzelleştirilmesi ve kolaylaştırılması için ideal bir seçenektir. Doğal bir taş çeşidi olan kumtaşı rengi ile öne çıkar. Doğal güzelliği ve farklı renk seçenekleriyle her tarza hitap eder. Dekorasyonunuzu tamamlayarak alana parlak ve modern bir görünüm kazandırır. Estetik görünümü ve renkli modelleri ile iç mekanlarda kullanılabilir. Doğada bulunan çeşitli minerallerden oluşan boya, kumtaşı rengi ile ev dekorasyonuna ve mobilyalarına uyum sağlar.

Fawori Plastik İç Cephe Duvar Boyası Kullanımı ve Yorumları

Fawori Plastik İç Cephe Duvar Boyası Kullanımı ve YorumlarıFawori iç cephe boyası, kumtaşı rengi ile iç mekanlarda ve çok çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Duvar kaplamaları, merdiven basamakları, zemin döşemeleri gibi birçok alanda yaygın bir kullanıma sahip olan boya özellikle iç mekanlarda tercih edilir. Mekanların renkli ve dekoratif bir görünüm kazanmasında önemli bir rol oynar. Mekanda doğal ve sıcak bir atmosfer oluşturur. Farklı renk tonları ve doğal desenleri ile her türlü mekâna uyum sağlar. Sadece estetik görünüşüyle değil aynı zamanda dayanıklı yapısıyla da dikkat çeker. İç mekanlar için özel olarak tasarlanan kumtaşı rengindeki boya, yüksek kaplama gücüne sahiptir. Özel yapısı duvarlarda oluşan leke ve kirleri kolayca temizlenmesine yardımcı olur. Fawori plastik iç cephe duvar boyası 10 kg renk: kumtaşı yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek mekanlarınıza doğal ve tarz bir hava katmak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Fawori Plastik İç Cephe Duvar Boyası Fiyatı

Fawori Plastik İç Cephe Duvar Boyası FiyatıDayanıklı ve özel formül içeriği ile öne çıkan iç cephe boyası, uzun ömürlü kullanım avantajı sunar. Duvarlarınızın uzun yıllar boyunca estetik, sağlam ve kaliteli görünmesine katkı sağlar. Boya, iç hava kalitesine uygun şekilde tasarlanan ve sağlığa herhangi bir zarar vermeyen özel yapıya sahiptir. Kalite standartlarına uygun bir şekilde hijyenik ortamlarda üretilir. Sağlıklı ve rahat bir kullanım imkanı sunar. Estetik görünümü, canlı renkleri ile yaşam alanınızı değiştirme fırsatı sunar. Kumtaşı rengi, alanınıza estetik ve sakin bir hava katar. Rahat ve keyifli zaman geçirdiğiniz evinizin iç mekanlarında yaşam kalitenizi artırarak ilgi çekici ve doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Hem şık tasarımı hem de dayanıklılığı ile sıklıkla tercih edilir. Fawori plastik iç cephe duvar boyası 10 kg renk: kumtaşı fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.